Burtici de mai-iunie 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
carmen333 spune:
Madd, fetele, eu stiu ca nu e voie nici crema/gel cu diclofenac sau altele asemenea, aveti grija! Daca doare foarte tare, trebuie mers la doctor. Poate fi litiaza renala, sau sa apara probleme reale cu coloana. Aveti grija la masaj, se folosesc creme pe baza de diclofenac. Maseurii nu au neaparat cine stie ce scoala.
Gimnastica medicala speciala pentru noi ajuta, intareste muschii. Doar ca nu stiu daca da voie gineco de acum.
Deocamdata nu am dureri de coloana, dar ma astept, ca sunt cam anti-sport.
Este o vreme in schimbare, ma astept sa ninga curand. Poate simtim modificarile de presiune, ca si pe mine m-a cam durut capul. Plus lipsa de somn..
14 saptamani
simcri spune:
Mcoca daaa am reusit, asta mai mult la insistentele sotului, deja ma simt mai bine cand stiu ca maine o sa dormmm , sigur se vor gasi si comentatori, dar am zis ca e cazul sa ma gandesc si la mine.
de-ea felicitari pentru printisor!
Daca memoria nu ma inseala pana acum avem in grupulet un baitel de la de-ea si o fetita de la mcoca (sper sa nu spun prostii) sunt curioasa statistic la final cati baietei si cate fetite vor fi.
doina_1984 spune:
simcri, parca si lui mony_omv i-a zis dr ca s-ar putea sa fie baiat, acum am vazut poza de la eco a ei si chiar vroiam sa-i zic ca asa mi se pare si mie
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+
doina_1984 spune:
Oare este vreo sansa sa se vada si la mine maine??? o sa am 12s5d
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+
DenyAnd spune:
Vicky, mai dureaza pana vin rezultatele. 2-3 saptamani. Cam pe la sfarsitul lunii, saptamana viitoare.
Asa mi-e greu sa intru in tema cu voi nu stiu ce sa raspund va citesc si mai invat cate ceva de la voi.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
12+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 simcri, parca si lui mony_omv i-a zis dr ca s-ar putea sa fie baiat, acum am vazut poza de la eco a ei si chiar vroiam sa-i zic ca asa mi se pare si mie Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+ |
Deci ar fi cam 2 la 1 pana acum, sunt curioasa pana la final, am eu niste curiozitati mai ciudate :)
Asa ce mancarici m-au apucat acum, m-a lovit brusc curiozitatea si nerabdarea sa stiu ce ascund in cutia cu surprize.
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui doina_1984 Oare este vreo sansa sa se vada si la mine maine??? o sa am 12s5d Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+ |
Avem cam aceeasi varsta a sarcinii
Abia acum observ
Noi azi avem 12sapt 5zile, tu maine .
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
12+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui simcri Deci ar fi cam 2 la 1 pana acum, sunt curioasa pana la final, am eu niste curiozitati mai ciudate :) |
Eu banuiesc ca la mine e
12+ cu minune surpriza
mcoca spune:
Mai, pai ar trebui sa fie N baieti, N+1 fete, parca asa e :).
In mod normal iti zice la 12s. Noua ne-a zis, dar cum e cu apriori :)), mai asteptam sa fim siguri.
Eu imi fac ghiozdanul ca maine la lucru . Bine a fosy acasa.
Piticutz, tu cum esti?
Vicky si Printzesone