Burtici de mai-iunie 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
be_one spune:
Da, acum a mers. Multumesc!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
mony_omv spune:
Vicky, nu-mi spune ca si tu ai trecut prin asa ceva! Fetelor ma panichez deja! De ce trebuie sa fie asa de complicat ?
15+
raluca1109 spune:
Buna!
M-am intors la serviciu din concediu. Ne-am apucat de cautat apartament ca sa ne cumparam si deja e prea complicat.
Flafi, si eu am avut cateva ameteli.
Burtica a explodat. Nu prea mai imi vin nici bluzele, mi se ridica. Trebuie sa merg neaparat la cumparaturi.
O zi buna!
Raluca
S 16+
mcoca spune:
Moni, de fapt trecem prin din astea ca natura isi face bine treaba. 20% din sarcini nu sunt viabile, a defecte cromozomiale. Daca nu am fi avut toate testele de sarcina si eco si etc, de cele mai multe ori nici nu am fi stiut ca am fost gravi si am pierdut ... Imi amintesc ca citisem intr-o carte a moaselor (bunica mea a fost moasa, da' din aia cu scoala, ca in zilele noastre), ca o femeie se considera gravi dupa o intarziere de 2 sapt. Asta ar insemna 7S. Pai majoritatea sarcinilor astea se pierd inainte de cele 7s ...
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Am facut si eu sambata un shopping scurt si mi-am luat o pereche de cizme de piele intoarsa 3/4 pentru egari :). Am 2 rochite de tricot, pe care le voi face de gravida.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Raluca, e complicat sa cumperi :)/ Nu stiu cat de dinamica e piata din Ro insa. Aici nu e ff dinamica, trebuie sa te misti repede daca iti place ceva. Noi am cautat un an. Bine, aveam si un perimetru f bine stabilit, si nu f mare. Da greul a venit dupa ce am cumparat :) Am facut lucrari in apart care au durat 6 saptamani. apoi mutatul etc :).
A fost insa o perioada frumoasa si rezultatul e bun.
Vicky si Printzesone
mrenescu spune:
Kmy, pai ce facuram, bre? Eu n-am vrut sa le mai zic fetelor fiindca sunt si ele sensibile in perioada asta si tu le spui?
Dragele mele sunt ok. Am evitat sa va spun ce s-a mai intamplat pe de-o parte pentru a nu va intrista ( stiu ca sunt de neinlocuit) si pe de alta parte pentru a nu crea panica inutila ( caci uite, imediat va ganditi ca e poate ceva in neregula si la voi. NU E! Pe cuvant ca e totul bine fiti optimiste). Deci chiar sunt bine si va multumesc pentru gandurile frumoase. N-am avut de ales pentru ca inima lui bebe se oprise asa ca mi-a ramas o singura optiune si multe investigatii de facut dupa. M-am inarmat cu curaj, rabdare si multa energie pozitiva pentru ca se pare ca vom avea ceva de luptat.
Pentru voi trebuie sa fie o experienta minunata si daca imi veti permite, o sa mai trec din cand in cand sa va salut. Nu, Mcoca, nu vreau sa fiu acolo in sectiunea aia urata cu "Prietene dragi" fiindca toata lumea stie ca s-a intamplat ceva cu sarcinile respective. Eu oricum va voi urmari si daca sunt acolo si daca nu.
Va imbratisez pe toate, imi sunteti tare dragi desi nu ne conversam de mult timp si imi pare rau ca v-am umbrit experienta aceasta unica.
flafi spune:
Draga Maria, multumesc ca ne-ai scris, ca ne faceam griji pentru tine. Sper din tot sufletul Dumnezeu sa iti ajute si sa iti fie bine. Te pup si te imbratisez cu mult drag.
16+
simcri spune:
Ziua buna fetelor!
Am intrat fuga fuguta sa va salut
Maria imi pare tare tare rau pentru pierderea suferita, cuvintele sunt de prisos sper ca totul sa se rezolve si repede repede sa apara o noua raza de soare
Flafi ai grija de tine!
Mcoca vreau si eu la shopping...dar mai astept, sa vad cat mai pot sa defilez cu ce am, ca n-as vrea sa-mi cumpar si sa ma fac cat o balenuta pe urma.
Acum din nou la munca
crina27 spune:
Buna fetele.Cum va simtiti azi? eu mor de somn....as dormi tot timpul.burtica a explodat si ea...am schimbat si semnatura.maine ne programam pt bitest:)
Maria, ma bucur ca esti optimista(asa si trebuie sa fii) si fii sigura ca Dzeu iti va da un bebe frumos si sanatos la timpul potivit.
Tin sa va anunt ca....am un kg in plus.Desi sambata am stat mai mult cu capul in wc., pap cam tot ce prind....si smantana...nu o prefer decat pe cea cu 50% grasime
Analiza la urocultura(refacuta), a iesit la fel...deci in trimestrul 2 va trebuie sa tratam infectia.Desi am fost cam bosumflata, acum sunt tare optimista si sunt sigura ca totul o sa fie bine, ca bebe simte cat il iubim si ca va iesi sanatos si frumos ca tati
Nu vreau sa va plictisesc. va pooop si va urez o zi de gravidutza deosebita
11+