Burtici de mai-iunie 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Raluca, e complicat sa cumperi :)/ Nu stiu cat de dinamica e piata din Ro insa. Aici nu e ff dinamica, trebuie sa te misti repede daca iti place ceva. Noi am cautat un an. Bine, aveam si un perimetru f bine stabilit, si nu f mare. Da greul a venit dupa ce am cumparat :) Am facut lucrari in apart care au durat 6 saptamani. apoi mutatul etc :). A fost insa o perioada frumoasa si rezultatul e bun. Vicky si Printzesone |
Da, la noi au cam stagnat vanzarile imobiliare si mizez pe asta pentru a obtine un pret bun. Stim zona in care vrem sa locuim si banii de care dispunem, doar sa gasim ceva sa ne placa.
Raluca
S 16+
raluca1109 spune:
citat din mesajul lui OdetteDumi Sunt o graviduta de 10 saptamani si am vrut sa va impartasesc aceasta bucurie. |
Bun-venit!
Sa ai o sarcina usoara!
Raluca
S 16+
mcoca spune:
Ralu, la noi tocmai pentru ca nu-i nimic pe piata preturile au crescut. LA noi in zina, intr-un an au crescut preturile cu 300€ /m².
Vicky si Printzesone
Carmen1985 spune:
Crina , ce ti-a iesit la urocultura ? Eu am e.coli si mi-au recomandat ambele dr sa iau amoxicilina ACUM nu in trim 2 cum ma gandeam eu. Ati mai luat fetelor asa ? Azi m-am mai linistit si eu putin ca am vazut bebele cum da din manute si picioruse...
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+
raluca1109 spune:
citat din mesajul lui mcoca Ralu, la noi tocmai pentru ca nu-i nimic pe piata preturile au crescut. LA noi in zina, intr-un an au crescut preturile cu 300€ /m². Vicky si Printzesone |
OFFF
Raluca
S 16+
crina27 spune:
carmen si eu tot e-coli.dar medicul a zis ca nu imi da tratament in primul trimestru si cum mai am 1 sapt si il inchei, ma astept sa imi prescrie tratament.
11+
mcoca spune:
Fetelor, aveti ceva simptome pentru infectia urinara? sau se face urocultura preventiv in sarcina? Aici nu se face decat albumina si glucoza din urina, atat.
Vicky si Printzesone
Carmen1985 spune:
Eu faceam pipi f des , 2-3 ori noapte , ziua nu mai zic. Nu faceam putin , fara dureri sau arsuri asa ca nu m-am gandit ca am ceva , am crezut ca ma apasa bebe pe vezica
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+