Felicitari Laurika! Haide Angelique, Adriana! #46

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu vreau sa stiu si cine o sa fie tras la raspundere pt ce ai patit..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

Laurika sa dea dumnezeu sa fie totul bine!!!!!!!!sa nu ai complicatii, sa fie ANDREI sanatos, mancacios si cuminte!!!!ma rog pentru tine dimineata. la ce ora ai cezarianaż...

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

subscriu si eu pt scutecele de la huggies, eu am folosit si servetelele umede azi am primit iar un pachet cu scutece si servetele.. mi-am facut stoc...

si eu l-am infasat pe alex cateva zile dar acum l-am lasat liber...intr-adevar dau din maine si din picioare zici ca au motoras...eu am incercat dupa ce i-am taiat unghiutele in somn, sa-l las fara manusi.. bineinteles ca si-a facut niste zgarieturi pe fata asa ca am trecut iar la manusi...alex sta des in pozitia aia de garda de la box cu pumnisorii adunati sub barbie... e asa de dulce...

aaa mamicile de baieti: si voi patiti sa-l gasiti pe strumf ud pana la brau desi are scutec?? acum l-am schimbat sie u pe alex ca plangea de mama focului si cand in colo el era pe o parte ud flesca.. acum s-a linistit mititelul... si eu ii tot dadeam suzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Bubu,curaj!!!O sa fe bine!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Bubule, ameninta-i cu datul in judecata. Nu e posibil sa fie asa de relaxati la felul in care arati tu . Sanatate multa! De pitic nu te ingrijora, icterul e normal si trece. Tu sa te faci bine!!!

Menics, eu am patit ca nu am bagat bine cuculetul in scutec , hehe . Si ce fain e cind il schimbi si iti trage o salva! Eu l-am schimbat pe podea sau pe pat si aveam intodeauna un prosop de protectie .

Eu am fost azi la seara informativa a spitalului, am vazut salile de nastere, totul e mai redus in dimensiuni si decoratie fata de spitalul inchis, unde am nascut pe junior. Totul e mai rece si impersonal. Deja am depasit saptaminile la care in caz de nastere prematura mi-ar fii trimis copilul in alt spital mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bioana

Laurika sa dea dumnezeu sa fie totul bine!!!!!!!!sa nu ai complicatii, sa fie ANDREI sanatos, mancacios si cuminte!!!!ma rog pentru tine dimineata. la ce ora ai cezarianaż...

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

In jur de 12:).ma interneaza de dimineata la 7 si pe urma astept:)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Laurika!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

hai laurika

mult succes si recuperare rapida!!! mult laptic si un bebe sanatos si mancacios!

mami de ( iulie 2010) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Laurika, toate cele bune pt miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

HAI LAURIKA!!!

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput