burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

betty u.m.:05.10.2012, ovulatia nu stiu cand , prima analiza de beta a fost luni 19.11.2012 - 17713,85 , iar a doua miercuri 21.11.2012 - 28485,09.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

E foarte bine Mony, mie mi-a crescut cu aprox 50 % in 2 zile iar tie cu 60%, m-am linistit si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Mony eu am racit f tare sapt trecuta, am avut o viroza urata cu temperatura mare in we, 38-39. Dr spune ca temperatura ridicata s-ar fi putut datora si avortului unuia dintre embrioni care probabil se declansase. La inceput, duminica si luni, au fost pete maronii, insa m-am alarmat tare cand am sangerat rau marti, cu cheaguri... imi pare rau ca dau explicatii atat de detaliate, sper doar sa va ajute pe voi, daca mie mi s-a intamplat asa.
Cred ca a fost vorba si de o afectiune a anexelor in urma racelii puternice, pe biletul de externare scrie si metroanexita (eu asa inteleg din scrisul lor de doctori).
Sper sa trec cu bine peste mustrarile de constiinta ca nu am mers mai repede la dr, desi la prima sarcina am sangerat si nu am avut nicio iminenta de avort, stiu si prietene care au patit la fel...nici nu ma gandeam ca ajung la asa deznodamant.
Sanatate multa si mare grija la racelile din perioada asta si cum le tratati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

Liliana83,in primul rand felicitari pt sarcina!Eu nu am inca confirmarea ca sunt insarcinata,insa sper inca.peste o saptamana imi fac testul,dar ma macina o problema si vad ca ii posibil sa o ai si tu.am avut acum 3 luni o infectie urinala,ce tare greu mi-a trecut,dar acum de cand am incercat sa raman insarcinata mi-a revenit usturimea la urinare.scuze ca te intreb dar tu ce simptome ai,de ti-a spus doctorul ca ai putea avea infectie?si daca intr-adevar e infectie,ce se poate face in cazul in care esti gravida in primele saptamani?ii ok antibiotice?sau inca nu stii nici tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

of,imi pare rau ,Zuza, acum am citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

In primul rand sincere pareri de rau fetelor care au pierdut sarcina... cred ca-i foarte dureros,nu cred ca imi pot imagina ce-i in sufletul vostru...

Dalia, eu nu am simptome caracteristice infectie urinare , dar la sumarul de urina mi-au iesit leucocite 6/camp in cond in care intervalul normal este de 0-4 , nu sunt hematii , densitatea urinii putin peste limita superioara, neutrofile% 72.4 interval de referinta 50-62% si limfocite % 18.3 interval de referinta 25-40%. De cand s-a adus in discutie faptul c-ar putea fi o infectie urinara (luni) am inceput sa beau ff multa apa (3l) , si ceai de cozi de cires. Medicul de fam e apropae convins ca nu e infectie urinara, asa sper si eu, deoarece urina este incolora aproape si n-am niciun fel de dureri asociate aceste afectiuni, insa rez. la urocultura il voi primi cel devreme maine dupa amiaza. Daca totusi se va demonstra ca este infectie urinara, voi merge cu rezultatul la ginecolog , urmand sa decida el ce fel de tratament va trebui sa urmez. Dar totusi sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

zuza cum s-o manifestat viroza? La mine la inceput am avut frisoane,de miercuri tusesc destul de urat,sunt ragusita,ma doare gatul,ma doare capul dar n-am temperatura.De doctorul ginecolog nu dau,l-am tot sunat de vreo 3 zile dar nimic.
Mi s-a recomandat ceai ,si in cel mai rau caz daca nu trece ampicilina 500g. Dar vroiam sa dau de doctor sa-l intreb daca crede ca e cazul sa iau ampicilina,nu vreau sa iau medicamente dupa capul meu. Sunt f stresata cu raceala asta sa nu-i fac rau lu bebe,nu stiu ce ar fi mai bine sa fac.Cum vrea DD,mai mult nu mai pot.
Imi pare tare rau pentru pierederea ta,dar ma intreb la primul eco n-a vazut hematonul,sau hematoanele de care spuneai?La primul control doctorul nu a facut o lama,niste analize?Eu nu cred ca este in vreun fel vina ta. DD sa aiba grija de tine

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

ZUZA sunt alaturi de tine..cuvintele sunt de prisos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Fetelor daca sunteti racite puteti lua paracetamol simplu. oricum intrebati va medicul inainte si nu luati nurofen sau orice contine iubuprofen ca nu i indicat in sarcina...insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Of Zuza imi pare foarte rau. Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta incercare. Nu te invinovati, cel mai probabil ca nu aveai ce sa faci ca sa opresti cursul intamplarilor. La varsta asa mica a sarcinii in afara ca se constata ce si cum dr nu prea are ce face.

Betty felicitari pentru "punctulet". Ma bucur ca esti mai linistita acum.

Liliana bine ai venit. Codrin iti zicea el ca vrea fratior/surioara sau ai intrebat tu? Eu nu stiu cand/cum o sa ii spun fetitei mele ca inca e micuta si nu stiu cat intelege. Daca o intreb azi vrea , maine nu, dar nu cred ca stie ea exact ce si cum. Oricum e foarte miloasa, daca plange vreun bebe sau animal, orice ar face orice sa nu planga, il ia in brate ne cheama e tare draguta.

Mony pt raceala ceai de lamaie cu miere si oscciloccocinum. si la nevoie daca ai febra stiu ca e voie paracetamol simplu (nu sinus), dar pt asta cand si cat mai bine intrebi dr. Pt nas sare cu apa de mare. Eu zic sa nu iei antibiotice fara sa iti spuna medicul ca poate mai rau faci, stiu ca febra e periculoasa in sarcina, in rest mai mult diconfortul tau.
La semnatura am mutatiile de trombofilie pt care fac tratament in sarcina sa nu fie prea coagulat sangele.

Dalia se pot lua antibiotice la recomandarea medicului in functie de cat de serioasa e infectia.Ma gandesc ca analizeaza dr riscuri/ beneficii. Pana atunci bea multe lichide si ceai de cozi de cirese, pe mine ma ajuta mult ca si eu am probleme cu pietrele la rinichi care atunci cand se elimina mai imi dau cate o infectie. Eu nu am ajuns niciodata la antibiotic doar cu diuretice m-am vindecat, rabdare
si strans din dinti.

Paula felicitari pt succesul cu cresa. Ma bucur tare mult ca s-a acomodat Raul, ai mai scapat de o grija macar.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput