*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(139)*
Raspunsuri - Pagina 3
monicus spune:
La multi ani dragi frumosi cozonacei .....
Andreea de Madutza
Tudor Andrei de VonHelen
Yasmine Olivia de delia_alx
monicus spune:
La multi ani dragi cozonacei.
Tot binele din lume, sa fiti sanatosi si voiosi.
Anastasia si Radu de manumanu
Andrei Alexandru de cristina_ph
Octavian Teodor de Estyanda
madutza_bra spune:
Hello!
ce fac fetele?
La multi ani cozonacelor srabatoriti in ultimele zile!
monicus, vad ca tu ai ramas pe baricade
Cum mai stati cu cumparaturile de Mos? De curatenie v-ati apucat?
Eu sapt viitoare duc fata la mama, si cat timp de Cristi la gradi bag mare. Nu stiu daca v-am spus, dar Craciunul este sarbatoarea mea preferata! La 1 dec vreau sa dau drumul la luminite si tb sa pregatesc totul dinainte
criss703 spune:
La multi ani Anastasia si Radu !!! Cum ati petrecut ??
La multi ani cozonacei de 4 ani !
Madutza_bra m-am distrat si eu citind mesajul tau
Curatenia o facem destul de aproape de Craciun ca altfel...ar trebui sa o reluam
manumanu spune:
Criss, petrecerea a fost un mega-succes, inchipuiti-va aproape 30 de copii inrte 1,5 ani si 6 ani :)) A fost o animatie foarte faina, cu o fata costumata in Minnie Mouse si inca 2-3 ajutoare, au facut jocuri, inclusiv "impachetari" in hartie igienica la liber , au cantat, au dansat, s-au zbenguit pe topogane si alte jocuri... au si mancat... torturi am comandat la o firma care le face numai cu frisca naturala si fructe, un deliciu, si le-am decorat eu cu figurine de marzipan adevarat facute in secuime (le-am adus acum 2 saptamani din Odorheiu Secuiesc cand am avut cursuri in zona). Au primit o multime de cadouri si toti copiii s-au simtit excelent, multi au plecat plangand, mai voiau sa stea . Ai mei au desfacut cadouri si s-au jucat pana pe la 22.30, abia am reusit sa-i culcam, cu muuult dupa ora lor obisnuita! Saptamana viitoare ne intalnim in acelasi loc de joaca la un coleg al lor, de sf. Andrei.
monicabo spune:
Manumanu, La multi ani pentru copilasi! Sa creasca mari si sa fie sanatosi si voiosi!
Ma bucur ca ati petreceut bine de ziua lor si cei mici s-au distrat! Suna bine ce ai povestit, unde ati organizat petrecerea?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Otiliav spune:
Iulia, multa sanatate, multe cadouri frumoase!
Cred ca Fluturasa a inceput serviciul, e ocupata.
Madutza, eu cred ca fac curatenie generala in concediu de Craciun. In we de abia imi revin.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)