burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Ele spune:
Amalia ne faceam griji. Ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine. Stai lungita ca se merita.
Greturile... cu tone de limonada.
Elena & Denisa
anca_toma spune:
.amalia ma bucur din suflet ca sunteti bine, despre greturi nu stiu ce sa zic ca nu am, dar am auzit ca ceaiul de ghimbir ajuta, dar chiar nu stiu cum o fi la gust
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 7s
mstefania spune:
Seara buna!
Ieri am fost la dr si bineinteles ca s-a confirmat sarcina, i-am auzit si inimioara, m-am emotionat putin:), am aflat ca este doar un , e pozitionat unde trebuie si mi-a dat dr sa fac analize si doar acid folic si sa ne vedem peste o luna si ma gandeam ca este exact in perioada sarbatorilor, sper sa reusesc sa merg mai repede.
Tot aseara am anuntat si familia care a primit vestea mai frumos decat ma asteptam, adik cu asa de multa bucurie incat m-am emotionat, i-am facut mai mult decat fericiti. Iar fetita mea a reactionat nemaipomenit, mi-a pupat burtica, mi-a mangaiat-o si a inceput sa ii spuna povesti lui bebita si i-au curs lacrimi de fericire pt ca ea si-a dorit ff mult o surioara sau fratior numai ca s-a lasat asteptat din partea noastra si stiti ce mi-a spus : sa beau lapte ca are calciu si sa pape si bebele lapte si sa mananc sanatos :D asa ca aseara a fost o seara foarte frumoasa.
mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)
mstefania spune:
AA, si s-a modificat DPN din 09.07 in 08.07.2013 , sa inteleg ca sarcina e mai marisoara ? nu am insistat asupra subiectului, mai mult de atat nu avea ce sa imi spuna dr. astept urmatoare ecografie .
mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Corina87 spune:
Ele m-ai facut sa zimbesc,sunt si eu paranoia.
MStefania foarte frumoasa reactie, serios.Pling ca o nebuna de vorba ta """si a inceput sa ii spuna povesti lui bebita si i-au curs lacrimi de fericire pt ca ea si-a dorit ff mult o surioara sau fratior numai ca s-a lasat asteptat"""
Fetelor eu astazi nu am sansa sa iau utrogestan vaginal,pot sa il iau oral
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
5+ Bebelus#2
Mony08 spune:
flory multumesc. Continui cu un ceai hapciu pe care scrie ca este recomandat in sarcina 2-3 cani pe zi,5-7 zile pe saptamana. In rest pap miere.Mai beau ceai de tei.Trebuie sa-l trimit pe sot sa cumpere lamai.
Am fost azi la doctorita de familie si mi-a spus ca ea nu-mi recomanda nici un medicament,numai daca fac febra mare.In rest mi-a spus si ea ceaiuri,comprese,pentru tuse mi-a recomandat un sirop plantusin .
liliana multumesc. Nu iau nici un medicament deocamdata,inca sper sa reusesc cu ceaiurile sa inving raceala.
Adde imi pare rau sa aud una ca asta,nu o sa inteleg niciodata oamenii care vorbesc cu atata usurinta despre avort,care considera ca au dreptul sa decida viata unui copil. Este cel mai minunat lucru un copil,merita sa lupti pentru el. In loc oamenii sa se bucure ,sa-i multumeasca lui DD pentru acest sufletel,sa te felicite..... Noi suntem alaturi de tine ,vei fi o mamica minunata
amalia ma bucur sa aud ca sunteti bine
stefania felicitari, ma bucur sa aud ca sunteti bine.
Cori eu pe prospect am vazut ca scrie ca nu recomandat oral.
Si eu tot am vrut sa va povestesc o intamplare haioasa de a mea,miercuri nu l-am dus pe al mic la gradi,si la terminarea programului de lucru,il sun pe sot si ii spun " sa mergi te rog sa-l iei pe al mic" ...la care el ma intreaba " de unde sa-l iau de acasa? " asa ca neuronii mei ma parasesc
Va pup
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
amaliaro spune:
Corina il poti lua dar nu ajuta la fel il poti pune vaginal si sa stai lungita 30 minute su semi intinsa
amalia tsakoniati
7+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Corina87 spune:
Amaliaro nu am nici o sansa sa stau 30 min.Lucrez in takeaway pina la 12.45am.Dar acasa mai am si duphaston pot sa intervin pe ziua aceasta cu 2 de duphaston
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
5+ Bebelus#2
Adde2510 spune:
Ele, Mony: Multumesc si Sper si eu sa fie totul bine!
Pentru greturi... portocale, mere chiar, limonada. Ceai de ghimbir nu am facut, dar am pus in mancaruri si imi place f. mult. Are un gust putin iute/ acrisor, intr-adevar pare sa domoleasca greturile. Cica se face si limonada din el, dar inca nu am incercat.
Jasmin012 spune:
Buna seara, primiti printre voi o eventuala graviduta? Eventuala pentru ca nu am confirmarea sarcinii cu un test (peste vreo 2-3 zile ar trebui sa-l fac) desi am primit destul semnale. Sper doar sa nu fie paranoia, dar nu prea cred.