burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

U.M. 29.09.2012
D.P.N. 06.o7.2013
D.N. 12.01.1985

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Multumesc pt. incurajari. Si bine ati venit fetele noi (Diana, Melisa)!

Nu cred c-am scris data nasterii: 25.10.1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisafrt spune:

Multumesc pentru primire! Sarcina usoara si voua!
Eu nu prea am pofta sa mananc nimic de cateva zile ca mi-e greata. In schimb mi-e sete mereu si merg la baie din ora in ora.
Am facut si eu bhcg la 4 saptamani. E o forma buna de a afala daca totul merge bine. Eu am platit 35 Ron si am avut rezultatul in 3 ore. A meritat din plin pentru ca eram atat de nerabdatoare sa aflu daca e ok. Acum s-a mai diminuat stresul pentru ca ma simt din ce in ce mai insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Va trec maine datele in listuta, bine?
De acum chiar am ingrijoreaza Amalia si Zuza!!!! Unde sunteti?
Azi am avut o zi bunicica, greturi doar dimineata, si in rest doar eu cu Raul, ne-am tot plimbat cu masina, am mai stat si prin parcuri, de ne-a inghetat fundurile la amandoi.
Va pup, noapte buna

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisafrt spune:

Repet datele pentru prima pagina. Probabil ca nu s-a inteles bine deoarece am scris cele 10 mesaje intre care s-au intercalat si altele de la voi si s-o fi amestecat informatia.
UM 10.10.2012
DPN 18.07.2013
DN 13.07.1983
Face mama un racusor ca ea, capricios si pupacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Betty tin pumnii sa fie bine. Eu am o repulsie naturala fata de tot ce implica ace, implicit de beta, mi-e o frica de ele de mor. Dar daca beta ar fi insemnat doar donat de urina probabil ca as fi mers saptamanal pt conforul meu psihic cu riscul sa imi exasperez jumatatea cea calma.

Mony cum esti au venit rezultatele?

Stefania te asteptam maine cu vesti bune de la eco.

Paula nu il mai duci pe Raul la cresa, ati renuntat momentan?

Eu tot cu greturile mele vad ca e mai rau sau mai bine in functie de ce mananc asa ca incerc sa fiu mai atenta si mai selectiva. S-au mutat oricum seara, asa ca dupa lucru sunt ca o leguma numai ma plang si zac pe canapea. Si Elena si eu beau tone de limonada, e singurul lucru care imi face bine cand mi-e foarte rau.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Flory, nu am renuntat la cresa, de fapt azi a fost prima zi in care nu a plans. Am baiat mare!!
Melisa, modificat lista!! Na, ma mai incurc si eu, nu a fost rea vointa.
Deci vad ca pretul analizelor difera f mult. Mai normal mi se pare 35 de lei un beta.
Ma gandesc cu groaza la analizele care vor tb facute, voi le-ati facut?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Paula eu dupa ce merg la medic, fac ce imi zice.
Momentan nu am facut nimic.

Sa va zic ce nu ma deranjeaza pe mine la greturi si chiar imi prieste? telemeaua. binenteles ca e sarata, nu stiu cat o sa ma afecteze pe final de sarcina. Si mananc cu drag cartofi prajiti si tochituri.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna dimineata!!!
Va doresc la toate o zi superba,eu plec la munca.Pup burticutele

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
5+ Bebelus#2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Va salut fetelor!
Azi n-am mai facut beta ca la clinica era colega mea care-i ginecolog si mi-a facut o eco abdominala, a vazut saculetul si ea si acum era si embrion cu activitate cardiaca, am vazut un punctulet alb pulsand, deci nu m-a mai interesat beta. Ecograful a masurat sarcina ca fiind de 6 saptamani si 4 zile, dupa calculele mele e de 6 sapt. si 3 zile. Saptamana viitoare merg sa-l vedem mai bine si sper sa si auzim inimioara nu doar sa o vedem.

Mergi la inceput