Felicitari Laurika! Haide Angelique, Adriana! #46

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Aschiutza dar daca te duci cu contractii la un spital mai mare nu te primeste?
Eu a trebuit sa ma inscriu din saptamana 12 la spitalul unde o sa nasc dar stiu o mamica care s-a dus direct si au primit-o. Dar avea dilatatie 3 cm deja...

Laurika

Despre Macarie mai stie cineva ceva?

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

DOamne ajuta,fetele!!!Bagajul e facut, hainute spalate, calcate, cumparaturi facute,sngurul lucru care ma deranjeaza e o raceala:((.curge nasul si ma ustura, sper sa nu ma apuce tusea pe acolo:((.cum pot ,va anunt!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Angiuta, teoretic ma primesc. Practic e iarna si asta e singurul spital din oras, ba chiar din Kreis. In rest trebuie sa merg cu masina peste o jumatate de ora sa ajung in alt oras (si daca prind vreme cu gheata si ninsoare, sau perioada de iesire de la servici dureaza si peste o ora) si de acolo inca ceva timp pina la spital. Daca era vara alegeam Braunschweig, dar asa... Plus ca s-ar putea sa pice de sarbatori (sotul mi-a promis sa nu bea de sarbatori ca sa fie pe baricade, dar pina la urma tot s-ar putea sa trebuiasca sa iau taxi daca sotul e plecat huhurez pe cine stie unde). Cel mai teama mi-e de Einleitung, mi-i se pare ditamai chinul. Tu mai vrei sa faci PDA sau ce optiune pt dureri ai ales? De ce a trebuit sa te inscrii asa devreme? Eu vreau sa ma inscriu saptamina viitoare de abia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Aschiutza asa e politica spitalului. E un spital mare, cu o sectie foarte buna de neonatologie de aceea e si destul de cautat. Inscriierile se fac intre saptamanile 12 si 20. Dupa nu prea mai sunt sanse sa te inscrii. In saptamana 32 am facut si vizita la spital (cand am facut Anmeldung mi-au zis sa sun in saptamana 30 sa fac o programare pentru vizita la Schwangerschaftsberatung). Am stat de vorba cu o moasa si mi-a facut anamneza. Mi s-a parut foarte superficial in comparatie cu vizita care am facut-o la prima nastere si era acelasi spital. Probabil au considerat ca fiind a2a nastere stiu tot ce e de stiu.
Eu vreau sa incerc fara nici un fel de anestezie, am si zis cand am fost la vizita. De asta nici nu mi-a mai dat nici formularul ala pentru PDA. Ca alternativa as fi mai avut anestezia aia cu un derivat de morfina (nu mai stiu cum se numeste) dar dupa experienta cu vacuum nu as vrea sa se repete.
Sper sa reusesc fara anestezie...
De Einleitung nu mi-e frica pentru ca am experimentat deja, am avut insa norocul sa mearga totul repede. Sper totusi sa nu depasesc terminul, am senzatia ca cei de la spital pana in sapamana 41 nu au de gand sa faca Einleitung indiferent cate dureri am eu. Data trecuta aveau de gand sa ma lase pana in saptamana 42, eu nu am mai avut insa rabdare...

Ma gandeam si la Looana sper ca ea si Flor sunt bine...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Suntem toti acasa, nu vreau sa povestesc dupa-amiaza nebuna de alergatura, jelit si sperat ca totul e ok..Cand i-a luat o eprubeta din aia de sange din calcai la pui,acolo mi s-a frant inima in doua..Dar e un curajos frumosul meu-si un cuminte..! Oricum, acum e mult mai bine decat era dimineata si a facut si kk, nu facuse aproaope 48 de ore:(

Mie mi-au scos chestille alea si mi-au dat un antibiotic, pentru o saptamana,Hai sa vedem ce reactii are si asta, ca parca sunt cobai, frate, in ultima vreme..Acum zic ca ma voi dezumfla in 2-3 saptamani..ok, sper sa nu innebunesc pana atunci.

Menics, cred ca tre sa iei alte scutece, daca e baiatelul ud,la mine nu s-a intamplat niciodata.

Fetelor, cred ca bebe a facut kk, jeleste plansul ala al lui de miau miau..Vorbim! Ma gandesc cu drag la Laurika, abia astept vestea!

Doura,Iulia, Bioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU ma bucur ca Nicholas e mai bine.sa dea dumnezeu sa nu mai aiba probleme!! dar vreau sa aud vesti la fel de bune si la tine. ti-a dat un antibiotic si gata, te-a trimis acasa¿sa astepti sa apara vreo imbunatatire¿te-a chemat la control, ceva¿

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Neatza dragelor!
Hai Laurika!
Multumesc pentru informatiile despte vaccin, dupa consultari cu familia am decis sa il aman pana trece lotul asta cu probleme, il voi face in lunile urmatoare. Am sunat la alti producatori, din pacate nu exista alta varianta. Inca nu am vb cu pediatrul, trebuia ieri dupa amiaza dar nu mi-a raspuns la tel. Sper doar sa ma asculte la spital, ce fac, ma duc cu o cerere scrisa la mine sau ma bazez pe vorbe? Am mai vb cu o mamica care nu l-a administrat si mi-a zis ca trebuie intr-una sa repeti ca nu vreai vaccinul, sa le spui tuturor. Tipic romanesc, ar trebui sa intrebe fiecare mamica inainte.

Bubule, nu-mi vine sa cred ca si acum dupa nastere nu ai scapat de probleme...ufffff. Multa sananate, ai nevoie ca sa-ti ingrijesti puiutul!

Iulia cum te mai simti? Mananca ceaiuri si portocale, multe lamai..altceva nu stiu daca avem voie. Sa stii ca si mie "imi da tarcoale" o raceala...M-am spalat ieri pe cap si am iesit afara

Eu sunt o lenesa, nu fac nimic in concediu. Pana acum ziceam ca nu apuc sa fac nimic din cauza servicului, dar acum ca stau acasa nu AM CHEF sa fac nimic!!! Daca va spun ca nici cafea nu m-am ridicat sa-mi fac...

Incep sa ma tot trezesc noaptea, nu-mi gasesc pozitia si asta micu' imi trage ghionturi cand nu sta comod.

Am un feeling ca voi naste foarte usor...de data asta nu m-am umflat deloc, la Mara eram ca o gogoasa

Va pup

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neata, neata, neata! M-am trezit un pic ciufutzica dar mi-a trecut reede ca mi-a adus jumatatoiu micul dejun la pat si a spalat si vasele.
Sunt bucuroasa ca am intrat in saptamana a 33 a. Inca un pic pana la 34-35 cand se definitiveaza formarea plamanilor. Yeeeyyy!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna fetele!

Laurika

mamicile, ia sa-mi explicati si mie cand faceti voi masajul bebelusului, ca a mea indiferent daca e inainte de masa, sau la juma de ora dupa masa, urla de zdranganesc geamurile. Ca si la schimbat de altfel. Cred ca are o problema cu manevratul, nu-i place neam. Numai in apa tace si bolovaneste margelutele.
SI o a doua intrebare pt mamicile de bucuresti: pe vremea asta cetoasa ii mai scoateti afara? EU ieri am tinut-o juma de ora in dreptul balconului, nu imbracata chiar pentru afara, dar impaturita bine. Si azi cred ca o sa fac la fel.
In rest cred ca are buton de on/off. Cand o mai apuca bazdacii, daca o iau in brate tace brusc, dar numai daca o tin la verticala, sa priveasca ea lumea de peste umarul meu.
Doarme bine noaptea, se trezeste in jur de 2-3 sa-si umple falcile si apoi dimineata, intre 6:30 si 8:00. Deci sunt o fericita. Azi dimineata i-am facut si proba cantarului, sa nu mor proasta, si de la 3105 inainte de supt a sarit la 3185.
Noaptea o schimb cam la 15-20 minute dupa prima rezpriza de supt, ca e nitel mai calma. Daca o schimb inainte trezeste tot cartierul. Apoi o mai pun nitel la san, mai mult ca sa se calmeze decat ca sa mai manance.
Am vazut ca unele schimbati sanii la un supt. Eu inca nu am ajuns sa fac asta. Dupa un supt, daca pun pompa la san inca mai scot un 10-20 ml. Si au inceput sa-mi curga .... muuult. Azi noapte m-am speriat; aveam si patul ud sub mine, nu numai bluza (si aveam si un prosop pe sub bluza. Ziua imi curge sanul neocupat in timp ce alaptez.

Iar ca divertisment, va anunt ca fi-mea s-a kk pe mine de 2 ori pana acum. Si-si controleaza bine manevrele - asteapta sa-i dau jos pampersul, s-o spal la fund, si cand ma pregatesc eu sa-i aplic crema, pac zdrang jetul. De fiecare data, abia apucasem sa ma schimb si eu in haine proaspete
In timpul zilei, o culc pe burta, cat timp e in sufragerie sub ochii mei. Are niste nadragi cu maimutoi pe fund si arata demential. Si partaie non stop cand doarme asa . Si deja isi muta singura capul de pe o parte pe alta, si sta cate 20 secunde sprijinita in maini (antebrate, nu palme).

Mena, pastreaza-ti depresiile pentru dupa nastere, cand o sa ai surpriza sa nu incapi inca in blugii care ti-erau largi inainte de sarcina . Asta 1, si 2, cand o sa observi ca parul creste intr-o veselie si tu n-ai timp nici sa dai cu lama, ca sa nu mai vorbim de cosmetica.

Bubu, eu sper sa functioneze antibioticul nou si va tin pumnii!
In prima zi acasa cu fi-mea am muls 20 ml de la ambii sani, deci 30 ml e o productie impresionanta. Eu inca nu disting plansetele Marei, m-a luat invidia cand am citit ca tu deja intelegi ce si cum. Si a mea sughite, aproape dupa fiecare masa, hulpava mica.

Ah, si uneori cred ca sunt o mama rea, ca ma enerveaza botul asta de carne si-mi vine sa-mi iau campii. In special noaptea cand eu zic ca a adormit si o pun in patut si in 5 minute incepe si vocifereaza. Si cand suge la sanul stang ma gadila cu limba si ma enerveaza la culme, imi vine s-o demufez non stop (dar ma abtin).

Cellena, ce spui tu de furtuna in pahar cu apa ma mai linisteste nitel; eu am apucat deja sa i-l fac (adica i l-au facut by default in maternitate; m-au intrebat ceva de vaccinuri, dar duda cum sunt nu mi-am imaginat ca pot fi probleme)

Legat de scutec vs sac de dormit, a mea sforaie relaxata cu o paturica pusa mai jos de maini (de la subrat in jos, ca sa nu si-o traga pe fata). De infasat nu am infasat-o pana acum, si nici sacii de dormit nu i-am scos inca la mezat.
Menics si la mine s-a intamplat sa se ude pe laterale, si e demoazela. Depinde cum prindem scutecul (primele dati i l-am strans atat de tare, ca avea dungi pe piciorute amarata), cat fac (ca sigur nu e cantitate standard de fiecare data - pe verificatelea la fi-mea - facut susu live si fara scutec de cateva ori) cum se sucesc ei. A scapat chiar si altceva pe langa . Si tot huggies am si eu deocamdata.

Pup grasele si laptaresele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata si de la mine
Laurika, esti in gandurile mele, Doamne ajuta sa treceti cu bine peste operatie
Bubule, offf cate ai de tras, dar totusi nu inteleg, pt umflaturile alea la picior ti-au dat antibiotic sau ca ai facut o alergie la medicamentul ala? Eu stiam ca pt alergie se de prednison sau ceva de genul....nu stiu imi dau si eu cu parerea. Te-a mai chemat la spital pt control? Pe nicholas nu l-au pus la lampa daca are icter, cum il trateaza, doar i-a luat analize? Pup apasat si sper sa va reveniti cat mai repede
Mena, ce putin mai ai, delfinasul tau e tare cuminte si va sta atat cat trebuie la caldurica. Dr nu ti-a dat sa faci dexa pt plamani? Mie vad ca mi-a dat chiar daca azi fac 36 sapt....a zis ca ajuta mult plamanii.
Angelique, Doamne ajuta ca sapt viitoare sa iti tii puiutul sanatos in brate
Menics, am mai auzit pe mamici de baietei care se plang ca trebuie sa schimbe copilul cu totul cand face pipi ca se uda pana la gat , poate nu i-ai aranjat bine cuculetul....nu ca as stii cum ar trebui sa stea

Menics, Mamide2 stiu ca voi ati facut clexane....cand l-ati reluat dupa ceza si pt cat timp mai faceti. Se renunta la el treptat, ce v-au zis voua dr?

Fetelor, eu am o durere de cap sacaitoare. Aseara am dormit de la 1-3 apoi de la 6-8. Nu stiu de ce bebe si-a schimbat in ultima sapt programul, pana acum dormea dus de pe la12 noaptea pana pe la 11 a doua zi, nu stiu de la ce e asa de agitat plus ca noaptea tare ma doare sub burta si spatele....de fapt din cauza acestor dureri nu pot dormi .

Looana, a ajuns de cateva zile acasa si din cate stiu e ok si ea si bebele, daca aflu ceva despre ea va dau de stire. Probabil nu are timp sa intre pe la'noi e in perioada de acomodare

Pupici la toate fetele, sa aveti o zi frumoasa

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+

Mergi la inceput