Felicitari Laurika! Haide Angelique, Adriana! #46

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Hai Angelique, curaj, totul o sa fie bine, sunt alaturi de tine, sa fiti sanatosi si sa treceti cu bine peste cezariana.

37+ sapt cu o minune de fetita cu fundita Adelina - Antonia, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

De Laurika nu stiti nimic ?

vin tot eu cu vesti

MESAJ DE LA LAURIKA:

"Andrei s-a nascut ieri, 21.11.2012, 2950g si 51 cm"

felicitari, Laura, sa va intoarceti repede acasa. refacere rapida tie si lui Andrei mult laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Felicitari Laurika!
Haide Angelique!!!!

Victorie fetelor! Au anuntat la stiri ca se sisteaza vaccinarea BCG, sa urmariti la ora 19.00 ptr detalii!! Doamne ajuta, nici nu stiti ce povara mi s-a luat de pe umeri!!! Cica vor veni experti din alte tari ptr ancheta. Ziceau ca la cei care nu au aparut inca efecte adverse e posibil sa nu se fi imunizat organismul. Era groasa treaba deci...

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

ANGELIQUE

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Da, in sfarsit au facut si ei ceva:
http://www.gandul.info/news/ministerul-sanatatii-sisteaza-vaccinarea-impotriva-tuberculozei-10344170
M-am mai linistit si eu...

Ema de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Doamne-ajuta Angelique. Sa ai nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi.Ne pt amandoi.

Looana prin ce ti-a mai fost si tie dat sa treci! Bine ca esti in viata sa te bucuri de minunea mica! Ea iti va da putere sa te refaci cat mai repede. Va pe amandoi.

Bubu ce bine ca ti-e mai bine cu burtica.

Eu imi cam fac griji din cauza vaccinului ca noi l-am facut in maternitate; dar sper sa fie totul bine, vaccinul sa-si fi facut efectul si sa nu avem efecte adverse.

Am musafiri; va las!
pe toate!!!

Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ANGELIQUE sa treci cu bine peste cezariana!!te astept cu vesti bune!

LAURIKA FELICITARI!!BINE AI VENIT ANDREI!!SA ITI DEA DUMNEZEU SANATATE! SA FIE CUMINTE SI MANCACIOS.IAR TU SA TE REFACI REPEDE SI SA URCE LAPTELE.

DANNNAH ce bine ca te poti dormi!!profita!

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipraty spune:

Ia uitati mamici ce am primit pe mess, un filmulet tare frumos:
http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ&feature=player_embedded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ipraty

Ia uitati mamici ce am primit pe mess, un filmulet tare frumos:
http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ&feature=player_embedded

Super filmulet! M-am uitat de mai multe ori la el

Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Felicitari Laurik, sa iti traiasca bebele si sa va aduca numai bucurii si lumina in viata!
Angelique, iti tin si eu pumnii sa fie totul bine si cu tine si cu puiutul cel mic!
Fetelor pe mine m-a apucat rau spaima de a naste natural. Cred ca dupa povestea Loonei...plus ca am tot urmarit zilele astea stirea cu bebelusul din Arges care a fost tras cu forcepsul si a murit! Eram atat de curajoasa pana acum dar de azi de dimineata nu mai am liniste. Nici nu stiu ce sa fac. Eu termenul il am pe 6 dec. M-am gandit ca luni sa sun la ginecolog sa-mi fac programare la cabinet pt data de 30, cand voi avea fix 39 sapt. Daca D-zeu vrea sa se intample natural pana atunci, accept. Dar daca nu se intampla, as vrea sa ma programeze dr la cezariana pe data de 3 dec. Am devenit fricoasa rau, nu stiu ce am...In plus, mai m-am pricopsit si cu o raceala si tusesc in continuu. Buburuza mea s-a foit non stop de la pranz pana acum, cred ca e aiurea pt ea cand tusesc si mi se incordeaza burtica. Acum i-am pus niste muzica pt bebici si vad ca s-a linistit. De astazi am inceput sa simt niste intepaturi jos, spre zona pubiana. Asta o insemna ca incepe si ea sa coboare? Ca eu nu vad nicio diferenta la burtica, tot sus e...

38+ cu Eva Maria

Mergi la inceput