Burtici de mai-iunie 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OdetteDumi spune:

Sunt o graviduta de 10 saptamani si am vrut sa va impartasesc aceasta bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Raluca, e complicat sa cumperi :)/ Nu stiu cat de dinamica e piata din Ro insa. Aici nu e ff dinamica, trebuie sa te misti repede daca iti place ceva. Noi am cautat un an. Bine, aveam si un perimetru f bine stabilit, si nu f mare. Da greul a venit dupa ce am cumparat :) Am facut lucrari in apart care au durat 6 saptamani. apoi mutatul etc :).
A fost insa o perioada frumoasa si rezultatul e bun.

Vicky si Printzesone

Da, la noi au cam stagnat vanzarile imobiliare si mizez pe asta pentru a obtine un pret bun. Stim zona in care vrem sa locuim si banii de care dispunem, doar sa gasim ceva sa ne placa.

Raluca

S 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

bine ai venit odette si sarcina usoara

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OdetteDumi

Sunt o graviduta de 10 saptamani si am vrut sa va impartasesc aceasta bucurie.

Bun-venit!
Sa ai o sarcina usoara!

Raluca

S 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ralu, la noi tocmai pentru ca nu-i nimic pe piata preturile au crescut. LA noi in zina, intr-un an au crescut preturile cu 300€ /m².

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Crina , ce ti-a iesit la urocultura ? Eu am e.coli si mi-au recomandat ambele dr sa iau amoxicilina ACUM nu in trim 2 cum ma gandeam eu. Ati mai luat fetelor asa ? Azi m-am mai linistit si eu putin ca am vazut bebele cum da din manute si picioruse...

Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Ralu, la noi tocmai pentru ca nu-i nimic pe piata preturile au crescut. LA noi in zina, intr-un an au crescut preturile cu 300€ /m².

Vicky si Printzesone

OFFF

Raluca

S 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

carmen si eu tot e-coli.dar medicul a zis ca nu imi da tratament in primul trimestru si cum mai am 1 sapt si il inchei, ma astept sa imi prescrie tratament.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, aveti ceva simptome pentru infectia urinara? sau se face urocultura preventiv in sarcina? Aici nu se face decat albumina si glucoza din urina, atat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Eu faceam pipi f des , 2-3 ori noapte , ziua nu mai zic. Nu faceam putin , fara dureri sau arsuri asa ca nu m-am gandit ca am ceva , am crezut ca ma apasa bebe pe vezica

Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+

Mergi la inceput