Burtici de mai-iunie 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Daca aparatul e bun si medicul se pricepe, sexul se poate spune si de la 11 saptamani, pentru un baiat unghiul dintre bulbul genital si coloana vertebrala este mai mare sau egal cu 30 de grade, iar pentru fetite bulbul este paralel cu coloana, (puteti sa luati pozele de eco sa trasati o linie orizontala la nivelul coloanei si apoi vedeti cum este bulbul, daca formeaza un unghi sau daca e paralel cu linia coloanei) dar la 11 saptamani capacitatea de citire si interpretare corecta, datorita dimensiunii mai mici a fatului duce la o rata cam de 50% de corectitudine, iar la 12 saptamanni este de 85%, de asta citirea la 12 saptamani e considerata valabila

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Eu imi fac ghiozdanul ca maine la lucru . Bine a fosy acasa.

Vicky si Printzesone

Servici usor maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Simcri, la noi 3 medici l-au vazut paralel :). Si la 15s tot fata ne a zis. Dar nu ne a zis niciodata da dome, e fata :).
Tu cand mai mergi?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Vicky, eu ma simt bine, multumesc de intrebare! Doar ca parca am intrat in ... zodia lui Mos Ene! dorm cate 8-9 ore pe noapte, ma trezesc, stau treaza vreo 2 ore in care beau o cafea mica si dupa aia ma loveste un somn iar, ca nu imi pot tine ochii deschisi! si atunci mai trag un pui de somn de vreo ora jumate-doua! si apoi merg la lucru.Altceva nu fac pe lumea asta decat sa dorm, mananc, merg la wc si merg la munca.

Am avut si eu vineri seara niste pete maronii pe tampon, vreo 3-4,si cand m-am sters am vazut ceva urme de sange rosu, dar foarte putin.Am sunat la doctor si au zis ca nu e nimic alarmant pentru ca nu am avut si crampe deloc.

Am vazut ca vorbeati de animale, avem si noi un catel, un Patrocle (adica un teckel) si doctorul a zis ca nu e nici o problema cu el in casa pe langa mine sau bebe.

Astept sa treaca perioada asta de somnolenta insa vremea de-afara nu ma ajuta deloc, locuim intr-o zona unde ploua cate 6-7 luni pe an, toamna + primavara, uneori si 31 de zile la rand.Cu galeata, siroaie.

Suntem inca buimaci cu sarcina asta, cred eu.E si primul nostru bebe, suntem si singuri pe-aici, doar cu prietenii, fara nimeni din familie cu noi, toti ai nostri sunt in Romania.

Asta e pe scurt situatia pe la noi.

Spor la munca iti doresc tie, am vazut ca ai zis ca te intorci la lucru!

Le salut si pe celelalte burtici noi venite

Mergi la inceput

La examene gen ecografie nu o sa auzi niciodata un medic care se considera medic, ca iti pune un diagnostic ferm si definitiv, desi el este sigur pe diagnostic, astfel de examene au un destul de crescut grad de variabilitate.

Eu sunt programata pe 4 decembrie la eco pt DT.

Mergi la inceput

simcri, ma bucur ca esti aici
imi dau asa o... senzatie de siguranta postarile tale.

Mergi la inceput

piticutz ma bucur tare sa fiu aici cu voi

Mergi la inceput

simcri, ce e DT la care te referi mai sus ?

Mergi la inceput

DT este dublu test

Mergi la inceput

dublu test, adica ce testeaza...?

Mergi la inceput