Strugurasi de sept-oct 2011**2**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

Jur ca nu sunt gravida dar poftesc la un pepene murat. Da' poftesc rau de tot! Tre' sa fac rost!!!!!
LALI, JADE pe unde umblati????????

I'm a happy mother!
25.09.2011 Radu George

Sunt prin preajma,dar nu mai reusesc nici sa deschid pc-ul ...

Nu am citit decat ultimele doua pagini , vad ca discutati despre jucariile copiilor. Si ai mei se joaca cu de toate ,Teodora isi face de lucru cu ce are pe langa ea.Daca are ceapa si borcane,se joaca cu ele ( LEna ) , daca are jucarii ,se joaca cu ele. Ai mei avand muuulte plushuri se joaca mai cu toate, le pupa Teodora de musai sa le spal des ca raman ude de saliva. Mai nou pupa ursuletii si le sa sa suga san , le canta " na-ni na-ni " ... Ultima traznaie facuta : musafiri in vizita, doi prieteni proaspat logoditi + un alt prieten, si apare Teodora mea toata un ranjet ,mandra ca s-a imbracat cu doua perechi de chilotei minusculi de ai mei , de culoare mov ... Ii pusese pe post de margele la gat ! Un ras general,numai moaca mea era rosie ... Si mai nou gasesc in congelator diverse. Azi am gasit : o lingurita de inox, o lingurita de plastic de-a Teodorei, un pinguin mic de plus . Zilele trecute am gasit jucarii...

Eu am inceput sa le cumpar cadourile de mos Craciun ... am achizitionat doua avioane cu suruburi si suruelnite si un tren care se face si cuburi, rotile de la vagoane se demonteaza , are si niste cuburi ce se baga unul in altul , parca m-as juca si eu cu el . Mai am pe lista o trusa mare cu scule si o bucatarie. Am vazut in Auchan si una si cealalta si nu stiu ce sa fac... sa astept pana aproape de Craciun,cand vor fi reduceri ori sa iau acum,ca poate atunci nu gasesc ceea ce caut?

Oana si pe mine ma trage Teodora de par. A devenit tare violenta. Daca nu ii convine ceva pocneste, trage de par si strange din dinti. A trecut si Paul prin faza asta. Acum a ajuns la pocnit si imediat facut mai-mai, si pupat. Or sa invete sa spuna ce ii deranjeaza si nu vor mai reactiona asa.

O seara buna, ma bag in pat ca si azi sunt franta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Lali deci si Teo a ta ascunde jucarii si diverse chestii din casa a mea ma terorizeaza la capitolul asta ,e hobby-ul ei nr 1

May las-o sa se joace si cu sticle,ce au? A mea se juca intr-un timp si la cosul de gunoi ,am supravegheat-o o perioada si acum n-o mai intereseaza.Cu cartofii si ceapa se joaca aproape zilnic,le pipaie si isi mai baga dintii sa guste .
Peste cateva luni sunt sigura ca va fi interesata numai de jucarii ,acum e curioasa
Cu mancarea o lasi sa se joace la masa?

Oana ,spune-i ca te doare ,spune si tu AUU !

Zubi sper ca te-ai inscris la scoala de soferi

Lena esti o mama super !

De cand mergem la intalniri cu copii de varsta Nourei ,mandra mea a inceput sa mearga si e foarte fericita .Merge vreo 5 m ,se dezichilibreaza ,pica in genunchi ,iar se ridica si tot asa
Toata ziua incearca sa se imbrace ,se duce la ea si-si deschide dulapul ,isi scoate haine si incearca sa le bage pe cap ,e asa funny

Am vrut azi sa-i iau ghetute si am stat 1 ora pe putin in Deichmann . cum reusiti voi sa bagati/impingeti piciorul in ghetuta? Simteam ca nu-i atingea calcaiul talpa papucului si mergea pe varfuri .Cand ii dau papucii indoaie genunchii , e un chin s-o incalt !!!!

Legat de sarbatori , voi veni in Rom cu Noura pe 10 decembrie ! Ca in fiecare an vom sarbatori Craciunul in familie .Abia astept !!!!!
Cadou am sa-i iau din Rom ,sa nu-l mai car de aici . E fan puzzle si cred o sa-i iau si inca ceva vad eu ,sper sa gasesc usor .

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mai, se pare ca n-am fost inteleasa

deci, sa reluam. bona ii baga sub nas tot felul de cutii goale, reviste si sticle goale fara ca Bibi sa le ceara. de exemplu la masa, cand n-are rabdare sa stea sa manance.

i-am spus sa nu mai faca asta ci sa-i dea jucarii. ce e rau in asta? ca nu inteleg.
de ce sa-i dea o sticla goala cand avem jucarii de toate felurile care fac cate ceva.

cu cartofi si ceapa nu se joaca fiindca nu sunt in calea ei, sunt in dulapuri si ea nu deschide dulapuri. eu nu gatesc decat in weekend si cand ea doarme, asa ca n-are ocazia dar o las sa se joace cu fructe daca vrea. :))

ideea e ca nu o incurajez sa se joace cu alte chestii decat jucarii. dar bineinteles ca daca gaseste o mandarina, o las in pace. dar nu ii dau eu o mandarina sa se joace, mai bine ii dau o carticica.

da, alayna, o las sa se joace cu mancarea.
nu stiu de unde am lasat impresia ca as fi dura si n-as lasa-o sa se joace...
am si invatat-o sa manance singura si cu lingura si cu furculita. fiindca refuza sa mai primeasca de la noi. acum 80% din mancare o mananca singura. cu mana sau cu tacamuri.
am noroc. nu imi arunca cu mancarea pe pereti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oana, esti tare !
Maia cand o alaptez in timpul zilei in brate incearca sa ma zgaraie, si dak ii tin mana plange, dar incerc sa ma joc cu degetelele sau sa caut alta activitate
oricum mai nou o alaptez doar la somn (amiaza seara) si dimineata, deci am scapat de stres
E posibil sa ii placa parul tau, poti sa ii iei o papusa cu par si sa ii spui sa mangaie papusa :P

Lali, bine ai revenit

Matza, hihihi, ne-a fost dor :)

May, e foarte tare ca Bea papa singura.

Alyana

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor. E gata cafeaua de dimineata .

Matza bine ai revenit, te asteptam cu pareri, impresii....

Alayna si eu il incalt greu pe Edi pentru ca isi curbeaza talpa piciorului cand vreu sa-i pun gheata si din acest motiv am cautat sa-i cumpar ghetute cu siret ca sa le pot desface cat mai mult.Majoritatea ghetelor, pantofilor, .... sunt destul de inguste iar copiii au piciorusele mai grasute, au pernute, cel putin al meu si e tare greu sa-i intre piciorul in orice tip de incaltaminte.

May probabil ca bona incearca sa gaseasca o modalitate ca sa-i distraga atentia sa manance cu capacele, cutiile... ,in general copiii sunt mult mai fascinati de asa ceva decat de jucarii.Nu te supara din acest motiv ca nu e atat de grav chiar daca are multe jucarii, are timp pentru toate.
Si al meu mananca singur de vreo 2 luni, foarte rar ma mai lasa sa-i dau ceva cu lingurita dar ma bucur tare mult ca e baiat mare si se descurca singur . Mai nou nu mai sta in scaunul lui , sta cu ai mei sau cu noi la masa in picioare pe bancuta si se serveste din farfurie cot la cot cu noi, iar daca nu-i dai si lui e jale mare.

Lali mia- zis si sotul meu ca in Auchan sunt multe jucarii de copii la preturi foarte bune, tot de acolo o sa-i luam si noi. Ma gandeam la un centru de activitati sau ceva ca sa mestereasca ca e tare pasionat de surubelnite, suruburi,chei, ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
ce bine imi pare sa va gasesc mai animate!
raluca, gata, aproape ati scapat de iesitul dintilor! sunteti niste fericiti!
may eu am inteles ca spuneai legat de jucarii si achiesez la punctul tau de vedere!
despre jucarii si preturi, intr-adevar la Auchan par a fi cam cele mai bune oferte, cel putin pentru ce caut eu. imi place asa de mult perioada asta, cand cumpar cadouri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Buna si din partea noastra

Offff, Sei daca zici tu....adevarul este ca nu m-am uitat la toate.

Ela, se joaca cu jucariile?
Nasti nu se joaca cu ele si sotul tot ma cearta ca i le iau degeaba, si nu -i iau des.Mi-e si ciuda.Eu i-am luat ratusca Tommy, am zis ca trage de ea prin casa si degeaba,....tot hainele, pungile, sticlele, oalele sunt mai presus

Si dupa m-am cait ca trebuia sa-i iau telefonul fix care are si melodii si zice litere, cifre, are lumini.

Si noi avem fontanela deschisa.

Am uitat sa va zic ca avem toti incisivii si 4 masele.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Singurele cu care se joaca frecvent sunt vasutele ei,da de papa la jucarii, bea ceai, face papa si cu oalele mele.. pune ce prinde in ele si se joaca, ..
Mai are si elicopter si masini cu care se joaca cate 10 min, si o masinuta cu telecomanda (noua si poate insa nu s-a plictisit de ea) pe care o mai plimba..
A .. si cu masina mare, mai nou se urca in picioare pe ea...
aa.. si instrumentele muzica:toba pian chitara, le ia si mai canta la ele :)

In rest isi muta cutiil;e de jucarii in casa , le varsa pe jos le baga in lada, le studiaza...

Avem tone dwe jucarii.. sotu mi-a interzis desavarsit sa mai cumpar

Ratele noastre nu mai canta demult... au mutit .. de atatea picaje

Mergi la inceput

Oana.. nu stiam ca e sarbatoare.. am crosetat.. ca am deadline vineri, si sambata (de care inca nu m-am apucat )

May.. da ce e rau ca sejoaca cu sticle si cutii?
eu o sa ii bag jucarii in cutii si le ascund.... insa nu stiu ce sa sortez
Ela mi-a distrus vreo 3 oale emailate..mama se supara ca o las sa se joace cu orice, insa... eu cred ca ei se dezvolta descoperind lumea.. si nu ma fac 2 oale.. ca am set de inox si il folosesc pe ala, ca deh nu se poate ciobi

Noi numai 8 dinti.. maselele ne chinuie...
Fontanela inca e marisoara, insa azi vara eu nu i-am dat D3.. am inceput de maxim 1 luna...

CAMADY.. imi pare rau ca tot cu nesomn sunteti.. noi am evoluat, 1-2 treziri pe noapte + una dimineata

LENA .. eu am luat bucataria asta : http://www.kidsmagicstore.ro/jucarii-si-jocuri-pentru-fete/1877-smoby-bucatarie-hello-kitty-.html

Anca.. asa eram si eu in sarcina.. ma trezeam noaptea si mancam castraveti murati

Mergi la inceput

Zubi.. noi avem fontanela mai mult decat o aveti voi.. totusi de ce iti faci griji?

May.. poate jucariile: atatea lumini , culori, sunete o obosesc... si prefera jocul prin imitatie, cu ceva :c urat:, de fapt jocul copiilor sunt jocuri de rol: mama cu tata, fac mancare, etc... nu au nevoie de chestii speciale.. tu cu ce te jucai? eu tin minte ca aveam o per in care ne jucam cu vase si faceam mancare.. desi aveam stive de jucarii... toti copii erau fascinati de acelasi joc...
Poate e curiozitatea.. jucariile le vede zilnic, sticla ii e ceva interzis...
ZIc si eu ce cred

aaaaa... jocul preferat.. scosul hainelor si a pampersilor.. facut covor cu ele in casa si calcat in picioare

Matza.. hoho lume noua... e adorabila Kate.. o sa umble ea.. fara grija... doar cand se va simti pregatita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

gata, de ieri am inceput oficial si pentru Stefan "campania povestea de seara". am inceput cu aceeasi carte ca la Teodora. sper sa avem acelasi succes, ei ii plac mult cartile, povestile in detrimentul jocurilor la PC sau desenelor, chiar am avut acum cateva saptamani surpriza sa constat ca stie deja sa citeasca.

sa va povestesc ca am cuparat chipsuri? pentru mine asta chiar e o premiera, nu imi amintesc sa mai fi cumparat vreodata. dar, in excursie a gustat fata de la colegi. si i-au placut! si mi-a cerut sa-i cumpar. si cum eu permanent ii spun sa imi ceara ORICE, sa nu se fereasca de mine cu nimic, decat sa manace pe apucate de la colegi prefer sa cumpar eu nemerniciile cu pricina, macar supraveghez cantitatea. (bineinteles cu explicatiile aferente ca nu tot ce pare a fi "gustos" e si sanatos pentru burtica)

Mergi la inceput