Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Dragele mele cred ca am elucidat misterul din scutecul lui E, cel mai probabil este sange si provine de sub limbutza lui, cred ca de la fren sau vreo vena de sub limba. In ultima perioada mi-a tot plans cu tzatza-n gura si s-a zbatut la san, el mereu e plin de aer si mi se pare ca-l inghite la supt. De cand s-a nascut are limbutza un pic bifurcata si e in lupta cu tzatza si tare imi este ca are frenul lingual scurt sau ceva. Daca mai tineti minte la ultimul vaccin ne-a spus si doctorita ca sta cu limba pe afara si sa-l mai urmarim si daca e tot asa sa ii facem analize sa nu aiba vreo problema cu tiroida. pe el il incomodeaza frenul si de asta cred ca molfaie de zor la ca limbutza.
Pediatra nu m-a mai sunat inapoi, dar o sa o mai sun luni si paote miercuri vine si al meu sot acasa sa mergem sa-l vada sa ne spuna ce e de facut.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Alma m-a impresionat ca te-ai oferit sa donezi laptic in conditiile in care ai gemene. Cum zicea si Anitta. Eu n-am deloc lapte stocat, tot lenea plus ca nu iese cu pompa, acum deja Mihai mananca tot si nu mai am exces de muls. Inca n-au aparut dinti desi de la 3 luni au inceput sa-l supere gingiile. Vad ca il supara mai ales cand spre seara se vede ca-l deranjeaza destul de rau. Insa pentru trezirile de noaptea si pentru trezitul cu plans(care e de cele mai multe ori peste zi dar vad ca se extinde si noaptea) cred ca altceva e responsabil. Cred ca e pur si simplu dezvoltarea lui cerebrala de vina. O sa-i treaca. Apropo, La multi ani pentru cireselele tale!

Elena sper sa te lamuresti si tu curand ce-i cu Eric. Tot acuzati si voi diverse probleme, eu sper sa nu fie totusi nimic. Pediatrul vostru a zis ceva vreodata de fren scurt? Ala e scurt de la inceput, deci s-ar fi vazut pana acum.

Noi n-am mai facut nimic interesant. Am reusit sa dormim un pic la pranz impreuna. Am iesit pe afara desi a fost cam urat si frig. Am fost pe slow azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ce exprimare de cizma am! Deci, noua teorie cu trezirile lui Mihai. Pare ca are o sensibilitate mai crescuta, un fel de hiperexcitabilitate. Care ar putea fi pur si simplu o etapa normala in dezvoltarea lui neurologica. Si o sa treaca. Se pare ca la un moment dat devin foarte sensibili la stimuli si ca o simpla miscare sau un zgomot micut pot sa fie perceputi in mod exagerat, deranjant. V-am zis ca uneori mi se pare ca singurul motiv pentru care se trezeste e ca aluneca de pe o parte pe spate. Ba intr-o noapte s-a apucat de plans cand am pus pilota pe el si a fosnit un pic. Mai devreme s-a trezit plangand(urland de fapt) dupa ce am tras apa la WC. Se pare ca o sa treaca de la sine. Nu stiu cand. Si e normal. Ati auzit si voi teoria asta? Sau ati patit lucruri asemanatoare? Deea stiu ca spunea la un moment dat ca Octavian se apucase sa exerseze noaptea intorsul pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Virgi, saracul C de 7 luni de cand are beleaua cu umarul nu a mai putut merge la sala de s-a atrofiat de tot , asa ca de la 85kg a ajuns la 72kg.
A incercat tratament in doua randuri cu Mydocalm, Diclofenac Forte, Viatromb Spray plus 10 sedinte de fizioterapie ( toate astea dupa RMN) asa ca a ramas sa incerce si acupunctura cu toate ca este 100 ron sedinta si are nevoie de vreo 10
Poaiii , o sa incercam si Taina Ursilor ( bine ca te-a corectat Anitta ca acusica o puneam de un fratior pentru Dorian )
Si totusi, a incercat cineva acupunctura pentru diverse afectiuni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ahh, am uitat sa va zic ca am gasit astazi in Auchan, Mingea magica la 100 ron.
Dorian fu incantat de ea vreo 10 minute apoi l-a luat oboseala si somn de voie..
Sa vedem cat o sa se joace cu ea cand o sa se trezeasca..
Imi tot lauda cineva Kaufland, asa ca azi am tras o fuga pana la cel mai apropiat dar m-am intors tare dezamagita pentru ca preturile sunt destul de mari in comparatie cu Auchan care mi se pare cel mai ieftin hipermarket(hainute, pampers, servetele umede sunt mult mai ieftine chiar decat la Farmacia Tei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Aever pediatra mi-a spus la vaccin ultima oara ca eric e cu limba ciudat pe afara si sa-l urmarim si mai discutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Eva de astazi si Eric cere tzatza la cate 2 ore, am activitate intensa.
Despre magazine si eu stiu ca Auchan e cam cel mai ieftin hipermarket.
Aever si E tresare si daca imi aude papucii pe parchet, si cand actionez intrerupatorul si la muuulte alte zgomote mici, dar cand e in somnul profund nu mai are probleme.
Stefulici sa-mi spui si mie te rog de ce i-ati taiat voi frenul lui Georgica.
E a facut kk curat mai devreme, dar ma mai astept la surprize in alte scutece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Eva, fix asa a facut si fii-mea cu mingea magica...apoi a fost uitata intr-un sac. Acum vreo cateva luni a descoperit-o si tare mult ii place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Elena, la cel mic al lui Stefulici nu ii iesea deloc din gura, parca asa am retinut.

Anita, dar ce frumoasa fata ai, ia vezi, am pus si eu poze, o avea al meu vreo sansa la ea?

Joana, distractie si sper sa fie ok cu febra!

Virgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Andra, cat de scumpi sunt copiii tai!!! Se vede ca Amana isi iubeste fratiorul, pare tare delicata cu el. Si ce tricouri haioase au! Mi-ar placea si mie pt ai mei, de unde le-ai luat si la ce pret?
Elly, l-am vazut pe Mihnea, ce simpatic in joaca cu ratustele! In timp ce-l admiram, sotul meu se uita la mine si m-a intrebat de ce zambesc, ce citesc fain. Eu pana acum, in saracia creativitatii mele, nu mi-a trecut prin cap sa ii pun jucarii in cadita. Oricum, face o mega aparaie de fiecare data in baie, dand din aripi.
Aever, eu cred ca am mai spus (poate nu aici totusi), ca Iulia se sperie foarte repede si se apuca de plans. Trebuie sa stranutam in alta camera, sa nu facem zgomote bruste, de aceea las tv-ul pornit toata ziua, sa fie un zgomot de fond, iar foielile noastre sa se suprapuna peste zgomotul tv-ului, in asa fel incat sa nu o deranjeze.
Mi-ar placea si mie un Auchan la mine in oras... Si IKEA la fel... Stiti ce preturi mari sunt in magazine pe aici, pe la 'tara'...?


Mergi la inceput