Strugurasi de sept-oct 2011**2**
Raspunsuri - Pagina 18
anca_toma spune:
neata fetelor!!! iar la amiaza
Creola sa treaca repede printesei.
Raluca si Iancu e la fel o zi doua se trezeste o data pe noapte iar restul aproape din ora in ora, nu cred ca o sa se obisnuiasca niciodata.Dar asta e m-am obisnuit cu programul , mai fac cu randul cu sotul si na speram sa trecem peste etapa.La noi sunt dintii cred... acum na nu mai sunt sigura de nimic.
Eu am fost la doctor aseara cu bebe mic si mi-a dat trimitere pt dublu test si soc tre sa imi fa intre 24-29 dec, adica cand nu lucreaza nimeni.Dupa nnn incercari am reusit sa imi fac o programare la Medlife la dr.Doinita Gache(nu am auzit de ea).In fine important e ca am gasit unde.Problema e cu analizele la sange care la medicover unde am abonament se fac in aceeasi zi cu eco si la medlife se fac dupa o saptamana de la eco.Oare pot sa fac eco la medlife si analize la medicover(alea pot sa le fac atunci in spital ca e deschis).Bine o sa intreb si doctorul dar na ...
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 7s
anca_toma spune:
de black friday eu mi-am luat aspirator si tv , abea astept sa le primesc acasa.Cred ca astea o sa fie cadourile pt toata luna decembrie pt toata familia (eu, razvan si Iancu).Bine lui Iancu ii mai lom o jucarie de mos.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_toma neata fetelor!!! iar la amiaza Creola sa treaca repede printesei. Raluca si Iancu e la fel o zi doua se trezeste o data pe noapte iar restul aproape din ora in ora, nu cred ca o sa se obisnuiasca niciodata.Dar asta e m-am obisnuit cu programul , mai fac cu randul cu sotul si na speram sa trecem peste etapa.La noi sunt dintii cred... acum na nu mai sunt sigura de nimic. Eu am fost la doctor aseara cu bebe mic si mi-a dat trimitere pt dublu test si soc tre sa imi fa intre 24-29 dec, adica cand nu lucreaza nimeni.Dupa nnn incercari am reusit sa imi fac o programare la Medlife la dr.Doinita Gache(nu am auzit de ea).In fine important e ca am gasit unde.Problema e cu analizele la sange care la medicover unde am abonament se fac in aceeasi zi cu eco si la medlife se fac dupa o saptamana de la eco.Oare pot sa fac eco la medlife si analize la medicover(alea pot sa le fac atunci in spital ca e deschis).Bine o sa intreb si doctorul dar na ... anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 7s |
buna,
cu siguranta poti sa iei analizele de la Medicover la eco de la Medlife...nu tb sa fie facute in acelasi loc neaparat.
De ce nu faci DRY TEST? este mult mai complex decat DT.
Eu la Sasha am facut la Medsana cu Herghelegiu, am vrut neaparat eco la el si la Iosup, la ambii .
alayna spune:
Hello ,hello
Vad cam multi strugurasi bolnaviori si asta ma intristeaza
Camady ooofff ce mi-e mila de voi !!! Cred ca ar trebui sa-i faci un control, poate o deranjeaza ceva
Lena mi-a cumparat sora mea Creier roz,creier bleu ,abia astept s-o citesc cand vin in Ro . Imi mai recomanzi vreo carte ? Ceva bun care te-a impresionat mult ,ceva sa ma ghideze spre drumul cel bun in educatia Nourei ,stii tu la ce ma refer
Raluca am sa incerc si eu sa-i iau ghetute cu siret si sa folosesc lingura cum spunea Sei. Oare toti copiii au acea pernuta la picior? Credeam ca numai Noura si deja imi faceam griji ca va avea probleme cu incaltamintea toata viata.
Sei ce faina e bucatarioara ii place sau tot oalele mamei din inox le prefera ?
Michella fa-i fetei chipsuri acasa la cuptor ,din cartofi sau lipii . Te invidiez ca Stefan cu rupe cartile si are rabdare sa asculte povestea de seara !
Oana si eu am mai tipat la Noura ,am plans mult dupa faptul consumat si asta mi-a dat putere sa nu se mai repete povestea. Si eu explodez uneori,oboseala isi spune cuvantul (la mine)
Creola,am sa incerc si asa,sa-i tin ferm genunchii. Trebuie sa-mi incarc bateriile si zilele astea iar ma duc cu ea la probat
Imi place fff mult cum i-ai zis Oanei ,sa-i repete fetei ca o doare si sa-i faca la fel ,dar mai incet . La noi a functionat !
Imi pare rau ca v-ati imbolnavit sanatate la toata familia
Si Noura de 2 zile se trezeste noaptea,care ea de la 6 luni nu se mai trezeste . E foarte mofturoasa ,plangacioasa,nasul infundat,mucisori ,parca are robinet la nas ,vrea in brate,cand o las jos se pune pe plans.
A iesit sotul s-o plimbe si va trece pe la dr cu ea s-o vada ,ca ma termina ,cu ea in brate mananc,spal si trag cu aspiratorul
Jade ,unde esti ???? Imi este dor de tine !!! Hai sa ne mai povestesti de T !
Ma tin de mult sa intreb : mai stiti ceva de Hellena???? Dar de Stefy ???
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
anca_toma spune:
de black friday eu mi-am luat aspirator si tv , abea astept sa le primesc acasa.Cred ca astea o sa fie cadourile pt toata luna decembrie pt toata familia (eu, razvan si Iancu).Bine lui Iancu ii mai lom o jucarie de mos.
alayna spune:
Ce e Black Friday?
Se fac reduceri la anumite magazine? O singura Vineri pe an si a fost azi sau cum ?
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
seidana spune:
Creola ce cacati .. t rebuia sa faci scandal.. sau sa vin eu :P.. ne vedem ca ti-l dau pe a meu...
Ala.. ala e cadou de mos... nu i-l dau.. insa sigur ii va place pt ca se joaca si cu jucariile ei, ia sticla cu apa si isi toarna in
canite,mananca cu furculitele de la set...
Mai vreau sa ii iau un aspirator de jucari si un carucior de papusi, astept reduceri la carref, ca nu dau 100-150 lei pe unul mai dragut.. si chinezesc no way
zubi spune:
Seara buna fetelor....eu, la aceasta ora, astept sa termien indi pizza...
Creola, mi-a zis un dr ffff bun de la buc, ca pt diaree, cel mai bun tratament este un vf. de lingurita de calciu carbonic, dizolvat in apa, si o reteta de budinca: se unge un vas termorezistent cu unt, se pun felii de mar, apoi inca un strat de felii de banana, apoi un strat de orez, si apa, si se da la cuptor.
klau_ditza spune:
De Black Friday mi-am luat laptop si router wireless
Ne pregatim sa mergem la tara la bunici. Mai vedem o gaina, o pisica
Weekend placut!!!!!!
Lali_mete spune:
Hello gagici!
ALayna, Black friday e ceva imprumutat de la americani, o zi in care magazinele mari fac reduceri masive. La noi treuie sa mai treaca vre-o cativa ani pana se obisnuiesc patronii si nu vor mai mari preturile cu doar cateva zile inainte de promotie,ca mai apoi cu reducerile sa devina preturile cu foarte putin mai mici decat in urma cu o saptamana,sa zicem. Putini sunt cei care au repsectat promotia, dar si aia, au pus la raft in general produse care altfel nu s-ar fi vandut.
Fug, a mea pustoaica a scos furtunul masinii de spalat din wc , si tipa de mama focului din baie,ca a evacuat masina apa direct pe picioarele ei.