Licurici de ianuarie-februarie 2009 (171)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani Andrei!!!!!Iti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea asta!Andreea,sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos,fericit si norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

la multi ani sarbatoritilor!!!!

ce planuri aveti de sf de an?

Mergi la inceput

La multi ani si celor cu numele de Stefan/Stefania!

Porumbita- noi stam acasa,eu cu David :)...o zi obisnuita,ca oricare alta,poate mai deosebita din punct de vedere culinar si atat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Noi vom fi la mama.

Din pacate, pentru ca nu ma dumiresc acum de unde vine problema, am trecut-o pe Dari pe scutece. In 24 de ore, din 24 in 25, de 5 ori a facut treaba mare pe ea, ieri, iar, spune ca nu simte cand ii vine si apoi nu-l mai poate opri. Uneori m-a anuntat dupa, alteori, nu.

Om vedea ce a mai fi. Azi a fost toata ziua cu scutec, l-a umplut de pipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Selena, pai eu cred ca are o problema cu burtica, nu-i tocmai ok sa faca kk de 5 ori in 24 de ore, cred ca de aia nici nu se poate tine ca sa ajunga la toaleta. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

anna, nu face moale, face cate o nuca mirositoare si atat. E ca un kk fragmentat. Si problema e veche, la un moment dat, situatia a parut ca a revenit la normal, acum am luat-o de la capat.

Ma deranjeaza ca face pe ea, asa, dar ma deranjeaza si ca nu spune mereu ca face, sta si cate doua ore cu kk ala lipit de fund, numai eu stiu cat de nasol e cand face cate o infectie urinara, ultima a fost cu sange si dureri mari, nu-mi lipseste asa ceva, imi ajunge sensibilitatea cu gatul (amigdalele) si Stafilococul auriu de care nu scapam (suntem din nou pe Klacid, parca la inceputul lunii ce luase Klacid).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene, mie nu imi pare ok ceea ce povestesti tu acolo. Ati mers la medic?
Ai citit asta:
http://www.minddisorders.com/Del-Fi/Encopresis.html

Intrebare: la cata vreme dupa nastere v-a revenit menstruatia? Nadia are 13 luni si ...nimic. Nu ca mi-ar parea rau dar mi se pare cam mult. (inca mai alaptez f f frecvent noaptea, cam de 5-6 ori se trezeste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Pentru ca nu am somn, vin rapid sa urez trupei de pe 29:
NADIA
SABINA
KARINA
CAROL

Selene, sanatate!

Miere, fericito! Vine ea cand trebuie, nu-ti fa griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

gastii de pe 29, s#259; cre#351;teri mari copii #351;i s#259; fiti sanatosi

Miere eu zic s#259; stai lini#351;tit#259;, fetele de la odiseea Andrei au #351;i 2 ani #351;i cāteva luni de la ultima menstruatie, las#259; c#259; vine ea, o s#259; te saturi de ea apoi :).

Noi de revelion mergem cu ni#351;te prieteni īntr-un barulet, o s#259; fie prima mea ie#351;ire mai lung#259; īn ora#351; de cānd l-am adus pe R#259;zvi la buc īn mai 2011

Mergi la inceput

Nadia ,Sabina , Karina ,Carol

Mergi la inceput