burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna dimineata fetelor! Cum va mai simtiti ? Eu parca sunt ceva mai bine, nu-mi mai este asa de rau, doar mai ametesc putin si sunt in continuare cam palida.

Mony si eu zic sa nu incepi cu anitibiotic pana nu te vede un medic si eventual niste analize care sa demonstreze ca este infectie bacteriana.Eu as zice nici paracetamol sa nu iei inca . Pentru viroze bea mult ceai cu lamaie si fructe cat mai multe.Si mie mi-a fost extrem de rau la inceputul acestei sapt., de nu ma puteam tine pe picioare dar cu multe lichide,fff multe fructe(poti incerca si rodia are foarte multe vitamine, daca-ti place gustul)deja vad ca ma simt mai bine.
Flori Codrin isi doreste f mult un fratior " sa fie baietel asa ca mine" :D , atat de mult incat intr-o seara mi-a zis pe nerasuflate ca a doua zi sa mergem la biserica sa-l rugam pe Doamne-Doamne sa puna un bebelus la mami in burtica. Mi-au dat lacrimile atunci.De cand stie ca bebelusul este in burtica, spune la toata lumea ca " mami are un baietel in burtica" si-mi spune sa mananc sa se duca putin si la baietel ca sa creasca mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!

Liliana tare dragutz baietelul tau.Cel putin acum.[:D
Cu toate ca Denisa e mare si foarte intelegatoare ma astept sa o apuce gelozia cand o sa apara bebe. Am inteles ca toti trec prin faza asta.
La mine telemeaua mancata pe stomacul gol e medicament. Ma simt bine de la ea si mai scap de greturi.
Inca sunt palida si incercanata, dar ne resemnam.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

zuza, mai mult nu am curajul sa spun.

Eu am fost la doctor aseara si mi-a dat trimitere pt dublu test si soc tre sa imi fac intre 24-29 dec, adica cand nu lucreaza nimeni.Dupa nnn incercari am reusit sa imi fac o programare la Medlife la dr.Doinita Gache(nu am auzit de ea).In fine important e ca am gasit unde.Problema e cu analizele la sange care la medicover, unde am abonament, se fac in aceeasi zi cu eco si la medlife se fac dupa o saptamana de la eco.Oare pot sa fac eco la medlife si analize la medicover(alea pot sa le fac atunci in spital ca e deschis).Bine o sa intreb si doctorul dar na ...

In rest fetelor care sunteti racite , multa lamaie , evitati ceaiurile ca sunt ffff multe care nu sunt bune in sarcina, miere, paracetamol simplu si mers la medic, care doar daca e ceva mai grav o sa va dea medicatie, altfel nu.Am o colega insarcinata care cand a fost racita i-au facut vitamina c injectabil si ea a zis ca a ajutat-o acum nu stiu ce sa zic.Doctorul decide.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna fetelor,
Eu ma lupt din nefericire cu aceeasi problema inca(scaune moi) si desi am inceput sa nu mai am stari de balonare de la regimul alimentar.. nu -sa schimbat nimic in consitenta lor (imi pare rau ca sunt atat de grafica dar din pacate asta e simptomul cu care ma confrunt). L-am sunat pe medic si se pare ca poate sa fie de la magneziul pe care mi l-a dat ( farmacista f dragutza mi-a dat MAXI MAG). Probabil ca e prea mult magneziu si eu nu il suport. Nu o sa mai iau o perioada sa vad cum ma simt . In rest cu cimptomele stau destul de bine zic eu .. sunt doar f f f somnolenta si faptul ca nu beau cafea ma face sa ma simt cu adevarat epuizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Am fost siu eu racita la inceputul sarcinii ..chiar in prima sau a doua sapt de la conceptie si am baut ceai de musetel cu lamaie si miere si mi-am revenit destul de repede. Pt durerile in gat am luat cate o jumatate de lingurita de miere din cand in cand in ceai am mai pus ghimbir.
Si eu sunt destul de speriata cu raceliele ca lucrez cu copii si dragii de ei sunt plini de virusi in perioada asta , zilnic vin cel putin 2 raciti. Daca nu aveti febra eu zic sa va feriti de medicamente, gargara cu sare infuzii ceaiuri si lamaie cat mai multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Vai, zuza, imi pare extrem de rau sa aud prin ce ai trecut! Dar trebuie sa fii puternica in continuare Eu te stiu pe tine de la gemenasi, pt. ca si eu aveam... intre timp unul s-a oprit din evolutie, dar n-au stiut sa-mi spuna de ce, cica sunt varii motive, ei fiind f. mici si sensibili. Din fericire, in cazul meu, celalalt merge mai departe. Deci sunt alaturi de tine din tot sufletul, nu te lasa descurajata! Te pup si te strang tare in brate!

Eu sunt destul de bine, cred ca m-am acomodat cu starea de somnolenta, nu o mai simt asa puternica. Totusi beau o cafea pe zi :D Dr. mi-a zis ca n-am de ce sa-mi fac griji la o cafea mica si slaba, chiar un pahar de cola, un suc, doar sa nu exagerez. Totusi, cola si sucuri acidulate nu mi-au placut niciodata. Eram obisnuita sa beau multe ceaiuri, dar acum inteleg ca nici alea nu sunt bune toate. Greturi am asa si asa, dimineata, uneori sunt mai puternice, alteori ma mai lasa in pace.

Ce e mai trist e ca eu m-am "certat" cu toata lumea, parintii m-au innebunit sa avortez, au stat pe capul meu aproape 2 saptamani, iar de partener m-am despartit. Am gasit mult sprijin pe forum si merg inainte. Treptat o sa mai vad ce o sa mai fie.

Va urez succes!

Mergi la inceput

Adde imi pare rau sa aud de reactiile celor dragi.
Dar sunt sigura ca acest mic samburel o sa te faca sa te simti implinita si nu o sa iti para rau de decizia luata.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna ziua fetele!
Zuza zuzi,imi pare foarte rau de cele intimplate,stiu ce inseamna sa pierzi sarcina,este foarte,foarte greu.Nu da DD la nimeni sa simta durearea sufleteasca a unui pierderi.

Si eu acum stau cu frica in san,ma panichezi de la tot.
Astazi a inceput sa ma doara spatele ca la menstra si am si 2 cosuri,oofff ma tem ca de moarte.Cineva mai are asa discomfort

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
5+ Bebelus#2

Mergi la inceput

Corina ce ai patit? eu ziceam ca doar eu sunt cu paranoia dar vad ca nici voi nu va lasati mai prejos.

2 cosuri te sperie mai??? pai eu saptamana trecuta am avut mai multe (vreo 3 ) ..pe fata si pe spate.
Dureri ma mai iau si pe mine, dar mai mult junghi sunt.

Eu zic sa te calmezi? lasati-ma pe mine sefa la paranoia .
sa va zic si stresul meu de azi?? mi-a fost bine si ma ingrijorez
hai pupici la toate si lasati grijile!!!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetelor!
Zuza imi pare tare rau
Adde imi pare rau de puiutul tau

Noi suntem bine bebeicresc avem 7 s doar ca trebuie sa stau mai tot timpul lungita din cauza desprinderi de placenta greturi x2 de la 3 noaptea nu mai dormim dar bine ca sunt micutibine nu avem inca net si dupa mobil nu prea pot sa intru

cum potoliti greturile?

va pupicesc

amalia tsakoniati
7+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput