Felicitari Laurika! Haide Angelique, Adriana! #46
Raspunsuri - Pagina 13
bioana spune:
neata, din nou...am mai motait o ora...sper sa reusesc sa dorm de amiaza ca ma simt super obosita...
DANNNAH odihneste-te,ca ai timp sa te apuci si de treaba...asa incet, incet...
MENA felicitari pentru inca o saptamana!!esti mai optimista,asa-i¿
IPOPICA super ca iti doarme bine.noua la cursuri ne-a zis sa ii facem baie la aceeasi ora si apoi incepem masajul.dam jos inelele,si cum ii punem ulei pe corp profitam si ii dam un masaj...acum asta e teorie, nu stiu daca merge... aici e fain ca ne cheama matroana la un curs de masaj cu bebe cu tot...voi proba la momentul potrivit. ca sa nu iti uzi bluza de la lapte, de ce nu iti iei niste dicuri de protecti.eu am luat o cutie de 6o.trebuie sa imi pun cateva si in geanta pentru spital.
DANA cum te mai simti¿
MAMI, ALMY,EPOPEASCA sunteti bine¿
embarazada de 38+
o minune de fetita...Irina Andreea
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Mena, pastreaza-ti depresiile pentru dupa nastere, cand o sa ai surpriza sa nu incapi inca in blugii care ti-erau largi inainte de sarcina . Asta 1, si 2, cand o sa observi ca parul creste intr-o veselie si tu n-ai timp nici sa dai cu lama, ca sa nu mai vorbim de cosmetica. closca sefa |
Am avut deja surpriza ca a trecut de la masura 36 la 40. Am fost chiar foarte surprinsa :))). Cat despre cosmetica nici nu mai visez, eu obosesc si pana la frigider , planuiesc sa fac o escapada la coafor, luna viitoare ca sa ma tund (scurt iar).
Pupam printesa care face kk pe mami. Ai un umor fantastic!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannnah Multumesc pentru informatiile despte vaccin, dupa consultari cu familia am decis sa il aman pana trece lotul asta cu probleme, il voi face in lunile urmatoare. Am sunat la alti producatori, din pacate nu exista alta varianta. Inca nu am vb cu pediatrul, trebuia ieri dupa amiaza dar nu mi-a raspuns la tel. Sper doar sa ma asculte la spital, ce fac, ma duc cu o cerere scrisa la mine sau ma bazez pe vorbe? Am mai vb cu o mamica care nu l-a administrat si mi-a zis ca trebuie intr-una sa repeti ca nu vreai vaccinul, sa le spui tuturor. Tipic romanesc, ar trebui sa intrebe fiecare mamica inainte. mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+ |
Dana si eu tare ingrijorata sunt cu vaccinul asta si nici n-am pe cine intreba aici. La oricine m-as duce, dr fam sau pediatru ( pe care inca nu-l am) in mod sigur vor veni cu argumente sa-l fac. Eu nu prea sunt dispusa sa risc absolut nimic nu l-as face nici eu, l-as mai amana pana pe la 2 luni...dar si atunci avem certitudinea ca se termina lotul asta, ca urmatorul lot va fi altfel? Riscuri sunt de ambele parti. Oare intr-adevar se vor face demersuri atat de rapide pt redeschiderea Institutului ca sa produca cat mai repede acest vaccin? Eu nu prea cred....deocamdata se fac cercetari....deci poate dura luni de zile pana ajung ei la o concluzie. Mai este varianta importat din Bulgaria parca, dar si aia din ce am citit e aceeasi treaba cu cel din Danemarca.
Offf exact de grijile astea au nevoie proaspetele mamici . Eu ma gandesc sa mergi cu o cerere scrisa, ca apoi va fi cuvantul tau impotriva cuvantului dr si cum demonstrezi ca l-ai instiintat ca nu vrei sa-l faci.
Daca mai aveti si alte informatii va rog sa ne ziceti si noua
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+
douradoudou spune:
popica, deci la voi totul ok ..ma bucur ..bravo pt bb mara ca deja se ridica ..si misso afcea la fel..uniii bebelusi incep mai tarziu..faci f f bine ca o pui pe burta cand esti pe langa ea..
bubu, antibiotic banuiesc ac ti-a dat pt ca s-a infectat operatia....pt alergie in nici un caz , nu are legatura..ohhhhhhh prin cate treci si acum...imi vine sa-i impusc eu , sper sa faci ceva si pe cale legala ca nu e normal sa fie lasati asa ..
irilac, daca bb are icter asta nu inseamna ca trebuie sa fie pus obligatoriu la lampa aia....daca bilirubina e in limite acceptabile nu e problema..misso a avut icter vreo luna si nu are vreo problema, doar era mai somnoroasa un pic dar nu dormea ever mai mult de 2-3 ore...
despre vaccinuri nu zic prea multe, stiti cum e doctorii trebuie sa le faca reclama pt ca au contracte cu ei ..blah blah blah...cititi si voi inainte sa luati decizii..dar la vo tbc chiar e asa de raspandit incat sa fie obligatoriu sa risti cu vaccinul ala?????
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
douradoudou spune:
bioana, eu nu va recomand deloc tampoanele de sani in casa...chiar inhiba lactatia...afara da ..nu prea ai de ales ca risti sa te uzi pana la chiloti :)))
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
aschiutza spune:
Doura, nu au doctorii contracte cu firmele, dar asa primesc indicatii si asa sau obisnuit de pe vremea cind vaccinurile erau obligatorii. Aici primesc indicatii de la institutul de profil sau de la minister si nu prea ies din ele, ca daca recomanda altceva si se intimpla ceva cu copil au probleme mult mai mari decit cind recomanda ce au zis aia de sus.
Popi, daca eu nu as scoate copilul pe ceata, atunci ar fii cam citeva luni de tinut in casa . Da-i cu calitul, ce sa ii faca ceata? Nu toti copii iubesc masajul, juniorul nu a vrut luni in sir, in plus nu ii placea sa fie dezbracat.
La alaptat eu dadeam ambii sini, pt ca nu lua suficient in greutate.
dana0000 spune:
Laura curaj si bebe sa vina sanatos!
Bubu prin cate treci si tu,sistemul ala medical din CA ma da pe spate...i-as impusca pe toti doctorii aia!
Nicoleta multumesc pt raspuns cu privire la epiziotomie.Inca o intrebare:a fost laterala sau mediana?
Ary prietena mea a avut fire care trebuiesc scoase,se poate coase doar cu cele care se resorb?
Dana ce surpriza super v-au facut prietenii!Eu sper sa imi faca aia de la gaze surpriza sa dea drumul odata ca nu am unde sa ma duc cu un nou-nascut...eram ZEN,am zis ca nu pun la suflet dar deja PANICA mi-a facut o vizita.
Cellena ziceai de mama ta ca lucreaza la institutul de pneumologie,ne mai dai ceva detalii?Vaccinul asta ma dispera,nu vreau sa i-l fac!!!
Popi esti super funny ca de obicei,se pare ca piticania ti-a mostenit talentul si se tine de glume!
Bioana ca intrebai de mine,sunt ok,nu ma mai ustura in gat doar ca nu aud cu urechea stanga
In rest imi umplu timpul cu licitatii pe ebay,confectionat decoratiuni pt baldachinul domnisorului,mancat si seriale.
BTW am un pont:e mai ieftin sa cumperi gata facut decat sa faci tu:de ex baldachin IKEA simplu 20lei+fetru comandat online 100lei=120lei...daca il luam de-a gata de la IKEA era 50lei...dar deh nu era facut cu manutele mele
Cum zicea si Dannah parca nu am chef sa fac nimic util,as mai avea un raport pt serviciu dar nici gand sa ma apuc de el.
Vroiam sa va intreb:voi unde ati plasat masa de schimbat? In baie as vrea eu dar al meu nu prea e de acord
Nu am nici un semn ca nasterea e aproape ,burta e sus,contractii nu prea mai am,oricum maine ma duc la eco sa vedem kg si toate cele si vineri la inca un minunat control pe masa
Va las un pup,va controlez mai tarziu
epopeasca spune:
Hop-top si eu, printre alaptat, schimbat, colici (da, au inceput ), colorat cu Andreea, pauza de desene etc.
Bubu, Doamne prin ce ti-e dat sa treci! Nici mie nu mi se pare normal comportamentul medicilor. Nu ti-au dat nimic pt alergie?! Nicholas nu trebuie tinut neaparat la lampa, depinde de nivelul bilirubinei din sange. Sofi a stat ca il avusese 16.8 (maximul admis fiind 12), dar cel mai mult a ajutat-o un siropel numit Hepaid (nu stiu daca la voi se gaseste, ma indoiesc). Este, printre altele, si pt icter, pt ca e un hepatoprotector care ajuta la eliminarea bilirubinei. Noi tocmai l-am intrerupt, ca am scapat de orice urma de icter. Si despre pielita de sub limbuta: nepotica mea a avut tot ca Nicholas, nu putea sa suga din cauza ei; si a fost la medicul de familie/pediatru (e acelasi la ea) si i-a taiat-o acolo imediat, nu a curs strop de sange, nu a plans, nu a durut-o deloc. Ca una e sa incomodeze la vorbit si alta e cand bebe nu poate sa pape din cauza ei.
Bioana mai putin si iti vezi si tu fetita.
Mena mult a fost, putin mai e. Lasa depresia la o parte, gaseste ceva sa-ti ocupe timpul (stiu ce e greu, din proprie experienta). pe amandoi!
Laurika
Doura scoatem si la tine motatele sa o incurajam pe bebelina sa-si arate nasucul?
Noi suntem bine, in afara de colici. pentru ea, saracuta. Deocamdata ne tratam cu Sab Simplex, dar efectul e de scurta durata (cred ca va trebui sa gasesc altceva). Plange destul de putin, avand in vedere ce dureri de burtica are, ca saracuta asa isi aduna piciorusele cand o doare...mi se rupe sufletul.
Altfel suntem bine, in fiecare zi simt ca imi iubesc fetele tot mai mult, fiecare ma uimeste cu ceva nou zilnic. Andreea o iubeste pe Sofi nespus, o pupa, ma cheama daca vede ca bebe se agita, imi zice sa o iau in brate pe Sofi daca plange, e o scumpete! Iar Sofia isi ridica capusorul si-l tine asa cateva secunde bune, are un zambet ce ar topi si cea mai inghetata inima si niste ochi mari si foarte expresivi.
Despre vaccin, noi l-am facut, ca nu stiam de problemele cu lotul asta. Deocamdata suntem bine si sper sa nu apara probleme nici mai tarziu.
burticile, mamicile si bebeii
Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori
bioana spune:
EPOPEASCA ce frumos se inteleg fetele tale.minunat...pacat ca va chinuie colicii...
RIANA ce mai face INA¿ sa inteleg ca nu dormiti nici acum¿
DOURA si atunci in casa daca nu pui absorbantele, ce pui¿ ca nici s aumbli cu sanii, respectiv sutienul ud nu mi se pare ok...
embarazada de 38+
o minune de fetita...Irina Andreea
dana0000 spune:
De Andie mai stie cineva ceva? I-am scris pe facebook acum vreo 2 zile dar nu mi-a raspuns
Gina ce frumos povestesti,abia astept si eu sa imi vad minunea