Licurici de ianuarie-februarie 2009 (171)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vero, am uitat de sah, da...ieri a invatat sa joace sah si a jucat o partida cu Lucian, nu mi-a venit sa cred cat de repede a prins regulile.
Acum vreau sa ii cumpar un joc de Monopoly ca sa jucam toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Nadia nu face decat engleza la gradi optional.
Vreau sa o duc la inot, dar trebuie sa gasesc pe cineva disponibil sa o duca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Bravo Aidan!
Noi avem un joculet ce se cheama Fruttirelli, cu animalute care merg prin padure sa adune fructe, apoi care ajunge primul cu fructele la vizuina castiga . Imi place, e primul joculet ce l-am jucat toti 3.
Alice inca plange cand nu castiga si ii furam fructele [:))] Ce sa ii faci trebuie invatati sa si piarda si mai ales sa fie strategici

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, Aidan face multe activitati extra. Daria nu face decat dansuri, la gradi, o ora pe saptamana, 2 lei ora.

Am vrut eu s-o dau la inot, dar pe timp de toamna/iarna, diferentele de temperatura intre piscina indoor si afara sunt prea mari. Si ea vad ca e cam prea sensibila cu amigdalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Porumbita,Doamne ajuta!

La multi ani Dariei de dalma.

La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme.

Hmm..al meu nu mai face,ca l-am retras.Poveste lunga..motive?lovit,pusi cu mainile la spate,tinuti prea mult timp pe scaunele,marginalizat,tinut 6 ore tremurand de frig in conditiile in care avea schimburi si hanorac gros,umilit,tipat,certat,trimis la baie singuri..etc etc.Prin urmare datorita doamnei care mi l-a tinut 6 ore in frig tremurand copilul meu e bolnav de 3 sapt si sta acasa.A mers in sept 2 sapt si apoi 2 zile prin oct si alte 2 zile la inceput de nov cand a si fost lovit de catre educatoare.(ea zice ca nu,David mi-a aratat cum)
In fine..deci nu putem vorbi de extra..Il dadusem la engleza,dar a apucat doar 2 ore si asta ca-i place lui f mult.Stie sa numere in engleza f corect pana la peste 120..stie multe cuvinte in engleza,forme,culori,literele,cantecele.Acum a dat-o pe franceza,ca l-a invatat bunica-sa intr-o zi sa numere..numara pana spre 30,habar nu am,ca nu stiu cat a apucat sa-i zica..sa salute si habar nu am ce l-a mai invatat cat am fost eu plecata pe la scoala,dar ma mai surprinde asa cu cate una alta..In rest,activitati face acasa cu noi,facem pe caiete speciale de gradi(azi a facut un caiet intreg cu taica-su cat am fost eu la scoala),stie sa scrie cuvinte cu litere magnetice,sa citeasca anumite cuvinte si sa lege literele.(eu aveam o dilema..daca stie literele astea de mult,cand citeste cuvantul de ce nu-i pica fisa ce scrie acolo..adica sa le si lege intre ele sa stie ce scrie?)E mai pasionat de socoteli,de numarat,de engleza,de citit,decat de chestii artistice..coloratul nefiind punctul lui forte.Poate la dans,ca aia ii place.Ne mai jucam cu plastilina,am de gand sa-l invat sa taie cu foarfeca intr-o zi cu soare,eu nu i-am dat o foarfeca in mana pana acum de frica sa nu-si taie degetele si el nu stie sa decupeze de ex..Dar macar a evoluat la desen,deseneaza si el in contur cu mici scapari,fata de acum ceva vreme cand mazgalea toata pagina.Ii place sa cante,sa danseze si eu am zis ca daca e,il dau la ce vad eu ca-i place,desi recunosc ca vreau sa-l duc la inot mai incolo.
Daca ar fi ramas as fi mers pe dans si engleza,pt ca de asta e el pasionat..mai era teatru,posibil sa-i fi placut si acolo si karate,insa nu aveau profesor,erau pe lista,dar nu se faceau.
Acum sta acasa,mai face cu taica-su una alta,pana ii gasesc alta gradinita va sta acasa si ne descurcam cum putem prin rotatie.
O seara placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ohhh Ledi, pai David e baiat super destept, Aidan nu face nici jumatate din ce ai enumerat tu acolo. Lui ii trebuie activitati din astea orientate spre sport ca altfel il apuca nebuneala:)) La gradi fac totul in joaca iar eu acasa nu mai am timp sa fac mai nimic cu el din cauza sora-sii.

Nasol cu gradinita..sper sa gasiti una care sa trateze copilasii frumos. Multa sanatate si sa va faceti bine repede!

Si aici se duc singuri la baie, de la 2 ani nu ii mai asista nimeni, adica in momentul in care scapa de scutec nu mai pun mana pe ei,poate daca au o problema sa se incheie la pantaloni de la 2 la 3 ani, dar la 3-4 ani nici vorba de asa ceva. Eu si acum trebuie sa ii cumpar numai pantaloni pe elastec lui aidan pt ca sta o gramada sa isi desfaca nasturele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ledi, scuza-ma ca intervin pe subiectul vostru (mai citesc din cand in cand si odisei invecinate cu odiseile fetelor - oricum au disparut multe, asa ca mai citesc si pe la subiectul vostru)

Am citit de ce ati patit cu gradi, si imi pare asa de rau, meritau o reclamatie, parerea mea, sa le dai cu ea in cap! Cum Dzeu sa nu-l imbrace daca ii era frig (era frig in sala de clasa?), si sa-l loveasca? Doamne.... idei preconcepute din cauza problemelor de sanatate cumva? Ca la noi in tara, e plin de tot soiul de prejudecati!
Tb sa gasiti pana la urma altceva mai convenabil, o gradi ok ca totusi exista (vreau sa cred ca doar ati avut voi ghinion)

Sanatate

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ledi imi pare tare rau sa citesc asta; ce idioate; si din pacate o reclamatie nu cred le deranjeaza cu ceva....

socrul a rezistat la a treia interventie ieri;
acum ne rugam sa reziste in continuare pt a 4a, sapt viitoare (sunt semne mici de tot ca ar fi pe final pancreatita; dc nu cedeaza nici un organ, dc rezista dc dc are sanse sa isi revina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee, si noi tusim si avem muci de cand a inceput gradinita, in rest nu are nimic, ce sa ii fac, il las asa. Ii dau miere cu tinctura de propolis, atat, ca nu mai stiu ce sa tot dau. Eu cred ca asa va merge toata iarna. Aaa, si ptr tuse ii fac ridichie neagra cu miere, e singura care mai functioneaza, in rest multe lugume crude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere, Vlad face la gradi engleza si atat. Eu momentan nu l-am dat la nimic, e foarte lipit de noi si sigur nu ar sta nicaieri la curs fara noi :(

Veronica, unde mai vad si eu poze cu scumpa ta ca ma innebuneste Mircea al meu sa ii arat poze cu fetita cu par mult ::))))

Mergi la inceput