burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
unidanad spune:
Buna seara fetele! Si eu va tot urmaresc de cateva zile dar nu am avut curaj sa intru!! Sunt si eu viitoare mamica de iulie 2012 UM 08.10.2012 DPN 15.07.2013. Data nasterii 21.09.1988.
Ele spune:
Dana bine ai venit si sa ai sarcina usoara!!!
Esti asa tanara!!!
scrie repede 10 mesaje ca sa apara mesajele imediat cum le scrii.
Deocamdata esti moderata.
Elena & Denisa
ana_maria500 spune:
Buna seara mamicilor si/sau viitoarelor mamici.
Va doresc multa sanatate si optimism.
Ma primiti si pe mine in grupul vostru ?
Eu sunt deja mamica unui baietel de 5 ani si 6 luni - Mihai, dar se pare ca voi deveni iar mamica, undeva prin iulie 2013 - aprox. 18 iulie.
Acum as avea cam 6 saptamani si 3 zile.
Pana acum nu am avut probleme majore si sper sa nici nu am.
Am fost la o prima ecografie si consult( pentru confirmare sarcina) la 5 saptamani.
Din spusele doctorului sarcina este bine dar este putin mai jos plasata si mi-a dat sa fac un tratament cu arefam - 10 zile, sa se prinda mai bine. Sper sa nu apara vreo problema pe parcurs din cauza asta ... oricum am sa port centura mai tarziu. Ar mai fi o chestie ... eu nu mai am ovarul si trompa stanga ... si de vreo cateva zile am o mica umflatura pe stanga ... chist nu are cum sa fie ... sper doar ca este sarcina ... dureri nu prea am .... oricum o sa aflu despre ce este vorba pe 5 decembrie cand ma voi duce la o alta ecografie ... sper sa aud si inimioara bebeului...
Greturi nu am avut pana acum si sper sa nici nu am ... sunt putin sensibila la anumite mirosuri dar nimic special... in schimb nivelul energiei este ff scazut .... am o lene pe mine .... ca daca ar durea as tipa toata ziua ...
App fetelor voi cum va descurcati cu raceala ... am o rinosinuzita de toata frumusetea ... noaptea este un adevarat chin... pana acum am luat doar oscilococinum,multe ceaiuri si citrice( pentru imunizare) ... dar nu ma descurc deloc cu nasul infundat.
Cu tranzitul intestinal (constipatia) aveti probleme ? Cum le rezolvati? ... ca eu una vizitez toaleta la cateva zile si atunci ... sunt buna de facut reclama la laxative.
Sper ca nu am fost prea plictisitoare si va doresc numai bine.
paula_m spune:
Dana, Ana Maria, bine ati venit si sarcini usoare sa aveti!!
O las pe Mony sa faca onorurile si sa va treaca in listuta.
Ana Maria, pai esti norocoasa, ca nu ai greturi!! Cat despre constipatie, sunt in aceeasi situatie...f enervanta si nu stiu cum sa-i dau de capat!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
marrya31 spune:
Buna seara burtici... sunt o graviduta fericita, maine facem 8 saptamani, dupa ultimul CM, data probabila a nasterii este 7 iulie.
V-am citit si vreau sa va felicit pt burticute, imi pare rau pt cele care au pierdut bebeii...sunt ingrozita cand ma gandesc la asta, uneori imi e teama sa nu pateasca bebe ceva... cel mai mult cred ca am teama asta pt ca nu l-am vazut inca pe bebe... am fost la medicul de familie luni(19 noi)am fost sa fac programare inca din prima saptamana cand am aflat ca o sa am bebe, lucrurile pe aici merg cu incetinitorul...doctora mi-a pus o serie de intrebari si mi-a dat un formular sa-l complectez si sa-l trimit la spital si sa astept sa fiu sunata in 5 zile..l-am trimis marti,probabil luni sau marti ar trebui sa fiu sunata, pt a merge la prima programare cu moasa, am intrebat cand o sa il vad pe bebe si a zis ca la 12 sapt, mi se pare atat de mult...
Mony08 spune:
Dana bine ai venit printre noi
ana maria , marry, liliana o sa va rog sa-mi dati datele sa va trec in listuta.
- data nasterii (sa facem si noi o urare cu ocazia evenimentului)
- ultima menstruatie
- data probabila a nasterii
- daca mai aveti copii - numele si data nasterii
Eu azi sunt iar suparata,iar am avut pete maronii. DD sa fie cu noi.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
paula_m spune:
Neata
Mony, de ce nu mergi tu la un dr pt pete. La sarcina trecuta, am avut si eu la un moment dat sangerari din astea, maronii si nu am stat pe ganduri, m-am dus la urgente. Totul era ok, inimioara batea, nu s-a stiut cauza...dar mi-a zis sa nu fac efort si sa stau linistita. Utrogestan luam deja, vaginal.
Marrya, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!! Doar la 12 sapt mergi la primul eco? Aia isi bat joc de rabdarea gravidutelor!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
liliana83 spune:
Buna fetelor!
Mony , si eu zic la fel , sa mergi la medic sa te linistesti ca stresul e foarte periculos in sarcina, poate nu inseamna nimik acele pete dar faptul ca esti stresata poate dauna f mult copilasului.Asa ca nu mai amana , da fuguta la doctor , poate-ti da ceva si pentru mentinerea sarcinii daca-i cazul.
Datele mele:
Um 29.09.2012
dpn 06.07.2013
data nasterii 16.09.1983
copii:Codrin 04.09.2008
ana_maria500 spune:
Ana Maria
01.07.1982
UM 11.10.2012
DPN 18.07.2013
Mihai Constantin 24.05.2007
Mony fii mai optimista ... petele maronii daca nu sunt multe si nu ai dureri ... sau mai rau sa curga sange rosu ...nu ai de ce sa iti faci asa griji ... cel mai bine fa o vizita la doctor ... o ecografie sau un consult ... eu am luat progesteron pentru fixarea si mentinerea sarcinii ( la mine sarcina s-a prins ceva mai jos ) ... iti doresc numai bine ...
marrya31 spune:
UM 30.09.2012
DpN 07.07.2013
Data nasterii 31.07.1986
Intradevar e mult pana la 12 saptamani, dar ca sa merg la particular costa foarte mult, asa ca mai rabd putintel... deabia astept sa-l vad sa stiu ca e bine, sa-l vad eu acolo :)