Sa am grija sa mentin pielea bebelusului bine hidratata folosind o crema pentru pielea sensibila si sa-l feresc de vant
INTOTDEAUA FOLOSESC NIVEA PENTRU PIELEA USCATA A BEBELUSULUI MEU,O AVEM TOT TIMPUL LA INDEMANA,LA BAITA,DUPA BAITA,IN TIMPUL ZILEI,SEARA,TOT TIMPUL NIVEA INVINGE PIELEA USCATA :-)
ce facem? hidratam pielea cu crema. apoi avem grija sa bea suficiente lichide. noi folosim nivea de cand s-a nascut fetita. si au trecut aproape 2 ani. suntem fani nivea toata familia. sunt produse f bune. :*
Am votat varianta 3. Sunt importante si scutecele, hainutele, temperatura si umiditatea. Dar e esentiala hidratarea pielii bebelusului si mai ales cu o crema pentru piele sensibila, asa cum este pielea celor mici.
_
Mami de David Gabriel 18.09.2012
Nicholas, baietelul meu de 5 luni, are pielea foarte uscata pe maini si in fiecare seara dupa baie il masez cu ulei de migdale. Iar in timpul zilei, il mai dau cu o crema de copii pe baza de musetel.
Sa am grija sa mentin pielea bebelusului bine hidratata folosind o crema pentru pielea sensibila
Ii protejez pielea prin aplicari de creme hidratante inclusiv pe obrajori si manute, dar de iesit afara daca-i musai sa iesim o facem si pe vant si pe ploaia dar infofoliti mai rau ca iarna.