Strugurasi de sept-oct 2011**2**
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiasi spune:
Neata,
am incercat oricum, ieri am tipat asa tare ca s a speriat si sa pus pe plans. i am luat mana, am impins o si i am zis ca nu imi place si ma doare...nimic. imi si pare rau dupa astfel de incidente ca am mai si tipat la ea:((( si ma simt asa vinovata..:(
Si a mea suge ca sparta. din ora in ora. mie nici acum nu mi a venitmenstruatia..
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
Creola spune:
Buna seara,
Oana - numai explicandu-i de n ori(acum depinde si de temperamentul lui de cate ori trebuie sa-i repeti ) si aratandu-i va intelege.La noi a tinut la amandoua cu < au,ma doare ! si ii faceam acelasi lucru ,mai incet bineinteles>,cu florile, sa nu le rupa ,la fel.
May - foarte buna ideea cu rocada jucariilor
Michella- ce frumos!Mi-i imaginez cum stau ei amandoi in bratele tale,tare scumpi trebuie sa fie.Am avut si noi o tentativa ,dar Elisa a sfarsit jucandu-se cu alte cele.Elisa adora si ea cercurile si 2 catelusi pe care ii poti prinde unul de altul si poti sa-i tragi. Ii mai plac plusurile muzicale.
Creola spune:
Zubi- sper ca te-ai inscris la scoala.Sigur iti vei invinge teama ,ai nevoie doar de putin curaj.Gandeste-te la timpul pe care il petreci in statii,aminteste-ti de cate ori aveai nevoie de taxi ,urgent si nu era de gasit etc.
Alayna - incearca sa-i tii ferm genunchil si sa-i tragi cizmulita,tinandu-o in brate ,cu spatele la tine.
Mazta bine ai revenit!
S-a trezit pitica ...revin
Creola spune:
Elisa s-a pricopsit cu o enterocolita,viroza digestiva...adica nu numai ea,toti din casa...de duminica noaptea de cand a inceput cred ca am consumat un bax de scutece.
Tocmai am schimat-o de 2 ori,si partea proasta ca nu mai vrea sa ia nimic (tratament )...acum am luat-o in brate sa termin mesajul inceput.
Camady- draga de tine,la serviciu cum rezisti?Eu duminica spre luni am dormit doar o ora si jumatate si toata ziua am fost zoombi ,chiar daca am mai motait cu Elisa .Pot fi si viermii,pot fi si dintii...peste zi doarme?Razvan cum e ,face tratament pentru migrene sau doar cand e cazul?
Sei -am vrut sa-ti spun,intreb ceva doar ca-mi scapa...pana mine poate imi amintesc.
noapte buna!
raluca050 spune:
Neata fetelor.
Camady astazi sunt si eu zombi, am dormit 2 ore, s-a trezit Edi din ora in ora , iar acum trebuie sa fac fata la munca, am atata de lucru..... Deci nu esti singura mamico
Creola mergi la doctor ca sa va dea tratament. Are si varsaturi? Ai grija sa nu se deshidrateze. Pupici, sanatate multa
klau_ditza spune:
Mai sunt care au stat la pomul laudat de Black Fr.???? Ma asteptam sa iau teapa,da parca mai speram... Nu am gasit ce ma interesa asa ca o sa ma duc in oras.
CREOLA, aveti grija sa nu va deshidratati.Multa sanaate!
pinkysor spune:
Neata!
Creola, multa sanatate Elisei! Sa se faca bine repede
Klau, eu am uitat oricum merg azi la pranz putin prin magazine, sunt curioasa ce gasesc.
Eu o sa incep sapt viitoare cu ulei de peste si o sa-i dau mai putin vigantol.
Va pup pe toate!
Creola spune:
Buna dimineata,
O cafea buna cine vrea?
Doamne a juta sa i se opreasca odata diareea asta pacatoasa
Raluca-ieri am fost la urgente deoarece imi era teama sa nu se deshidrateze.In continuare mi_au dat o reteta cu acelasi tratament pe care i l-am administrat si eu,dar m-am linisyit ca nu are nimic f grav.i-au facut si o eco la burtica si era plina de gaze si ganglioni inflamati.
Ce vreme urata laCj....o ceata de poti sa o tai cu cutitul.
Creola spune:
Klau-ditza- vroiam si eu sa va intreb de Black Friday ,ce parere aveti ?Oare gasesti ce te intereseaza sau magazinele fac reduceri si oferte doar la ce nu se vinde?
Pinkisor- la care botez v-ati distrat mai bine?
Si eu as vrea sa -i fac o cura cu uleui de peste .Tie de care ti-a recomandat doctorul?
Seidana - am ramas fara carut ,cica pentru vreo 10-15 zile.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos si linistit!
raluca050 spune:
Fetelor am profitat si eu de Black Friday si am comandat cateva haine cadou pentru sarbatori online, intradevar erau reduse la jumatate insa cunoasteam preturile de la firma respectiva.....