PINGUINII delibereaza - capitol interimar(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sa folosesti cu placere zumba! Bah, da proasta mai sunt! mi-am adus aminte ca si eu am zumba piratata pe WII si daca n-am brau pot improviza unul. Cu Tony ma mai tavalesc sporadic dar ma omoara si pe mine lipsa timpului de cand a inceput scoala si activitatile extra, in plus e cam monoton si m-am cam plictisit, dar o sa investighez treaba asta cu wii ca am mai multe jocuri d-astea de facut miscare.

Pentru mine gatitul nu e o corvoada. Curatenia si organizarea da. Sunt o gurmanda si eu si sotul meu, d-aia si suntem grasi amandoi, ne place sa gatim si sa mancam. Mi-e groaza ca daca o las moale acum cu sportul de Craciun va fi un dezastru care de obicei se soldeaza cu cateva kilograme pe fundul si burta mea. Insa ma omoara si pe mine lipsa de inspiratie la mancarea de zi cu zi si cu cat e nevoie sa gatesc mai des cu atat e mai grav. Dar cum am zis sunt un dezastru la ordine si curatenie. Ma chinui sa tin pasul cu distrugatorii astia ai mei si nu pot. Si pentru ca muncesc de-acasa pe bani putini nici nu pot sa am pretentie la o menajera.

Si eu am amintiri frumoase din parcul ala din timpul liceului, eu am facut tonitza destul de departe de parc dar fiind la jumatatea drumului catre casa pica la fix.

Aqai, sunt perfect de acord cu tine cu sportul vs. mancarea. Dar cum la mancare nu prea reusesc sa ma mobilizez sa ma abtin macar fac un fel de damage control cu sportul.
Si pentru sarmale v-o dau pe soacra-mea. Face sarmale tot la doua saptamani. I-am marturisit sincer ca nu imi mai plac sarmalele de cand m-am maritat cu fi-su.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Androix....eu ideile culinare le i au de pe un forum f prietenos si plin de retete care ma fac sa salivez
Si eu sunt gurmanda...omul meu nu el e sportiv le are cu bicicleta(e de natie asa...) si in plus eu m am si operat:(
In concluzie gatesc ca inainte dar arunc...berechet!
Uite am scris pe la grecoaice reteta porcului cu gutui, azi am facut varza acra cu carne afumata acompagniata de cartofi fierti, pe seara crema de dovleac(dovleac,ceapa cartofi fierti mixati...in farfurie putina smintina ,crutoane patrunjel)
Toate cele bune altfel...aici ploua si tuna de azi d amiaza,si miine va fi la fel,ma omor ca nu ma decid ce cizme de cauciuc sa mi comand

Le vreau pe astea
http://www.spartoo.c...LEE-x155594.php
sau

http://www.spartoo.c...FUR-x155595.php

voi ce ziceti....care va plac??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna pe ghetar,

asa buflea, ai o lista neagra?

carmaw, bine ai venit la noi. cu placere te astept oricand sa ne impartasesti din tainele vieti.

ieri ma lovit trasnetul, am facut sarmale. of...ce as vrea sa am si eu putina de-aia , cum se cheama... procrastinare. ma intelegeti voi...
da la mine functioneaza totul ceas in cap. inca n-am descoperit cine-i vinovat in familie cu gena asta ultra-organizatorica mostenita de undeva. totusi acum m-am mai linistit, dar imi amintesc de vremurile cand pieptanam ciucurii de la covoare, la prima ora, ca sa stea drepti.

vivi, felicitari, poate te lasi de tot. balul bobocilor! asteptam sa ne povestesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Kari
ai deschis cutia pandorei cu ciucurii aia de la covoare
credeam ca numai copilaria mea a fost marcata de niste amaraciuni de ciucuri

eu zic ca sechelele mele de acolo provin, atata pieptanam la ciucurasi din aia si stergeam la praf incat acum...(Buflea ia-ti lista si completeaza)... ai dreptate Aqai, aceeasi doamna vine la noi la vreo 3-4 sapt si se ocupa si de curatenia generala cu geamuri, prafuri si toate cele
..in rest ma distrez cu copiii si mai desenam cate ceva pe mobila prafuita
sau ii mai las omului cate un mesaj scurt in loc de sms

deci urasc piguleala in casa, obsesia curateniei.... nu numai ca nu am mostenit-o pe mama dar sunt opusul, spre disperarea ei si nesimtirea mea

in fine mi-am facut si reclama 'buna' pe aici, imi stric imaginea publica
dar ce mai conteaza...daca tot ocup pozitii fruntase pe lista aia neagra

aa..la care se impune o precizare: capitolul "copii cuminti" nu stiu de unde a reiesit, ca nu corespunde realitatii zilelor noastre

Viv hai cu balul!
Androix la buna reveneala pe aici! Mi-ai amintit de bazinul meu. Nu am mai fost de doua luni. Ma simt vinovata ca zace cardul ala plictisit in poseta (nu de card imi e cat de banii dati pt el)
Carmaw bun venit..lasa scuzele

m-ati omorat cu sarmalele voastre
musai sa invat si eu sa fac ..uite imi stabilesc ca obiectiv pt Ajunul Craciunului...chiar asa, tot suflul de sex feminin se da cu sarmalele, musai sa stiu si eu..nu mai tine
perisoare stiu sa fac, am notat pe un caiet
si eu sunt gurmanda

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Prietenii lui Mosh Craciun

...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Imi bucur sufletul cu fiecare postare a vostra, dar ma abtin sa ma vait si aici
Dar acum nu ma pot abtine sa nu ma alatur lui buflea in a "critica" pe alinuk
Da am o intrebare arzatoare alinuk: ai tai nu comenteaza la mancarea facuta de altii?
Caci la mine e asa: eu daca o sa castig la loto primul lucru e sa imi angajez bucatar sa imi trimita mancarea facuta asa de mult imi place sa gatesc Dar cu bafta mea, ai mei de la mare la mic se stramba la aproape orice facut de altii (in casa, ca la pizza si alte prostii nu dau nume e de bine).
Deci, solutie si pt mine, pls?
Vivi mi-as permite sa zic ca un mic te-ar scoate din "amorteala" Pe cuvant ca nu am nici un plan de viitor da nici nu ii duc lipsaEu cred ca la tine e relaxul dupa stresul de intrat la liceu

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Asa, va rog ... Sa punem de-un protest impotriva celora caror le gatesc altii ... Asta pana vine mama mea aici, ca dupa aia nu mai am nimic cu nebubatica ... Dar aveti dreptate, barbatului de ex nu-i place cum gateste maica-mea, care sincer, nici nu prea gateste bine ... Are aceeasi pasiune pentru gatit ca si mine, dar macar ea incearca. Pe noi ne bate la fund soacra-mea care gateste bestial, dar foarte rar ... Ca sa ii apreciem indemanarea mai tare probabil.

Nu stiu daca ati citit dar i-am schimbat nickul alinukai ... De acum inainte ii spun "nebubatica" cu doi de "b" ... asta ca pedeapsa ca nu stie, sau se alinta pe aici ca nu stie, ce e aia un threesome

Va spun repede ca m-am pregatit de proiectul sarmalelor ... Am pregatit carnea. In stilul meu caracteristic, mi-a iesit o cantitate de calibrul unei cantine. Dar NU, nu dau la nimeni, ce-o sa ramana congelez, doar sunt zana congelarilor, zice barbata-meu.
Maine am urmatorul program ... Dimineata antrenament de hockey, la pranz meci de soccer, dupa amiaza tuns copiii, seara infasurat sarmale.
Duminica - dimineata meci de hockey, la pranz meci de soccer, dupa amiza inot, seara fiert sarmalele. Dupa cum vedeti, la mine, proiectul sarmalelor dureaza 3 zile.

Si nu am terminat cu jurnalul Monicai ... Sarma ma face Shefa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna dimineata si multumesc de acceptare!!
Deci eu....va spun un secret nu stiu si nu imi iese impachetarea sarmalelor de aiai trag pe varza calita cu afumaturi sau si mai rau amestec varza taiata cu carne tocata(ceva gen à la Cluj)
Am vazut pe un forum Tiramisu double chocolate....si asta mi a dat pofta sa fac un mousse simplu....ca tot e sf de saptamina
Am in plan sa ma duc in Chania dar tot tuna asa ceva nu am pomenit ce furtuna!!
E cam agitatie pe aici ....sunt la 7 km de baza americana din port ...vremuri tulburi se pregatesc decizii
In rest iata mi am dat de papa la pisicutzele 'mele' si acum incerc un serial (unforgateble)
pup gasca vesela!!
si tonica
tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Buflea te-ntinzi cu protestul ala, ai de grij' ca o pun de-un antiprotest ..ma pricep

Daiopri

pai raspunsul e simplu.. astia ai mei nu au cu ce sa compare,
ca nu am facut mancare decat cand erau bebei si oricum atunci mancau piureuri din alea insipide, fara sare..etc
Mama mea inainte sa ma marit, a chemat omul la o discutie si i-a zis: "prietene, fata asta nu stie (sau nu se speteste) sa faca aia, aia, aia... stii la ce te bagi?"
Omul s-a bagat, si-a asumat. Nu mai e loc acum de intors si de pretentii.

Dar, vorba fie intre noi, doamna noastra face mancare buna buna. Si e o femeie de mare bun simt. Adica imi confera asa o stare de liniste si siguranta culinara E la "concurenta constructiva" (cu sch de experiente) cu socrela si cu mama. Deci sunt si variante de rezerva in caz de indisponibilitate vreuna.

ce au ajuns si sarmalele noastre cele de toate sarbatorile sau chiar mai mult de atat..
auziti...proiectul sarmalele

three te credeam fomee serioasa

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Kari
ai deschis cutia pandorei cu ciucurii aia de la covoare
credeam ca numai copilaria mea a fost marcata de niste amaraciuni de ciucuri

eu zic ca sechelele mele de acolo provin, atata pieptanam la ciucurasi din aia si stergeam la praf incat acum...(Buflea ia-ti lista si completeaza)... ai dreptate Aqai, aceeasi doamna vine la noi la vreo 3-4 sapt si se ocupa si de curatenia generala cu geamuri, prafuri si toate cele
..in rest ma distrez cu copiii si mai desenam cate ceva pe mobila prafuita
sau ii mai las omului cate un mesaj scurt in loc de sms

deci urasc piguleala in casa, obsesia curateniei.... nu numai ca nu am mostenit-o pe mama dar sunt opusul, spre disperarea ei si nesimtirea mea

in fine mi-am facut si reclama 'buna' pe aici, imi stric imaginea publica
dar ce mai conteaza...daca tot ocup pozitii fruntase pe lista aia neagra

aa..la care se impune o precizare: capitolul "copii cuminti" nu stiu de unde a reiesit, ca nu corespunde realitatii zilelor noastre

Viv hai cu balul!
Androix la buna reveneala pe aici! Mi-ai amintit de bazinul meu. Nu am mai fost de doua luni. Ma simt vinovata ca zace cardul ala plictisit in poseta (nu de card imi e cat de banii dati pt el)
Carmaw bun venit..lasa scuzele

m-ati omorat cu sarmalele voastre
musai sa invat si eu sa fac ..uite imi stabilesc ca obiectiv pt Ajunul Craciunului...chiar asa, tot suflul de sex feminin se da cu sarmalele, musai sa stiu si eu..nu mai tine
perisoare stiu sa fac, am notat pe un caiet
si eu sunt gurmanda

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Asa si eu...numai ca eu,desi gatesc foarte bine,urasc s-o fac.Iar spiritul de gospodina nu ma caracterizeaza...deloc.Noroc ca odata pe saptamana vine o femeie si-mi face curatenie generala...pentru mine spalatul vaselor e o corvoada...mie imi place sa ma joc cu fata si sa plecam in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo pinguinelor

asa, asa laudati-va singure! suntem pline de calitati, ce sa mai! cum spune al meu barbat "iar dai sfaturi pe forum? te-au votat guru acolo?"

am ramas datoare lui buflea cu un raspuns, pe fii'mio nu l-am angajat eu, ci singur si-a facut-o. a venit la scoala la ei de la radioul respectiv si asa s-a lipit. noi doar am semnat ptr el, ca e minor mititelul.

as protesta si eu cu drag, dar a trecut vremea nebuniilor. ai mei si acuma mai macanesc la mancare, desi e mancabila si chiar aspectuoasa. plus ca le gatesc mereu, adica aproape zilnic. iar drept rasplata primesc sfaturi ca ar trebui sa schimb meniul. si am trecut la fapte, i-am pus si pe ei sa-si gateasca singuri.

azi ma duc la oras, sper sa ma distrez.

Mergi la inceput