Burtici de mai-iunie 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
Mycya spune:
seara buna dragelor!
voi va luptati cu durerile de cap iar eu ca si alte burtici cu cele de spate.
durerile sigur mi se trag de la anestezie ca pana sa o fac nu am avut niciodata probleme pe cand acum ma lasa fara suflare...
sper numai sa nu se accentueze in timp.
migrenele sunt f des intalnite in sarcina, din ce am inteles factorul principat este stresul si ca atunci cand nu se mai poate de durere se poate lua un paracetamol. eu stiam ca algocalminul nu e permis in timpul sarcinii...
acum am inteles ca nici nu se mai da fara reteta deci chiar nu e asa de bun precum se credea.
eu dupa ce am nascut am inceput sa am dureri de cap de ajungeam sa si vars. Au tinut mult timp de am crezut ca am ceva dar au trecut de la sine . mai revin uneori cand sunt prea agitata si cand nu dorm cum trebuie.
Maria o imbratisare si o
si 14+
criulica spune:
Buna tuturor,
Va citesc de ceva vreme dar abia azi mi-am facut curaj sa ma alatur voua! Sa incep prin a ma prezenta cum se cuvine: UM 26 aug 2012 iar DPN este 1 iunie 2013 :)
Elyana spune:
Bine ai venit, criulica! Sarcina usoara!
Fetelor, avurati dreptate, desigur. Bebeii isi vedeau de ale lor pe acolo, am vazut inimioarele, am vazut ca au crescut amandoi
Am incheiat 9 saptamani dupa UM :D
Va doresc o seara cat mai placuta si eu ma confrunt cu durere de cap la ora asta (dar la mine in birou se face groaznic de cald dupa masa si de aceea am dureri de cap)
mcoca spune:
Elyana, ma bucur ca totul e bine.
Criulica, bine ai venit!
Mycya, eu nu prea cred ca durerile de spate sunt de la anestezie ... Gandeste-te ca ai trecut deja printr-o sarcina, ai bb mic acasa, deci spatele a fost ff solicitat ... Grija mare trebuie.
Eu am fost sa o iau pe Maya de la gradi, apoi am fost sa luam gustarea la un magazin de plante, animale pe care copiii il adora. Acolo am cunoscut o romanca cu un bb de 2 luni :), care sta la 5 min de noi. F simpatica tipa :).
Vicky si Printzesone
ankylya spune:
Eyleana bine ca acum sti ca bebeii sunt bine sa nu ii mai stresezi.
criulica bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos
va pup o seara buna
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 10+
simcri spune:
Gata plec acasa, maine mi-am luat liber ca nu se mai poate, altfel ii iau la bataie pe toti.
Elyana bravo pentru bebei cumintei.
Criulica bine ai venit!
de_ea spune:
Buna seara!Am intrat si eu putin sa va anunt ca bebe e baietel.Am avut ieri niste emotii imense la ecograf.Este bine,are 178 grame si 16 cm.
Maria-sa dea Domnu' sa ne anunti cat mai repede ca ai ramas insarcinata si sa va dea putere sa treceti peste acest episod nefericit.
Dupa eco ieri am incheiat saptamana 17 si am 1kg in plus.Am o burtica destul de mare,mai aman vreo 2 sapt si am sa imi iau blugi de gravidute.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 16+
doina_1984 spune:
Buna seara!
Legat de durerile de spate - sarcina trecuta am avut si nu treceau decat prin multa odihna, stat in pat. Pastile nu am luat nimic, chiar si de no-spa ma feresc. Cand ma doare capul beau apa sau mananc ceva dulce, bine, nu de fiecare data imi trece.
Elyana, ma bucur ca esti bine. Cred ca ar trebui sa te menajezi mai mult pt ca organismul tau are grija de 2 bebei :)
Bun venit noilor burticu! Sarcina usoara! Si scrieti repede 10 mesaje ca sa va vedem in timp real.
Maine am eco :) abia astept dar am si multe emotii care sper sa ma lase sa dorm in noaptea asta.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+
mcoca spune:
Simcri ma bucur ca ai reusit sa stai acasa maine!
De-ea felicitari pentru baietel! ai pereche acum :).
Vicky si Printzesone