Bobocei de sept-oct 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Kytana, fa cum zice Oana. Fa-i un bibe de lp, macar vezi daca plange de foame. A mea daca ii dau lp si e satula, nu mai ia sanul. Incearca, macar cum zice Oana vedem daca asta e pb. Stiu ca ti-a luat in greutate bine, dar poate nu mai ai lapte asa mult, cum patit Adriana. Lasa remuscarile si fa-i lp ca tot hrana e, nu e otrava. Sa ne tii la curent daca l-a papat sau nu. Maya mea uneori urla de foame si nu vrea bibe. Il ia doar cu foehnul pornit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Cat sa ii fac ca nu stiu... Am in casa Humana. Cat se pune? Incerc si asa si da, se pare ca am pierdut laptele
Am incercat sa ma strang sa vad daca mai iese si nu iese nimic...Nici din cel din care nu a mancat... E numai vina mea...

Va rog spuneti-mi cat si cum sa ii dau LP... Eu incerc sa mai beau niste ceai de lactatie .. poate mai revine...



Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Kytana, am incercat sa te sun dar imi zice ca e indisponibil numarul...L-ai schimbat fata de cel de pe privat?

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)



Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Nu, doar ca l-am inchis cat am incercat sa dorm, acum nici nu stiu pe unde este, este pe silentios. Tocmai mi-am facut un ceai de lactatie si incerc totusi sa il mai pun putin la san, nu pot accepta ca am piedut laptele la cat m-am chinuit ca nu aveam cand am venit din maternitate si m-am luptat cu ragadele.

Oana, saru'mana, esti o draguta, il caut mai incolo telu, nu ma pot concentra acum.



Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am reusit sa sun...numarul meu e cu 074 in coada.Daca e da-mi un semn cand poti vorbi

Pune-l la san si gandeste-te ca nu esti o mama mai rea daca el nu suge la san. Eu nu cred ca l-ai invatat prea mult la san. Cred ca sunt bebelusi care isi gasesc acolo comfortul pentru alte probleme de-ale lor (tu crezi ca bebelusii nu au probleme existentiale?)
Lasand gluma la o parte..David doar cu orele la san si-a reglat productia. De obicei in puseele de crestere...dar a facut asa si in perioada de dinti sau cand schimbam mediul.Gen plecam in vacanta sau in weekenduri prelungite.Asta era modalitatea lui de a gasi comfort.Dar niciodata nu a fost sa nu doarma noaptea sau sa ma epuizeze psihic si fizic asa cum ti se intampla tie.Si poate de aia nici nu am fost niciodata atrasa de lapte praf.

Tu mai incearca.Nu am zis sa renunti(de tot). Zic doar sa incerci sa te linistesti. Sa mananci si sa dormi si vezi maine ce va mai fi.


Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)



Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

A atipit pe foen, ma duc sa ma intind langa el. Cand se trezeste ii dau san si daca da semne ca nu e okay, ii dau LP. Am gaist ca pentrtu varsta lui ii pun 90 ml apa si 3 masuri de LP. Ar fi bine asa?

Oana, am gasit si telu, iti dau un semn cand ma trezesc.



Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Kytanutz, poti incerca cu 90. Daca mai ramane, il arunci, daca mai vrea mai faci. El o sa bea cat vrea. De ex a mea bea uneori 60, 100, 130. Al Adinei care e doar cu 4 zile mai mare ca Maya am vazut ca bea si 170 daca tin bine minte.
Fa-i 90 de apa (o sa iasa 100 de lapte) si poate se mai linisteste. Lapticul o sa-ti revina daca te linistesti si la cat te-a supt, a stimulat acolo destul. Eu la a mea am ajuns la concluzia ca decat sa planga de foame, si sa stea nemancata doar pt ca toata lumea zice ca trebuie sa alaptez exclusiv, mai bine las lumea in pace si ii dau copilului sa manance.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Uufff kytanutz, lasa gandurile negre deoparte, asculta-le pe fete si vezi cum eactioneaza cand papa bibe. eu am mers o luna p lp si lm si nu mi-a refuzat sanul, nu a scazut productia, deci un bibe nu-i o tragedie. stiu cat defrustrant e sa n-i timp sa mergi pana la baie, dar tre sa-ti setezi mintea undeva in viitor, gandeste-te ce frumos va fi de craciun, cand pingu jr deja va reactiona la brd, la globuri, vorbeste cu el, povesteste-i. eu asa fac cu matei cand simt ca ma apuca pandaliile. apropo, incearca metode de calmare combinate... la mine functioneaza sa-l pun p umar, stau in picioare si topai pe o melodie sau ii fac shhh puternic in ureche. el asa adoarme mai nou, inainte era la fel, adormea doar la san. stiu ca e greu, dar tre sa te gandesti la viitor. pune masa ta si hidratarea pe primul plan. si de la lipsa lor ai o stare negativa.

apropo, acu imi doarme in brate si scriu cu o mana. mai devreme a facut o criza de plans pt ca m-am dus juma de ora la cumparaturi si l-am lasat cu mama soacra. l-am gasit plans si agitat. dupa care l-am luat in brate, pe umar, am topait usor si a adormit printre suspine. nu mai dormise deloc p ziua de azi. la 15.00 a adormit la mine in brate profund si credeam ca va dormi mult, dar la 3 si un sfert s-a cerut lasan...deci, crede-ma ca te inteleg! Dar gandeste-te ca luca e un bebe scump care doar la mamica lui isi gaseste alinarea. eu cu gandul asta ma consolez, ca am langa mine un sufletel care ma adora, si-mi trece orice frustrare legata de lipsa timpului si nesomn



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

acu l-am pus jos ca ma durea mana de nhu mai puteam si nici n-am ajuns bine in bucatarie ca s-a pus pe plans... off, dar tot merg sa-mi fac un sandvis... asta e. tre sa mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Kytana, nici eu nu am avut lapte suficient si il lasam la san maxim 25 minute la unu si 25 la celalalt. Vedeam ca nu se satura si ii faceam 35 ml la fiecare masa de LP. Apoi ma mulgeam sa stimulez cate 15 minute la un san. Eram toata o rana si sange si rabdam eroic. Dar nu l-a lasat non stop la san ca atunci nu se mai vindeca. Nu e o tragedie sa dai supliment pana se regleaza. Si uite asa am perseverat, am plins de nenumarate ori de durere, de frustrare dar la 3 ore il puneam la san 50 minute, 30 minute ma mulgeam si ii dadeam si supliment si uite asa mi s-a reglat si acum nu ii mai dau supliment dect ffff rar. Poate odata pe saptamana daca sunt fff obosita seara. Beau ceai se lactatie zilnic 4-5 cani, iau Galafor.
Iar cu adormitul pe mine m-a ajutat Cartea Cel mai ferciit bebelus din lume. Cand era satul, schimbat si urla ca din gura de sarpe ii puneam white noise, sau ii shshiam in ureche puternic, infasat bine bine si dormea dus. II mai dadeam si suzeta. Acum e f cuminte, doarme repede fara atatea tertipuri, mananca. E greu si trebuie vointa si tu esti fara sot .............dar vei reusi.

Mergi la inceput