Burtici de mai-iunie 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
anne-marie21 spune:
buna burtici!ma bucur ca sunteti toate bn eu fara animalute nu pot sa stau si in ro aveam pisica.aici cand am venit cred ca am suferit un dezechilibru emotional sau ceva,datorita schimbarii de mediu brusca,eram foarte nelinistita,visam urat noaptea.dar dupa ce mi-m luat iepurasii si perusii nu am mai avut astfel de probleme,cred ca au absorbit ei energiile negative incep sa ma simt mai bn si incep sa ma si plictisesc de moarte,anul trecut am lucrat la o gradinita privata ca profesor de engleza si mie dor sa ma mai duc la servici .va pwp si sa auzim numai de bine
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Acum am reusit sa-mi fac putin timp liber si, binenteles, sa stau pe forum. Ieri ne-am intors de la munte, ada ca azi a trebuit sa gatesc. Matei este racit si tuseste, asa ca ultimele nopti nu prea am reusit sa ma odihnesc, pluc ca ma confrunt si eu cu nesuferitele insomnii.
MADDA, Casa de piatra! Felicitari pt rezultate!
ANNE_MARIE, interesant stilul tau de viata, captivant.
Acid folic - pana la 12s a trebuit sa iau.
Legat de bb2 - eu mi-am dorit ft mult, desi imi va fi greu pt ca nu am niciun ajutor, in afara sotului, dar si pe Matei in cei 2 ani nu l-am lasat decat o dat, cand am fost la o nunta, cu bunicii. Eu consider ca daca am luat decizia de a face copii trebuie sa ne dedicam lor si sa-i integram in viata noastra de zi cu zi.
Animale nu avem, inca :)
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+
VIOIKA76 spune:
Buna seara.Eu ma chinui sa va scriu de pe tel
Laptopul e tot stricat eu nu sunt intro stare prea grozava.baiatul tot bol av si eu in prag de depresie.am avut si cu sotul o discutie mai urata dar sunt sigura ca sunt hormonii de vina mam suparat si mia. Res ut tensiunea.a um stau cu grija ca am afectat bebele.
Doamne cum am scris!
Scuze pentru greseli!
Nu mai intru de pe tel ca ma dispera.
Miche am vazut ca faci amnio.bafta vreau sa te intreb mai multe dar de pe tel mie greu astept sa ajung la un calc.
Mamicile noi va salut!
Ma bucur ca mai avem o mamica cu bb 3 si ca nu sunt singura de genul pe aici.
Va pup si de abia astept laptopul sau poate primesc si eu o tableta cadou.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
VIOIKA76 spune:
Fetele va rog sa scuzati greselile gramaticale!
Mi-e rusine de cum am scris dar touch scrinul nu-i o placere deloc.
Vroiam sa intreb de mrenescu dar se pare ca nu stie nimeni nimic.
si acum15+
VIOIKA76 spune:
Sa nu va suparati pe mine ca nu intru sa va salut!
O sa recuperez eu timpul asta care l-am pierdut de aici.
Pupici!
si acum15+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Fetele va rog sa scuzati greselile gramaticale! Mi-e rusine de cum am scris dar touch scrinul nu-i o placere deloc. Vroiam sa intreb de mrenescu dar se pare ca nu stie nimeni nimic. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum15+ |
sarcina s-a oprit din evolutie si a fost nevoita sa faca chiuretaj!
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata! Kmy mersi ca mi-ai dat de stire! Īmi pare tare rau de Maria!Sper ca o sa-si revina cāt de curānd si face toate analizele posibile sa gaseasca cauza acestor pierderi.Maria mult succes si multa sanatate! As fii vrut sa spun mai multe dar ma limiteaza telefonul. E f frustrant sa ai internet wireles si sa nu-l poti folosii. Va urez o s#259;pt#259;mān#259; minunata!
si acum15+
flafi spune:
Imi pare foarte rau pt Maria :( Doamne ajuta sa treaca cu bine peste aceasta perioada grea :(. Vio- nu iti fa griji te asteptam cu drag :) Noi am avut ieri o zi cu " aventuri" am fost cu Pixie la vet ca au muscat-o 2 capuse, sa ii faca testul de babesioza. Am stat cam o ora acolo pana a fost gata rezultatul. Evident ca avea babesioza , dar faza incipienta, deci a trecut pe antibiotice. Asa invazie de capuse nu a fost in niniun an, suntem disperati! In timp ce vorbeam cu veterinara am obosit m-am asezat pe scaun si am continuat sa vorbim, sa imi spuna tratamentul, doar ca a inceput sa mi se faca mai rau si am anuntat-o ca eu am sa lesin. Zis si facut . Nu a durat mult si nu mi-am pierdut coonstiinta sau a fost foarte putin timp, dar era negru si am pierdut controlul pe corp. M-a luat sotul de acolo, cam la o ora dupa, imi revenisem cat de cat aveam tensiunea 8 cu 5 si puls 70 fffff mic pulsul pt mine. Cred ca mi -a scazut tensiunea mult . Seara am ajuns la normal 9 cu 6 . Dar nu ma asteptam sa lesin asa prin straini :(. ( scuze pt greseli si eu scriu de pe tel) va pup saptama usoara si frmoasa :)
15+
VIOIKA76 spune:
Vai flafi ce sa patesti si tu! Ai grija mare de tine! Si ai grija si cu capusele. Te pup! Sanatate!
si acum15+
mcoca spune:
MAria, imi pare f rau :(. Ma gandeam eu ca nu-i a buna de nu ai mai aparut. Ai grija de tine, fa toate analizele necesare si o sa fie bine.
Vio, stai linistita cu greselile, ma bucur ca ne-ai scris cate ceva. Sanatate multa lui Dragos!
Flafi, imi pare rau pentru lesin. Din pacate chestiile astea nasoale se intampla intotdeauna printre straini.
Vicky si Printzesone