Burtici de mai-iunie 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Moni_omv, Kabecka, multumesc

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna, fetelor! Am revenit la serviciu din concediu, asa ca acum pot sta pe forum sa mai scriu si eu..am fost super ocupata..iar la parinti si bunici acasa am reusit sa ma si ingras 1 kg.:) Si eu care ma bucurasem ca nu am luat deloc in greutate..
Nu stiu voi cum sunteti, dar eu dimineata ma trezesc cu o foameee, de as manca orice..iar daca nu mananc bine, mi se face rau..am inceput sa ma sperii de pofta de mancare pe care o am..Voi sunteti la fel?
Maria, imi pare tare rau pentru pierderea suferita..Fiti puternici, totul o sa fie bine! O sa vina si bebe atunci cand vrea el..

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Pt Miche- pe contul comun de mail am pus oferta de la RM.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Madd, 1kg la 10S est f bine, si normal :). Stai linistita. Eu am avut azi-noapte un vis erotic : luasem numai 15 kg in sarcina :)). Nu va zic ce extaz.

Eu am de lucru azi. Am de tarminat o prezentare. Culmea ironiei e ca miercuri merg la lucru si voi freca mentosanu :)), dar prezentarea trebuie trimisa la client maine :). Asta e.

De sambata simt si eu bebitu :). E ca Maya nu-i place in masina :), ca il cam ingresui. De ieri mi-am dat seama ca nu mai prea pot sta pe scaun :(. Sa vedem miercuri la lucru ce si cum.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna mamici!
Ma rog si eu pentru Maria, sa aiba incredere ca totul va fi bine.
Am o intrebare, poate e pe aproape cineva care se pricepe: am incercat sa intru in contul cu poze, dar nu mi se permite. Imi cere sa completez nr de tel pt a mi se trimite prin sms codul de confirmare a contului. Asa cere Google? ca mie mi s-a parut putin ciudat.

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Buna, nu trebuie.
Cred ca s-a intamplat ceva cu contul, fie din greseala s-a incercat din nou schimbarea adrei sau ma rog, ideea e lasa-l asa pana schimba Vicky. Si ne zicea ea cand a rezolvat. Sa nu riscam din nou modificarea parolei :)
E ak naibilui de frustrant ca foloseste login cu contul de gmail, mai ales daca mailul activ personal este de gamil.

Nu imi place aceasta noua tendinta de a intra peste tot cu contul de gmail, obsedatii astia de la google vor ei acces peste tot :(
15+

Mergi la inceput

OAna, incearca acum te rog.
Astia de la Google sunt niste cretini. Au vazut ca intram din diverse locatii si ii apuca grija.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Fetelor, s-a bulit ceva la contul de Picassa. Am incercat si eu sa intru si imi scrie "Acest con#355;inut a fost eliminat, deoarece īncalc#259; Condi#355;iile de furnizare a serviciilor".
Stie cineva ceva?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Gata, functioneaza!

15+

Mergi la inceput

Am facut modificari la listutza. Nu am facut o "sectiune" Prietene dragi, cum este obiceiul. Eu cand am pierdut o sarcina, mi se parea aiurea sa apar acolo ... Dar asta e parerea mea ... poate aveti voi altele.

Sunt fete care nu sunt pe listutza. Sa spuna va rog, daca vor sa apara.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput