burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
betty200 spune:
Buna dimineata fetelor!
Perfect de acord cu voi in privinta stresului doar ca pe mine analizele astea ma relaxeaza, eu stau mult mai stresata facandu-mi griji in necunostinta de cauza. Acum de ex recunosc ca ma gandesc si m-am gandit de ieri ca probabil nu-i ok sarcina ca si-a oprit beta cresterea cam dintr-o data (in sensul ca n-a mai crescut cum eram eu obisnuita) dar asta e realitatea si astept sa vad ce se intampla in continuare, daca n-as fi facut analiza ma stresam mai rau ca n-am facut-o ... asa ac maine o sa fac alta sa vad cum evolueaza totusi, merge in sus suficient sau ami lent , se opreste din crestere scade ...
Eu asa functionez si sunt mai linistita analizand mai multe variabile, daca va mai intreb cate una cate alta o fac sa aflu informatii nu neaparat ca-s topita de stres si griji ... la urma urmei ce are de se intamplat se intampla si de cele mai multe ori nu putem fac nimic pt a schimba ceva. Maine va anunt cum evolueaza beta la mine .
Va doresc la toate sa fiti cat mai relaxate si sa creasca bebeii mari, mari.
Din punct de vedere a simptomatologiei la mine e cam zero, dimineata am asa o stare mai inconfortabila dar nici pe departe greturi, mai simt prin burta cate o intepatura foarte fina, tot foarte putin sesizabila, sanii nu ma mai dor decat varfurile, asta am cu asta defilez si astept sa vad ce-mi rezerva viitorul. V atin la curent oricum.
Va pup pe toate
paula_m spune:
Betty, asa nu mi-ai pus pb...dar daca asa te simti tu linistita, asteptam maine valorile de la Beta.
Cat despre simptomatologie, nu-ti fa griji si eu sunt asa in cate o zi, nu am nici cel mai mic disconfort, pt ca in urm zilele sa-mi fie greata incontinuu, nu au nici o regula greturile astea, sau sanii...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
anca_toma spune:
buna dimineata!
bun venit noilor burtici, sarcina usoara
Trebuie sa recunosc ca chiar daca sunt la a doua sarcina eu pana la voi nu am auzit de beta.Acum chiar ma cconsider varza caci credeam ca eram ff informata despre sarcina si nastere.Deci na am ratat si valul asta.Dar acum sincer nici eu daca nu ar fi fost recomandat de doctor nu as fi facut analiza.Bine eu ma numar printre mamicile care au facut 3 teste de sarcina toata viata , adica cate unul la fiecare sarcina si apoi am asteptat sa ma duc la doctor.Din pacate daca o sarcina nu merge bine e fff greu sa te pui contra curentului, asta am aflat-o la prima sarcina pierduta.
si daca e ceva ce conteaza enorm aia e increderea in medicul la care te duci, asta e cel mai important dupa opinia mea, nu poti trai incercand la fiecare pas a contesti decizia medicului, daca se intampla asta il schimbi , clar nu ti-a castigat increderea.
Ziua de nastere e 29.08.1985 uitasem sa zic
va pup ma intorc la munca ca altfel ma omoara colegii
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 7s
Corina87 spune:
Buna dimineata!!!
Bun venit fetelor noi.
Legat de simptome:Astazi m-am trezit fara dureri de sani si gata toate nebuniile in capul meu,si cum am imbracat sutienul cum au inceput discomfortul.Si ma doare spatele,si ovarele.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
5+ www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]" target="_blank"> Bebelus#2
anca_toma spune:
Betty asteptam rezultatul , sa fie in crestere(parca asa trebuia).
Despre simtome ce pot sa zic la prima sarcina am fost nesimtita acum la fel, nici un simtom.Nu ma dor sanii, nu mi-e greata, nu am pofte, nu mi-e rau de la mirosuri, deci zero simtome pt mine.Ma mai doare burtica cateodata, dar nu fff tare, doar cat sa se faca simtita.Dar cum la prima sarcina nu m-am plans , acum am decis ca o sa inventez disconfort si o sa impun sa fiu si eu rasfatata ca e ultima mea sansa, la bebe 3 nu imi sta mintea, chiar atat de inconstienta nu sunt
gata acum clar ma omoara colegii
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 7s
Ele spune:
Anca la Denisa m-au apucat greturile la 8 sapt. Deci nu iti pierde speranta.
Acum ma chinui cu ele de la 5.
Elena & Denisa
Mony08 spune:
paula 50lei una,dar ca sa vezi ca e in evolutie te pune doct sa faci doua . Nici eu la prima sarcina n-am stiut de beta,acum am aflat si eu.
meli bine ai venit printre noi
Adde imi pare rau .
betty asteptam rezultatul.
Azi vi-l transmit si pe al meu,sper sa fie ok .
anca si eu credeam ca sarcina asta nu o sa am greturi si de saptamana asta m-or apucat in forta.
De dureri nu duc lipsa si din pacate nici petele maronii nu-mi dau pace.De raceala nu mai spun Dar am inca speranta.
V-am pupat
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Mony08 spune:
diana trebuie sa scri U.M.(ultima mestruatie) , D.P.N.(data probabila a nasterii) , si D.N.(data in care te-ai nascut),in caz ca nu le-ai scris,la asta se referea paula .
Apropo la mine D.N. 09.02.1987
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Corina87 spune:
Daca tot se vorbeste de date: DN 26.10.1987
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
5+ www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]" target="_blank"> Bebelus#2
mstefania spune:
Va salut si eu! Nu am mai scris ca nu prea am avut ce sa scriu nou despre mine, inafara ca am vise ciudate si nu ma odihnesc noaptea...ziua in schimb as dormi iar seara m-as culca si la ora 8 :D, am doar ceva senzatii din cand in cand de greata dar fara varsaturi, e ceva mai bine decat la prima sarcina unde am crezut ca imi dau tot ce am din mine din cauza varsaturilor, si...as manca fetelor muuult, muuult , ieri am mancat mult dar azi prin compensatie am mancat mai putin, am zis ca daca o tin tot asa ma fac si nu e bine pt organismul meu. Eu la serviciu mi-e restrictionat accesul la internet asa ca doar dupa ce vin acasa va citesc si mai si scriu.
Eu maine merg a dr. am programare, as avea 7 sapt si 2 zile si sper sa se vada tot ce trebuie si daca este totul in regula voi anunta si familia iar vineri voi anunta si la serviciu ca altfel nu se poate.
Bun venit gravidutelor noi si sarcina usoara, si imi pare rau de ce vesti s-au scris aici.
mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)