Burtici de mai-iunie 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

neata fetelor
Maria/b] imi pare foarte rau sper sa iti revi repede si fizic si psihic. te pwp sa ai grija de tine
Vio ce ma bucur ca ai scris nu iti fa griji de greseli ca stim sa citim si cu ele te pwp
[b]Flafi
imi pare rau ca te-ai simtit rau sper sa nu ti se mai intample
Eu sambata nu am intrat nu mi-a mers netul nu ca acum ar merge cine stie ce bine dar macar se incarca si la mine o pagina in 3-4 minute asta este.... ieri am fost la plinbarica in centru comercial noi trebuie sa luam din mot pe 8 decembrie si alergam dupa hainute pentru fina l-am disperat pe sot m-am invartit 3 ore ca sa ii iau o rochitica.
Eu sunt bine in general cateva dureri de burta dar suportabile in rest greturi nu prea mai am, am reusit sa mananc si carne ce e drept doar de pui deocamdata dar e bine si asa incet, incet revin la normal.
Va pup

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

V-as zice buna dim , dar din pacate pt una din noi nu e! Sper ca stie ca suntem alaturi de ea!

Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna dimineata, fetelor!

In primul rand imi pare rau pentru Maria, chiar daca nu o stiu, si nu doresc nici celui mai mare dusman asa ceva.
Cocutza - vroiam sa stii ca si eu ii spun samburel bebelului meu de cand am citit la inceput pe net ca e de dimensiunea unui sambure de mar si asa i-a ramas.
Doina_1984 - si mie imi place numele de Iris la nebunie, numai ca sotul meu este mai clasic si, in plus, toata lumea ma vede mamica de baiat si am ajuns sa simt si eu lucrul asta.
Saptamana asta am intrat in sapt 14 (trebuie sa modific semnatura)si o sa merg la dr sa-mi citeasca analizele de Torch si DT.
Pe la jumatatea lui decembrie vom afla si sexul samburelului - abia astept.
Va pup si va urez o saptamana usoara.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Mrenescu, imi pare rau ca ai trecut prin aceasta experienta! Multa sanatate!

Flafi, multa sanatate!

Vio, ma bucur ca ai scris. Si eu tot de pe telefon scriu, din aceasta cauza fac si greseli, dar la laptop am acces foarte rar fiind ocupata cu Matei.

Eco pt translucenta nuchala cum se face? Parca la prima sarcina mi l-a facut abdominal.

o saptamana frumoasa si linistita!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Draga Maria, imi pare foarte ,foarte rau. Nu stiu ce as putea sa iti scriu sa iti alin durerea, asa ca iti urez doar multa multa sanatate, sa nu iti pierzi increderea si speranta.
Suntem alaturi de tine!

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Mrenescu, imi pare rau ca ai trecut prin aceasta experienta! Multa sanatate!

Flafi, multa sanatate!

Vio, ma bucur ca ai scris. Si eu tot de pe telefon scriu, din aceasta cauza fac si greseli, dar la laptop am acces foarte rar fiind ocupata cu Matei.

Eco pt translucenta nuchala cum se face? Parca la prima sarcina mi l-a facut abdominal.

o saptamana frumoasa si linistita!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+

Mie mi-a facut eco abdominal la 12 s si 6 zile.

15+

Mergi la inceput

Fetelor, in Targu-Mures e o ceata de iti bagi degetele in ochi!!! Nu stiu cum o sa ajung azi acasa, am de soferit 37 km. La voi cum e?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Maria - imi pare foarte rau. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine peste aceasta noua incercare si sa vina si ziua in care sa aveti bucuria de a va tine puiutul in brate.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna,
Imi pare rau pentru vestile proaste...multa sanatate ii doresc Mariei!

Flafi, si eu am avut episoade de rau din cauza tensiunii, o data mi s-a intamplat in metrou, noroc ca nu am lesinat, am apucat sa ma asez pe un scaun si am stat asa pana mi-am revenit.La fel, aveam tensiunea f mica.Asta se intampla sarcina trecuta,pana acum n-am avut probleme.

Si la noi vremea e urata, ceata s-a mai ridicat,dar e innorat si frig...brr,urata vremea asta, nu-mi place deloc.
Parca tot pe la 12 sapt am facut si eu eco abdominala prima sarcina.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Multumesc dragelor :)
Practic e cam a doua oara, o data mi-a fost rau acum 2 saptamni dar am avut cola la indemana. Eu nu beau cola niciodata, dara tunci am simtit nevoia, dar mi-am revenit foarte repede.
Acum.. n-am avut ce face.

De fiecare data cand ma apuca indoielile, o fi bine bebe, o creste etc ca nu l-am mai vazut de la 12 saptamani si nu mai siu de el, si nici nu simt miscari. Mai primesc confirmari din astea ca e acolo ca sunt inca insarcinata :)

Saptamna asta pt mine va fi foarte plina si foarte grea, emotional sunt calma, dar sper sa fac fata la volumul de munca ce va veni...

In rest Doamne ajuta sa ne fie bine la toate :)

15+

Mergi la inceput