Burtici de mai-iunie 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Carmen, si de aici pana la urocultura?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Crina, la fel sunt si eu..am luat un kg si mananc tot ce prind..Nu stiu unde ajung in ritmul asta:)
Eu sunt programata la eco pentru bitest pe 5 decembrie, o sa am cam 11s3z dupa calcule..
Bine ai venit, Odette! Sarcina usoara iti doresc!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Se da in setul initial de analize , scuze am uitat sa mentionez, deci iti da dr de fam indiferent ca ai simptome sau nu.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+

Mergi la inceput

Aha, ok, asta era intrebarea :). Aici nu e in setul de analize :(.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

eu nu am avut niciun simptom cum ca as avea vreo infectie in urina. pe langa analiza banala la urina mi-a mai prescris dr.si urocultura.cica se da mereu analiza pt gravidutze.am ales sa nu imi mai fac griji..il afecteaza pe bebe.ce o vrea Dzeu.la fel te sfatuiesc si pe tine carmen

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Cum spuneam ... eu sunt atee , asa ca partea cu D-zeu nu prea are efect la mine ... daca am un focar de infectie aproape de bb si il poate afecta , prefer sa bag niste antibiotic decat sa ma rog la D-zeu sa fie bine!

Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+

Mergi la inceput

cred ca nu m-ai inteles....nici eu nu las netratata infectia. numai ca incep tratamentul de sapt viitoare cand sansele ca antibioticul sa ii faca rau lui bebe scad...si nu e un "focar de infectie".pt carmen

11+

Mergi la inceput

intr-ul mesaj am mancat un cuvant de legatura si reiese ca nu imi pasa de bebe :D.nu vreau sa imi fac griji pt ca asta il afecteaza pe bebe(are si el trairi).

11+

Mergi la inceput

Fetelor, pentru infectiile urinare, beti multa apa. Zic astia ca daca bei multe lichide ai mai putine sanse sa faci infectii urinare.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

ms mcoca.am inceput deja de aprox 2 sapt. "cura cu apa" :D

11+

Mergi la inceput