burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna ziua mamici si viitoare mamici!
Desi va urmaresc de vreo 4 sapt (de cand mi-a iesit pozitiv testul de sarcina) abia acum mi-am facut curaj sa scriu.
Sunt mamica unui baietel minunat, Codrin , de 4 anisori iar de curand am aflat ca ii voi indeplini , cu ajutorul lui Dumnezeu, o mare dorinta: aceea de a avea un fratior sau o surioara. Sarcina, nu a fost programata, dar am stiut din momentul conceptiei ca este posibil sa fi ramas insarcinata. Inca nu am ajuns la medicul ginecolog, dar din cauza faptului ca ma simteam , si inca ma simt , extrem de rau, mi-am facut un set de analize si-o ecografie generala care a confirmat sarcina(cu bataile cordului). Cum spuneam ma simt mult mai rau decat in prima sarcina, am un gust f amar in gura, sunt alba ca varul , ametesc si sunt efectiv ca o leguma umblatoare:). Ma ingrozeste gandul ca voi fi asa inca vreo 3 luni de acum inainte, si , desi analizele mi-au iesit destul de bune, sunt si eu suspecta de infectie urinara, desi medicul de familie a spus ca nu crede c-ar fi , ci doar o inflamatie a tractului urinar. Acum astept rezultatul la urocultura. Am scris o multime. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty..deci te-ai linistit! felicitari pt bebe si rezultate bune.
Liliana bine ai venit. cate sapt zici ca ai?

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Ele am 7s 5z , UM 29.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

buna, dragelor...
va spuneam zilele trecute ca ma duc la dr pt ca sangerez si am avut temperatura mare. Se pare ca diagnosticul a fost multiple hematoame coriodeciduale si uterine care in prima faza au dus la pierderea unuia dintre embrioni prin eliminare vaginala[ :((]. Am fost daramata, credeam ca lesin cand mi s-a spus, am intrebat despre al doilea daca e in regula, am facut 2 eco transvaginale, din pacate nu mai avea activitate cardiaca...s-a oprit din evolutie. Ma bucur mult sa vad ca lista s-a inmultit, va urez mult mult succes, sa aveti grija de voi, la orice semn sa dati fuga la doctor, protejati-va burticile! Va pup si o sa va urmaresc in continuare, D-zeu sa va dea sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

M-au luat cu frisoane cand te-am citit Zuza. E groaznic. Scuze , ca poate nu te fac sa te simti mai bine..dar nu ma pot abtine.
Iti doresc tot binele din lume in continuare si curaj!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie nu-mi vine sa cred ce citesc!!. Cum e posibil asa ceva? Imi pare tare rau.
Chiar nu mai vreau vesti din astea!!
Amalia ,tu de ce taci? Sper ca nu-ti merge netul!!!
Mie nu mai imi vine sa ma duc la dr, sincer...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Zuza nu putem decat sa plangem cu tine , ai trait un vis asa frumos cu gemenasii tai ... in perioada asta a sarcinii in care suntem toate de aici, la oricare se poate intampla orice, sarcina e deosebit de fragila si asa cum bine ai spus trebuie sa avem grija cat mai atent de ea. Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste asta, te imbratisez cu drag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

flory tot cu raceala ma lupt.Nu stiti cumva ceva pentru raceala permis in sarcina? Analiza a iesit bine 28485.09. Buna ideea cu limonada,cred ca o sa ma apuc si eu de ea,si limonada si portocale,poate reusesc sa alung raceala. Ce inseamna "MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot" de la semnatura?

betty felicitari pentru inimioara.

liliana bine ai venit printre noi.

zuza imi pare f rau ,n-am cuvinte.Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste acest moment greu din viata ta. Te intreb si eu ceva,tu ai avut sangerari sau doar pete maronii,inainte sa mergi la doctor? Scuza-ma ca iti pun astfel de intrebari,dar fiecare data cand pleaca cate o graviduta de pe lista noastra ma trec fiori.

amalia sper ca esti bine,mai da un semn.
Gabi astept un semn si de la tine.
Si de la toate gravidutele care sunt mai putin active,dati un semn ca sunteti bine.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Mony tu cate saptamani ai de sarcina, cand ai avut ultima menstruatie? stii cumva cand a fost ovulatia? Eu la 6 saptamani fix am avut beta 26286, te intreb sa compar cu varsta sarcinii mele. Tu ai facut beta doar o data? ...eu stiam ca analiza asta e relevanta in dinamica adica de cel putin 2 ori pt. a vedea evolutia ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Buna seara!
Offf, imi pare tare rau zuza :(. Din pacate asta era temerea mea mare la o sarcina gemelara printre altele.
mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput