burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
dalia87 spune:
Buna Jasmin012,si eu sunt in situatia ta,doar ca eu tre sa mai astept vreo 5 zile pana imi fac testul,in 28 tre sa imi vina,nu imi spui te rog ce simptome ai?eu am cam avut dureri de burta in ultimele zile si parca incepe sa ma doara pieptul,sper sa fie un bebe de vina.cand tre sa ai ciclu?te asteptam cu vesti bune.
zuza_zuzi spune:
Buna dimineata :)
nu am somn asa ca am citit ultimele voastre pagini...nah, obisnuinta ..
M-a intrebat cineva daca nu s-a vazut la prima eco, s-a vazut, stiam ca e un hematom la nivelul unui saculet, insa luam utrogestan si speram sa se resoarba. La prima sarcina nu am avut, insa am prietene care au trecut peste hematoame si sangerari fara probleme pt bb. Nici nu ma gandeam ca ar putea sa fie atat de grav, in nicio sapt s-a distrus tot! [:((].
Multumesc pt sustinere si empatie, fetelor. Acum ma uit la calendar si astept sa treaca lunile pana voi incerca din nou.
Amalia ma bucur mult sa aud ca sunteti bine, odihna multa, ai ramas pe baricade cu gemeneii !
Si pentru celelate care sunt ok, iar bebe evolueaza ma bucur la fel de mult, sarcina usoara in continuare!Pupici
betty200 spune:
Multumim mult Zuza, sa-ti ajute Dumnezeu sa iti vezi visul imediat ce se poate.
Care se plangea de paranoia? Bine ne-am regasit in gasca, asa-s si eu de ieri, parca nu mai am nici bruma de greata care ma incerca vag de 2 zile, nici burta nu ma mai inteapa ... off pana-l vad in brate cred ca tot asa o sa o tin. In concluzie eu ma plang de lipsa simptomelor.
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dalia87 Buna Jasmin012,si eu sunt in situatia ta,doar ca eu tre sa mai astept vreo 5 zile pana imi fac testul,in 28 tre sa imi vina,nu imi spui te rog ce simptome ai?eu am cam avut dureri de burta in ultimele zile si parca incepe sa ma doara pieptul,sper sa fie un bebe de vina.cand tre sa ai ciclu?te asteptam cu vesti bune. |
Buna.
Dalia, cam pe 26-27 ar trebui sa-mi vina.
Cred ca conceptia a avut loc pe 12 noiembrie. La cateva zile dupa aceea am inceput cu dureri de burtica, diferite de cele de la ciclu, un fel de intepaturi, senzatia de burta umflata, dureri in partea stanga, ca de oboseala, dureri de spate in zona rinichilor, oboseala, de cateva zile sensibilitatea exagerata si neobisnuita pentru mine a pielii, ca sa nu mai vorbim de sensibilitatea sanilor. Mai sunt si altele, dar jena ma impiedica sa le mentionez.
De mai bine de o saptamana mor de curiozitate si din pacate nu pot face nimic decat sa astept. L-am trimis pe sot sa ia un test cu gandul sa-l fac maine, ar fi ziua 13, sper sa functioneze si sa nu dea rezultat negativ.
Intuitia imi spune insa ca nu ma insel, si la prima sarcina am stiut din primele zile ca am ramas, la fel de chinuitoare au fost si atunci zilele astea de asteptare.
P.S. Eu am acum semne diferite fata de prima sarcina, complet diferite. Atunci mi-am dat seama din cauza greturilor matinale, in rest nu am avut absolut nimic, cu exceptia sanilor durerosi la un moment dat. Acum nici urma de greata, dar am altele... multe altele
melisafrt spune:
Buna dimineata!
Zuza, imi pare rau... stiu ca e dureros, dar trebuie sa gasesti resurse sa mergi inainte cu incredere.
Dragilor, paranoia cred ca e din fisa postului. Cu toate ca mi-e tot mai greata, ba chiar am vomat acum doua zile, sunt foarte atenta la toate senzatiile ca nu cumva sa dispara. Uneori mi se pare ca nu ma mai dor sanii asa de tare, alteori insa nu ma pot intoarce in pat de durere. La cea mai mica senzatie de umeziala dau fuguta la baie sa vad daca nu e ceva colorat.
Teoretic, ar trebui sa stam calme ca tot nu depinde de noi ci de natura ca totul sa decurga bine pana la capat si daca vrem sa facem bine, un prim pas ar fi sa nu ne stresam atat. Dar de la teorie pana la practica...
Jasmin012 spune:
Zuza, nu stiu cat conteaza sprijinul unei nou-venite la acest subiect, dar iti doresc multa putere, sa nu te lasi doborata si sa continui sa visezi si visul ti se va implini. Ti-o spune un alt om pentru care lucrurile nu au fost deloc usoare in dobandirea unei minuni, un copil.
betty200 spune:
Jasmine, eu am facut test in ziua 9 dupa ovulatie si a iesit foarte foarte putin pozitiv, era Clear Blue de la Auchan (varianta mai ieftina)
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui melisafrt Buna dimineata! Dragilor, paranoia cred ca e din fisa postului. Cu toate ca mi-e tot mai greata, ba chiar am vomat acum doua zile, sunt foarte atenta la toate senzatiile ca nu cumva sa dispara. Uneori mi se pare ca nu ma mai dor sanii asa de tare, alteori insa nu ma pot intoarce in pat de durere. La cea mai mica senzatie de umeziala dau fuguta la baie sa vad daca nu e ceva colorat. |
uneori si eu ma trezesc cu cate o idee din asta, ca doar mi s-a parut, intr-o dimineata, acum cateva zile i-am zis sotului ca ma doare burta si ca poate m-am inselat si-mi vine ciclul. Dar au trecut cateva zile de atunci si nici urma de el.
Toata aceasta nehotarare din partea mea vine de la faptul ca nu am ciclul regulat la un anumit nr de zile, ci este cuprins cam intre 25-29 zile.
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui betty200 Jasmine, eu am facut test in ziua 9 dupa ovulatie si a iesit foarte foarte putin pozitiv, era Clear Blue de la Auchan (varianta mai ieftina) |
da? Exista astfel de minunatie? Eu am luat unul (cel din z 10) de la Sensiblu. Nici urma de roz.
Betty, ce ma bucur pentru tine ca s-a pozitivat asa repede!
Ele spune:
Neata!
Jasmin eu am facut testul cu 5 zile inainte sa imi vin (cel de la Sensiblu). L-am facut seara, a iesit fffff slab a doua linuta. Dar era. La doua zile dupa, am facut unul Barza si a iesit a doua liniuta mai pronuntata si mai rapid. Testul al treilea Sure chek l-am facut la vreo 5 zile dupa data la care trebuia sa imi vina si a iesit clar 100%.
pfuuuu.....paranoia...offff...astazi mi-e prea bine si la fel sanii nu mai sunt asa durerosi sau tari. Chiar s-au inmuiatat putin.
Pe cat de convinsa sunt ca o sa fie totul bine, pe atata nu imi pot stapani gandurile. Si cica la batranete te destepti!!!
Elena & Denisa