PINGUINII delibereaza - capitol interimar(4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo pinguinelor

buflea, mai ai ciorba de perisoare?

Aqai, felicitari ptr examen. bafta cu pestii, ai grija sa imparti curatirea lui tuturor, altfel ei se aleg cu privitul!


azi am liber, asa ca am dat o tura pe la cumparaturi, gasca mea inca nu s-a invatat fara mancare. eu ma chinui sa-i invat, dar nu se lasa invatati deloc. din contra! cica sa facem lista cu meniu.
l-am trimis pe fii'mio la munca. sper ca am facut bine, si asa am primit reclamatii ca il las sa faca ce vrea el. va lucra la un post de radio local, inca nu stiu exact ce va face acolo. de doua sau trei ori pe saptamana, cate doua ore.
sa ma consider norocoasa, asa-i?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
azi am liber, asa ca am dat o tura pe la cumparaturi, gasca mea inca nu s-a invatat fara mancare. eu ma chinui sa-i invat, dar nu se lasa invatati deloc. din contra! cica sa facem lista cu meniu.
l-am trimis pe fii'mio la munca. sper ca am facut bine, si asa am primit reclamatii ca il las sa faca ce vrea el. va lucra la un post de radio local, inca nu stiu exact ce va face acolo. de doua sau trei ori pe saptamana, cate doua ore.
sa ma consider norocoasa, asa-i?

Ooooo ... sa-mi spui si mie cand reusesti sa scapi de gatit ca sa te copiez si eu ...
Suna bine post de radio, cred ca are ceva de invatat ... suna mai bine ca alte locuri de munca in care am auzit ca lucreaza adolescenti. Dar cum ai reusit sa-l bagi la radio si cati ani are ?


Ciorba mea de perishoare e gata - azi le fac macaroni and cheese, din cutie ...stiu, stiu, imi e rusine 10 min, dar am sedinta cu parintii la ora 8:00 P.M. si nu stiu sa fac ceva mai repede decat asta. Nu-i nimic, o data nu mor, din contra, cred ca o sa se linga pe degete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Hello,
Sa va dau raportul.
Azi a trebuit sa-i trag clapa lui Alinuk. Am fost cu fecioara sa-i cumpar rochie pentru balul bobocilor. I-am gasit o rochie gen babydoll foarte frumoasa. Fara maneci, cu corsajul bej rozaliu, in reast neagra cu dantela. I-am cumparat si un bolerou sclipicios si ea si-a adaugat niste manusi (mitene) bej pana la cot.

Am uitat sa va spun ca azi are loc balul bobocilor la clubul Bamboo. Am dus-a la ora 18. Si acu' stau si ma uit pe pereti, murind de somn in asteptarea telefonului salvator: "Vino sa ma iei". Cica se termina pe la ora 2. Ca de-i zice 2 noaptea sau 2 dimineata, tot ora cretina e!"


Luni am avut pofta de chiftele. Da' ce pofta! Asa ca am prajit 5 ture a cate 12 bucati. Mi-a iesit un munte.
Aseara, ramasesera 3 si m-am dus la fata si i-am zis:
"Mai e una, pot sa o mamanc eu?" am primit imediat acceptul si pentru ca ma mustra constiinta am continuat:
"Pe langa aia una mai is inca 2, ce zici, le pot si pe alea?"
Asa ca am infulecat utimele chifetle. Taiate in jumatati, cu mustar, cu maioneza, asezate pe coaja de paine, pe miez, cu castraveti sau rosie.
Asta am facut zilele astea - m-am umflat cu chiftele.

Ah, si am 4 zile de cand nu am mai fumat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Aqai, bravo pt examen. felicitari
treaba cu acvariul e adevarata munca in echipa la voi acolo!

Viv ma bucur de "clapa" daca ce ai facut te-a scos din pasa rea

Buflea, Kari eu am descoperit reteta succesului intr-ale scapatului de gatit
deleg responsabilitatea
o data pe sapt vine o doamna care imi face o mare oala de ciorba si vreo doua feluri doi...care ne ajung vreo 3-4 zile...dupa care apelam pt urmatoarele doua, pana vine din nou doamna, la servicii culinare de bunici

am zis ca dupa ce ies la pensie musai sa-mi scot parleala si sa ma dedic bucataritului...

eu sunt happy, am avut o seara in oras cu fetele pe cinste
am mancat inghetata de am spart

intre timp acasa la mine s-a gatit ce credeti...
ciorba de perisoare zburdalnice si ardei umpluti rotofei la cuptor




Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Prietenii lui Mosh Craciun



...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mai Alinuk, pentru orice te iert, dar pentru ajutoare la bucatarie NU. Si te avertizez ca esti pe tot felul de liste negre ale mele, incepnd cu aia a slabelor care isi permit sa imi manance inghetata in fatza, cu lista femeilor pline de energie, cu lista mamicilor cu copiii draguti si cuminti si acum, lista doamnelor care au gasit o alta doamna care sa ii gateasca acasa ... tupeul, tupeului, zau asa!

Viv, am zambit la Balul Boocilor ... mi-am adus aminte de al meu, la care am participat chiar pe scena, nu ca as fi fost cine stie ce frumusete, dar imi mergea gura bine si i-am aburit la selectie. Eh! Am fost una din anonimele care nu a luat nici un premiu, ca numai cu gura nu se castiga la Boboci, dar am avut expunere si m-a placut "un flirt" cu care m-am pupat in urmatorii 3 ani de liceu (on and off, cu diverse lacrimi si taieri de vene) in Parcul de la Doina. Nemernicul, m-a sedus, m-a invatat sa fumez si m-a abandonat pentru o alta, "alta" care s-a lipit de mine numai ca sa mi-l sufle. Finalul povestii este ca "flirtul" a terminat Automatica, a emigrat in America, lucreaza la "Gogule" (alias google) si s-a insurat cu o a treia (sau a patra, sau Dumezeu stie ca cata ...). Eu m-am rotunjit exponential cu varsta de nu mai am nici o sansa sa mai ajung vreodata pe vreo scena si acea "alta" a devenit una din prietenele mele bune din Romania. De fiecare data cand avem ocazia, aici sau in Romania, ne vedem in 3 - caci suntem un "trio" fericit

Aqai, ce fac draga pestii tai ? (Doamne ce intrebare indecenta ...)

In seara asta am sedinta cu parintii ...daca fiu-meu nu e primul din clasa, il prajesc acasa ca pe un peste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

multumesc de felicitari, azi am respirat adanc cand m-au pocnit astia cu bill-ul pt partea a doua a programului, 12.000 $ pt 8 zile de curs in 2 ani + un examen. ce mama lui peste prajit altul decat cei din acvariul meu fac astia pt banii aia in 8 zile de curs?????? anyway, partea buna e ca exista sanse sa-mi plateasca universitatea o parte ei. tineti-mi pumnii sa fiu convingatoare cand le explic cate beneficii or sa aiba ei sa-mi plateasca banii astia pe care daca nu ma angajau ii plateam singura oricum


Alinuk, tot asa! mai adu si o tanti la curat si esti in grafic.

eu in seara asta mi-am promis ca de ziua mea imi fac cadou o menajera, pentru ca de cand ne-am mutat in capitalismul asta feroce si atroce jumatatea mea mea munceste in medie 14 ore pe zi daca nu si mai bine, iara eu ma simt exact ca un single parent. de copii ma opcup singura, de mancare, de haine, de scoala, de teme si recuperari, de banca, facturi, taxe, de curatat masina, programari la mecanic si tot ce va mai trece prin cap. mai avem in plus si casoiul asta infiorator de mare si o curte grozava dar care cer tone de munca, pe care le prestez ghiciti... da, singura

Edit: buflea, din tot fluviul asta al meu, pestii fac cel mai bine, multumim toata chestia e asa noua incat toata lumea se inghesuie sa participe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

BUNA CERCULETZULUI VESEL
Kariguld te rog nu mai cobori in pivnita(e prea urit acolo tu esti tinara si viata e frumoasa.....hmmm sunt... scuze, lupul moralist dar si eu ma zbat cu faptul ca mi place sa stau acolo)
Noroc cu omu care ma imbata cu sperante mincinoase asta, ca sa ma indoiesc putin de realitate
Aqai....felicitari pt succesele profesionale...tine o tot asa!Bravos!
Buflea....cred ca ,citeodata ,in week end ,cu rabdare si determinare te poti apuca sa prepari ceva simpu de mincare...uite eu iti pot oferi ajutor moral(eu incet incet ma descurc la bucatarie....dar sa nu credeti ca fac torturi sau alte constructii....am asa o lista sde vreo 15 dulciuri rapide si usoare si.....gata.
Deci cu mare placere te pot ajuta mai ales ca stiu de la prietena mea saraca ca trebuie sa faci acest efort daca nu vrei sa te ingrasi(ea saraca a luat 60 kilograme pt ca la inceput nu a vrut sa auda nici de apa ...fiarta)
Acum poate ca in sfirsit i se face operatia(pt care a asteptat .....mult timp)
In rest si la mine aici pe insula a fost o vreme morocanoasa....eu nu lucrez caci am pensie si poate in viitor si una medicala si deci imi omor timpul cu salvarea pisicilor micutze care sunt abandonate....ma investec prea mult ,sufar si medical nu mi permit.....da ce eu ascult de cineva???
Vivi sper ca tu si surioara ta sinteti bine si ca totul e sub control
Alinuk...am inteles ca esti pe lista neagra.....nu i nimic...tine o asa!!
Pup pe toate fetele mentionate sau ba...va citesc mereu dar dificil imi i au curajul sa scriu ceva, imi e mereu teama ca deranjez sau ca stric ceva din frumusetzea cercului format
o zi frumoasa si vesela (de la cea care s a sculat azi la ora 3.30 dimineata si nu a mai luat o somnul)
fug la pisici sa le dau prima masa(smintina amestecata cu o conserva)
si scuza ti ma de indrazneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Asta am facut zilele astea - m-am umflat cu chiftele.

Ah, si am 4 zile de cand nu am mai fumat deloc.




Bravo ca nu mai fumezi! Sa vezi peste cateva saptamani ce revelatie o sa ai: mirosi foarte frumos in comparatie cu un fumator!
Dar ai grija cu chiftelele. Nu da o dependenta pe alta ca slaninuta e la fel de nociva ca tutunul.

Bufleo, care parc de la doina, sa nu-mi zici ca si tu tot in kiseleff te pupai cand erai in liceu!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ohohohohohoooo - Androix draga, bine ca ne mai vizitezi. Eu am vrut sa mai intreb de tine, dar m-am gandit ca inca orgasmezi cu domnul acela de asta vara si eu stiu ce enervant este sa te deranjeze cineva din extazurile gymului. Inca te mai tavalesti cu el pe covor, sau i-ai/ti-ai dat o pauza ?

Cat despre mine, am oprit zumba din lispa de timp si evident, m-am ingrasat la loc ...oh, sa nu va para rau pentru mine ca nu mi-a fost greu deloc. Dar, acum 2 zile mi-am cumparat ZUMBA pe WII - sa vedem pe ce am mai aruncat banii ...are un brau care il pui in jurul taliei si acolo un buzunar in care bagi telecomanda - si probabil ca WII-ul masoara opturile din sholduri ...

Cat despre parcul de la Kiseleff, sigur ca acolo - acolo am fumat si m-am pupat tot liceul. Sa nu-mi spui ca m-ai vazut ca imi strici reputatia ... Nu ti-am spus ca am facut Vianu ? Hehehehe - daca bancile alea ar avea gura, ce ar fi la guraaa lor

Carmawi, bine ai venit in grup - pentru mine gatitul este o pedeapsa. Nu-mi place, nu am rabdare, nu ma intereseaza si nu am talent. De aceea gatesc atat de prost, eu stiu asta ... citesc pe la fetele astea care gatesc in fiecare zi, IN FIECARE ZI, cate 3 feluri de mancare - Dumnezeule, eu numai cand pun oala pe aragaz ma apuca toate frustrarile. Dar Doamnelor, in weekendul asta, imbatata de aburii succesului de la perishoare, am decis sa fac sarmale. Am toate ingresientele, imi mai trebuie doar un distonocalm, sa-l iau inainte de a ma apuca de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Buna, carmaw, speram ca nu esti moarta de oboseala la aceasta ora.

Observ ca vivi nu ne spune cum a fost la balul bobocilor si ne tine cu sufletul la gura.

legat de sport/ greutate. o persoana celebra mi-a confirmat descoperirea proprie si epocala: conteaza dieta, nu sportul. Matthew McCona....uy cum s-o scrie corect a dat un interviu vorbind de cele 20 kg or so pierdute pt ultimul film. Sportul nu l-a slabit, abstinenta da (de la mancare, mai, nu te gandi la altceva!) Moi meme am bservat ca daca merg la sala chiar mananc mai mult, deci ma ingras. e bine, in concluzie, sa evitam sala

Buflea, nu pot decat sa constat ca ne insurorim si in domeniul gospodinelii, avem aceeasi dragoste fata de gatit probabil ca dupa postul meu de aseara ati inteles ca in ultimele zile am gatit si facut curat, de unde si toata ura si pornirea. M-am impacat cu ideea ca nu-s facuta pt asa ceva, dei n-o sa-mi gasesc pacea pana nu re-externalizez serviciile astea uracioase.

iti doresc succes mult la sarmale, am avut si eu o incercare soldata cu... evident rateu, nu cu rasfaturi ca la tine cu ciorba ta. (ma simt tradata, da, ca mie chiar nu imi iese faza si nici tie nu tre' sa-ti iasa, nah!)

am decis sarmale cu varza murata, dar am trisat un pic si am cumparat frunzele gata facute din borcan, sa nu mai pierd timp si cu ele. Ei bine, nu stiu cat a stat borcanul ala pe raft, cert e ca in secunda in care le luam in mana se destramau. Asa ca sarmalele au devenit... un mare maglavais. am pus in cooker straturi: varza murata tocata, amestecul ala de interior, si iara varza si am anuntat ca daca comenteaza careva tre' sa manance tot singur.

dupa care am hotarat ca mai mancam sarmale cand isi face timp mama-lui-honi sa ne mai dea si noua...



Mergi la inceput