PINGUINII delibereaza - capitol interimar(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sa te bucuri ca tu si familia suntetisanatosi si fericiti...sa te bucuri ca te trezesti dimineta si privesti lumea si zambetul copilului tau...?Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Sa va uitati asa, in zare, la cei 30-40 ani ramasi de parcurs si sa va ziceti WTF? Ce sa mai fac cu anii astia? (...)
Ce mama ma-sii sa fac sa ies din starea asta?

Sa realizezi ca nu iti garanteaza nimeni anii astia. Iar maine poate fi ultima zi de viata, chiar poate fi.

Sa ajungem batrani mi se pare un mare privilegiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

1. Sa te duci la gym, sa obosesti pe podeaua alora pana doare ... iti garantez ca la final, te vei simti mai bine.

2. Daca nu iti place gym, incearca o zumba - este imposibil sa nu existe in Bucuresti clase de zumba - e o placere sa dansezi pana iti dai sufletul.

3. Sa citesti o carte in care sa uiti de tine ... nu una grea, una usoara si cat mai aproape de realitate.

4. Sa te uiti la un film, la fel, unul cat mai aproape de realitate.

5. Sa te vezi cu amicii / amicele, sa auzi frecushurile altora cu viata, o sa ti se para ca la tine nu e asa de rau si nici nu esti singura.

Ma mai gandesc ... dar eu in general cand imi vine sa-mi tai venele, alerg ... am un parc langa mine care are pista de alergare si alerg pana ma doare ... in general ma doare repede ca nu am antrenament, dar durerea aia tine loc de vene si lama ... e ceva, o chimie, efortul asta fizic eliminca niste substante care ajuta la mood.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Ma mai gandesc ...

Stiu, stiu!!!
Un masaj de tip corean?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui buflea
Ma mai gandesc ...

Stiu, stiu!!!
Un masaj de tip corean?

Hahahah ... cu scrub in preludiu sau fara, cu vanatai pe umarul stang sau fara, cu coreanca deasupra sau fara si nu in ultimul rand cu finalizare sau fara ... ma mai gandesc !

Mergi la inceput

Mai lamuriti-ma si pe mine care e faza cu finlizarea...la masaj....oare e ce cred io ca e?

Mergi la inceput

Ma rog,pricepeti voi ce vreau sa intreb io....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Da, e cu ce crezi tu ca e
Orgasm

Mergi la inceput

Sambata dupa ce am plecat de la serviciu, m-am intalnit cu familionul si am fost sa mancam, am servit niste cumparaturi la supermarket in protestul copiilor si apoi ne-am pravalit in fatza TV-ului la film(e). Mai intai am vizionat un Barbie Movie la care copiii au fost fascinati, barbatul a dormit bushtean si eu m-am tot gandit cum poate copiilor sa le placa un film cu o animatie atat de proasta ... si apoi, dupa ce i-am culcat pe pitici, barbatul a servit computer si eu am servit un alt film pe care vi-l recomand ...

Se numeste "The kids are all right" si are o idee foarte interesanta - ce se intampla cand adolescentii unei familii fericite de lesbiene, isi cauta donatorul, il introduc in familie si acesta se indragosteste si are o aventura cu dintre mame.
Filmul este o drama, cursul evenimentelor este foarte "smooth" si real, descoperim ca dragostea are aceleasi probleme, aceleasi sughitzuri, aceeasi rutina, aceleasi tradari si aceleasi regrete, fie ca se intampla intre un barbat si o femeie sau doua femei ...greselile sunt aceleasi, asemenea conflictele.
Mai observam pozitia adolescentilor care biologic, descopera ca provin dintr-un un barbat foarte sexi si cool, foarte linistit si la locul lui, care se intampla sa le dea familia peste cap.
Cele doua protagoniste sunt Annette Bening si Julianne Moore ... mai ales prima joaca memorabil.

Duminica am inceput-o stupid si prost ... m-am certat cu barbatul pe o paine degerata - adica el s-a suparat ca de ce tin eu painea in congelator, ca daca o tin, de ce uit sa o scot si i-o dau mereu rece si a decis el ca am traume de pe vremea lui Ceausescu cu congelatul, eu si parintii mei si strabunii mei si strabunii strabunilor mei ... yeah, right !!! Dupa ce si-a tinut speecheul la care eu am tacut ca un peshte ca desi nu avea dreptate cu traumele, avea dreptate cu painea (era cam inghetata ) ... l-am prins cand se spala pe dinti si nu mai putea sa riposteze () si i-am explicat motivele pt care cumpar 5 paini si le congelez (timpul desigur). Desigur, nu mi-a dat dreptate, dar nici eu lui, asa ca suntem chit, a ramas fiecare cu dreptatea lui si cine vrea paine proaspata (eu NU) sa se duca sa isi cumpere.

Apoi am plecat cu copiii la hockey, unde am aflat in ce echipa e fiu-meu sezonul asta - Wildcats - are culoarea PORTOCALIE si numarul 9. E bestial echipamentul, super, super ...apoi i-am aruncat pe amandoi la inot. In drum spre casa, cumparat o pizza si apoi echipat si dus in parc, pentru ca dupa uragan si ninsoare, ieri au fost 20 grade si soare ... in parc m-am intalnit cu alte 2 familii de romani, copiii s-au jucat intre ei si noi am batut limba de pereti despre nimic special.

Cand m-am intors acasa, barbatul gratarea friptura si imi curatase ostentativ niste cartofi ... asa ca i-am prajit si au mancat dinner timp in care eu am rezolvat o ciorba de perisoare pentru saptamana asta.

La culcare, m-am uitat iar la Snapped - seria aia cu diverse neveste care si-au omorat barbatii "din greseala" ... da, da, am motivele mele !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Da, e cu ce crezi tu ca e
Orgasm

Aiurea, basme ... sa vad eu cum finalizezi cand te calareste o coreanca, asta dupa ce ti-a zgariat si invinetit spatele in prealabil ...

Mergi la inceput