Strugurasi de sept-oct 2011**2**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mikka retrag ce am spus de decatlon, alea de la quechua sunt nasoale dar sunt si cizmulite bune la declathon

RAch m-am dus sa ma uit e gecuta la fox si mi-am luat eu pantaloni :)))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Pinky, ce fain ca v-ati plimbat! ar fi trebuit sa plecam si noi in vacanta de iarna pe undeva, insa tocmai ne-am decis sa renuntam, era prea complicat...

Rach, sa purtati cu placere cizmulitele .Si Maria poarta 19 dar la noi e problema mare ca ea are pernite la labute, e cam grosuta si greu ii gasesc incaltaminte potrivita.

apropo de asta, stiti ca ii luasem in vara pantofiorii aia de la big step. vreau sa va spun ca sunt absolut superbi, i-a purtat Maria la greu si mergea foarte, foarte bine cu ei, pentru la vara m-am decis sa ii iau tot de la big step, chit ca ii comand online, daca nu ii vin ii schimb, au si transport gratuit si diagrama pentru masurarea piciorului pentru toate firmele pe care le comercializeaza.

Lena, iti multumesc mult pentru sfat. Din pacate nu le mai pot returna ca le-am luat din Bucuresti, noi nu avem decathlon la Buzau si nu stiu cand mai am drum acolo...

Elefanten din cate stiu eu sunt la Deichman, nu? ca parca m-am uitat la ele la un moment dat si mi s-au parut faine, ca fraiera am fost ca nu i-am luat...

oare or fi probleme si cu combinezonl? ca am dat vreo 150 de ron si pe el. uite, asta e:
http://www.decathlon.ro/RO/costum-oneslide-147487497/

i-am luat de la wedze, astia sunt marca pentru echipament de schi, si-a luat fratele meu o geaca de la ei si a spus ca e super buna, e usoara si foarte calduroasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Andreea, Andrei chiar e un dulcel. Nu fi suparata, eu sunt convinsa ca iti vei gasi un job bun cand te vei astepta mai putin o sa apara

off, Lena, quechua i-am luat, erau singura marca de bebelusi de acolo...

oricum mi s-a parut tare dezorganizat magazinul, pe site sunt toate produsele de bebelusi la un loc, credeam ca asa le au si in magazin, da de unde, unele intr-o parte, altele in alta, nu va spun ca am scapat-o pe Maria in magazin, printre toate mingile alea, a fost dezastru cu tavaleli, urlete, daca nu o lasam sa scoata toate mingile din cosuri, mi-a fugit dezbracata din cabina de proba ca a vazut un copil cu nu stiu ce trotineta si eu dupa ea, circ si balamuc a fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Sa purtati cu drag incaltarile si hainutele dragi strugurasi!
Imi place combinezonul, noi am vazut la zara in jur de 100 lei, acum imi place asta, vedem ce vom lua.
La noi cu incaltamintea e mai dificil, trebuie sa luam numai ortopedia care sunt cam 200-300 lei si sa le atasam o talpa in exterior de inca vreo 50 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

na ce de cand venii mama la mine, nu mai am timp de nimic hai sa facem asta, sa facem s-ailalta...si tot asa; Noa nu mai sta o clipa, toata ziua e in dulapuri, sertare.

Vorbiti de craciun: aici e obicei sa cinezi in familie, cina pompoasa, dar in familie, fiecare la mama lui, eu cum nu aveam aici pe mama faceam eu la mine acasa si invitam pe socrii. anul asta la fel. ziua de craciun mergem noi la ei.
Cadou de craciun la Noa: ceva animalute simple de plastic, ca-i plac, sau o masinuta ca toata ziua le baraie pe ale lui Dani.

pinky sa va fie de bine minivacanta in Paris

andrea tinem pumnii sa gasesti job repede, da-ne reteta de la placinta cu mere

jade s-a suparat pe noi????

mikka sa purtati sanatosi combinezonul!

hayat iar esti incercata mami? ooofff

eu ma bucur ca aici nu coboara asa temperaturile si nu tre sa dau banu pe atatea tzoale. In schimb i-am luat bascheti de catifea roz coral tare misto de la Zara, si dupa 8-9 zile a si pierdut unul asa ciuda mi-a fost, ca tare greu gasesc incaltaminte sportiva pt ea, la preturi razonabile

In rest, am fost la un baby-shower unde am facut un tort din scutece, am sa pun poza, aseara la o cina-onomastica la un restaurant unde Noa nu ne-a prea lasat la cinam faceam cu randul ture cu ea prin restaurant,plimbat in Mall, unde ii place la nebunie ofcourse, teme cu Dani, fursecuri cu Dani, si pregateala ca weekendu viitor e ziua lui si-o facem cu 20 de copii la loc de joacaTimpul nu ne permite sa i-o facem in curte, asa ca nu avem incotro anul asta...de la anul sunt mari si-i fac pe deal

Duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Va salutam si noi de printre muci. am racit amandoua dar deocamdata avem doar muci si nasuri infundate. nimic altceva.

azi am facut o paine delicioasa s caut alternativa la drojdia din comert. lena, cat de greu e de folosit maiaua? Ma bate un gand..

andreea, cum s a inecat piciul cu dopul? Totusi e cam mare dopul ala..poate nu am inteles eu. ma bucur ca sunteti bine!

Ma duc ca maraie matza.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Neata
ANDREEA bine ca ati scapat usoor cu dopul!!! Succes la gasirea unui job
PINKY sa va fie de bine cu plimbarea
MIKKA am si eu un costum la fel de la Disney. Inca nu l-am folosit dar mi se pare super
mie mi-a dat piticul trezirea la 3. Avea chef de vorba si era in picioare
Acum sunt la munca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor.

Nu am apucat sa citesc ce ati mai facut prin week-end insa sper s-o fac mai tarziu cand reusesc sa si vad ceva ca mi se inchid ochii de oboseala. M-a tinut Edi treaza noaptea trecuta, s-a trezit de n ori, iar acum e super la munca .
Dar.... nu ne plangem, suntem tari...... desi mie atat de dor sa dorm multtttt....of

Pupici, sa aveti o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

Va salutam si noi cu muci.. si nas infundat, si tuse, si nas iritat, si stranuturi, si indispozitie..
Am avut un wd greu, vineri a plans 3 ore, ca s-a trezit noaptea si s-a speriat ca nu putea respira, a dormit pe mine.. ii curge nasul intr-una, nu am aspirat-o pt ca a avut mucus cu sange si nu am vrut sa o mai irit..

Andreea.. vei vedea ca o sa gasesti ceva super ok pt munca, cand te astepti mai putin..
Andrei e un dulce irezistibil..

Rach f faine lucrusoarele sa le purtati cu drag!

Pinky,.. ce fainn.. Paris... ne e dor de voi... la job cum e?

Raluca .. offf... sa ai o zi usoara..

Oana ii dai ceva pt muci?

Bunny... da ce te pune mama sa faci?

LALI.. ce s-a schimbat Teo.. nu o mai recunosti.. e domnisoara deja...

Mikka,.. sa purtati sanatoase combinezonul.. Noi avem cizmulite cu fermoar si scai.. mi-i se pare f practic, pt copii cu talpita groasa..

Klaua .//.. o zi buna

Lena ce ai mai crosetat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

SEI, OANA sa scapati repede de muci si raceala. Pupam pe Eca si Elena sa le treaca

Mergi la inceput