burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula unde esti?

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi8631 spune:

buna fetelor,

scuze ca nu am mai intrat
am fost cam tristuta,am fost la eco,si in loc de 7sapt si 4 zile mi -a spus ca as avea 5 sap si 4 zile(real de la conceptie)dar ei masoara de la UM
nu prea a evoluat de la prima eco...azis sa revin sapt viit,nici nu era sigur daca vede embrionul sau e vezicula vitelina...deci de inimioara nici.nu se pune problema..
sper din tot sufletul sa fie bine, sa creasca bebita
voi la 7 sapt ati vazut si embrionul?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Gabi eu am fost la medic la 6 sapt si la fel sarcina a iesit de 4 sapt.
Deci embrionul era f putin vizibil. Din cate am vazut si citit in rare cazuri la 6 sapt de la UM se vede clar si eventual activitatea cardiaca.
Eu ma duc pe 4 dec la urmatoarea eco. Deci o sa am 9 sapt de la UM.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele!
Gabi eu am vazut auzit inimioare la 6 sapt si3zile UM fiind 3 oct

fetele si sa aveti o zi frumoasa
Paula cum esti?

amalia tsakoniati
7+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, Amalia, sunt bine. Doar cu timpul stau fff prost, mai ales ca m-a mancat in fund si am mai inceput o facultate la frecventa redusa si vineri si sambata sunt la cursuri...cand m-am gandit al facultate, nu am luat in calcul bb2...no, cumva am sa-i dau de cap, nu?

Va rog eu, terminati cu paranoia, ma innebuniti si va innebuniti si una pe alta. Si pe mine ma dor intr-o zi sanii tare, intr-o zi deloc, am zile in care nu vad bine de greata si zile in care sunt ca o floricica, sunt zile si zile, dar credeti-ma ca daca e sa se intample ceva, tot se intampla ca va stresati voi sau nu.... Nu stiu cum sa va explic , sa va calmati si voi si sa va bucurati de perioada asta ( bine, acum mai putin, dar cand trec greturile mai mult)...oricum paranoia asta nu mai trece niciodata...acum sunt sanii, greturile...apoi urmeaza miscarile ( dar de ce nu misca azi de 34 de ori, cum o face de obicei), dupa ce se naste e cel mai rau cu fiecare luna care trece- de ce nu mananca, de ce mananca prea mult, de ce plange, de ce nu plange, de ce doarme/ de ce nu doarme, dar de ce nu umbla la 10 luni, dar de ce nu vb la 10 luni, etc.... Deci greul de abia acum incepe

Asteptam alaturi de voi cele 2 liniute Jasmin si Dalia. Mie mi-au dat de gandit visele, in rest nu prea am avut nici un semn de gravideala, si am facut testul cu 3 zile inainte de a-mi veni CM.

Gabi, nu prea am inteles, la ecograf ti-a zis ca ai 5 sapt si 4 zile de cand? Hai ca o sa vezi ca totul va fi bine, da? Nu mai fii trista.

Acum am venit de al cursuri, am duc as vad ce as putea manca, desi am o greata de zile mari, si poftesc la ciorba de varza ( stiu sigur ca nu am), asa ca ma duc sa vad cu ce o inlocuiesc. Noroc ca Raul e la bunici cu taica-sau , dar imediat se intorc.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna fetelor! Eu sunt foarte fericita azi, am aflat rezultatul le urocultura si este negativ.Mi s-a luat o mare piatra de pe inima. In rest si la mine starile oscileaza: cand destul de bine, cand f rau, dar parca deja m-am obisnuit.In leg cu paranoia, va citesc si-mi regasesc trairile 100% de la prima sarcina. Chiar ii spuneam sotului ca-mi doresc sa am toate simptomele, faceam ecografii dupa ecografii si ma panicam din orice. Acum parca nu ma recunosc,sunt extrem de degajata, bine, am fost stresata sa nu am infectie urinara ca stiam ca nu-i bine de luat antibiotice in primul trim, dar in leg cu evolutia sarcinii nu-mi fac niciun fel de griji...cred ca "paranoia" asta caracterizeaza mai mult gravidutele aflate la prima sarcina

Mergi la inceput

Mai am o rugaminte: 1, 2 fete care sa se ocupe de prima pagina. Nu am timp cat mi-as dori si daca nu trec pe cineva in listuta imediat, apoi uit, nu mai stiu pe cine tb si tot asa. Amalia, s-a oferit, dar nu are net. Cine ma ajuta?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Jasmin te asteptam cat mai curand printre noi.

zuza ma scuzi ca ti-am pus o groaza de intrebari,dar pot sa spun ca in ultima vreme am fost f speriata. Te asteptam cat mai curand cu vesti bune

Gabi ma bucur ca sunteti bine. Pe cand te-a programat pentru urmatoarea ecografie? La mine la 6 sapt si 3 zile parca nu se vedea embrionul sau inimioara,dar am facut beta hcg si mi-a aratat ca e in evolutia.

liliana o veste minunata,de acum macar din punctul asta de vedere vei putea sta linistita

paula daca vrei o sa te ajut si eu.
Cat despre paranoia ,eu sunt la a doua sarcina si am fost destul de linistita pana la aparitia primelor pete maronii,pana la aparitia racelii,dar sper ca odata cu trecerea lor sa imi revin .

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi8631 spune:

Paula, ultima UM a fost 30 sept, deci trebuia sa am 7 sapt si 4 zile, dar dupa masuratori, era doar de 5 sapt si 4 zile..si nu stia sigur daca vede embrion sau vezicula vitelina...

Ufff, sunt cam trista, nu am maimfost la beta hcg...astept urmatoarea eco

Va pup

Mergi la inceput

Mony, iti trimit imediat userul si parola.
Gabi, sigur ai ovulat mult mai tarziu si de aici masuratorile diferite. Nu mai fii suparata.

poze

Mergi la inceput