PINGUINII delibereaza - capitol interimar(4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Alinuk, foarte frumoase creatii! pe Teo si Andu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sa va povestesc de piesa de teatru a fetei. Intre timp m-am desteptat si mi-am zis: ia sa se rezolve! Ce ma mai bag eu?
A mugit de vreo 2 ori si s-a pus pe treaba. A citit tutoriale pe internet, a invatat sa intercaleze pe filmulet cadre, scris, generic si a reusit sa faca ceva foarte dragut. I-am zis ca-s foarte mandra de ea.

Cretinii astia nu au dat inca drumul la caldura in cartier. De vreo cateva zie noaptea sunt -2 grade. Bineinteles ca folosesc a/c si caloriferul electric. Astea nu-mi asigura caldura decat in 2 camere.

Sora mea are o calitate a vietii foarte scazuta. I s-a spus ca boala inainteaza foarte incet dar sigur. Deja sunt mai mult de 5 ani de cand o poarta pe picioare. In 1-2 ani ar trebui sa o puna pe lista de transplant. Are momente cand e foarte deprimata. Nu mai are niciun scop in viata si eu nu sunt in stare sa-i propun unul.
Are o floricica de nepotica (da, mai, ea la 48 de ani e bunica) careia din pacate nu poate sa-i acorde cata atentie ar vrea.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cum mai Viviana nu esti in stare? asta nu-i deloc adevarat! asa sa stii! exista resurse in tine, trebuie doar sa le cauti mai bine si ai sa gasesti cel putin cateva. sanatate multa sorei tale.


alinuk, multam de intrebare, sunt bine. am terminat de facut mancarea, care din fericire n-a avut prea mare nevoie de bibileala. acuma ma gandesc sa incerc o plimbare cu bicicleta. ca e soare si foarte fain afara. fii'mio mi-a spus ca nu am ce cauta cu bicicleta fara sa fie si el cu mine. na, ca am nevoie de dadaca.
nu ma pricep la interpretari, dar sunt reusite operele copilasilor tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Nah, Kari, ai ajuns tu la mana lor :))) acu' vezi cat de bine ai facut tu ca dadaca :). ceasul nu l-am incurcat, aveam niste rapoarte de terminat din pacate si de aceea am fost asa "proactiva"

alinuk, excelente creatii! noi facem dovlecii cu intarziere in weekendul asta.

Ai mei au sarbatorit cu: petrecere la biroul lui tac-su - s-au infundat de bomboane. Apoi trick or treat prin cartier cu bunica, s-au infundat de bomboane. Le-am facut spalaturi stomacale cu supa acasa dupa care au facut picnic cu... sampanie, bomboane si pantera roz

Vivi, tinem pumnii sa nu ingheti si multa putere si tie si surorii tale. Sunt grele momentele astea...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

O, da, am uitat sa va povestesc de halloween.
Este primul an cand nu sarbatoreste la scoala sau prin vreo excursie ceva, cu castele bantuite.

Asa ca l-a sarbatorit singura. S-a machiat, si-a facut gene cu dermatograful pana spre spranceana si la celalat ochi sub pleoapa de jos. Si-a insangerat bine fatza si jugulara, s-a imbracat complet in negru si... si-a facut o gramada de poze.
Pe la 12 noaptea m-am trezit ca am auzit chicoteli venind din boxele pc-ului si din gurita ei.
Cred ca a petrecut un fel de solo webcam Halloween.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pe mine m-a starnit halloween ul asta

Bunaoara, am aflat ca in Romania an de an, in prima zi de Noiembrie, oamenii celebreaza o sarbatoare care se cheama 'Luminatiile', ocazie cu care se cinsteste memoria bunilor si strabunilor 'refacandu-se' simbolic cumva legatura cu ei. Se aprind lumanari in cimitire ca 'sa aiba lumina' apropiatii plecati in „ceie" (cealalta) lume. Se aduc flori, se îngrijesc mormintele si se da pomana saracilor.
In noaptea Luminatiei, sufletele celor plecati 'se intorc' in mijlocul celor dragi.

Asa ca, in loc de.. sau alaturi de... Halloween, mi-am propus sa construiesc o poveste de toamna pt copii, pornind de la obiceiul nostru strabun.

cu florile ...ati vazut mai sus

cu fantomitzele, am cumparat astazi (idee de la o prietena de pe FB):
acadele,
servetele umede pe care le-am uscat la aerotermele de la masina
fasii mov de legat flori
o carioca

si le-am dus tuturor copilashilor din grupele piticilor mei de la gradi

fantomitze dulci si prietenoase

buhuhuuuu

pe week-end participam la un Bal al Tartacutzelor




Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)


De dragul Artei



............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

yup, confirm, obicei vechi, eu participam cand eram copil al tara.

tot asa aveam dovleci sculptati, acu 30 de ani si puneam lumanari in ei... alergam cu lumanari prin sat, pana la cimitir noaptea daca era vreme buna. pentru noi, copiii, era atmosfera importanta nu semnificatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetele, sunt obosita muci. Am 2 familii de "refugiati" in gazduire si 5 copiii ... Nu-mi pare rau, noi ne-am pus casa la bataie, avem curent, avem caldura, e normal sa ne ajutam intre noi. Si generatorul l-am dat, unei alte familii ... Era pacat sa-l tinem in garaj cand se pot folosi altii de el.

Problema este ca desi lumea e saritoare, e casa mea, asa ca spal, strang, scutur si mai ales gatesc in cantitati industriale ... Fiecare si-a adus mancarea din congelatoare, care desigur ca nu a incaput toata in congelatorul meu asa ca a trebuit sa o gatim. Urasc sa gatesc si mai mult, gatim dimineata si la cate guri sunt aici, seara nu mai e nimic ... Nu va spun cum dormim - unii in paturi, barbata-meu jos, copiii cate 2 in pat. Copiii sunt ca in tabara, de mult nu s-au mai simtit asa de bine.
Ma duc ... Mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Buflea,
ma bucur ca sunteti ok .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Bufleo,minunat gest...gandeste-te ca poate ati fi fosst voi in situatia lor........esti minunata,mai ales cand e vorba de copii....

Mergi la inceput