Licurici de ianuarie-februarie 2009 (171)
Raspunsuri - Pagina 24
crisspy spune:
Monica sa fii sanatoasa si fericita!
Nu-ti mai face atatea procese de constiinta. Nici pe Razvi nu l-a mai evaluat pediatra lui cred ca de pe la 2 ani, de cate ori a venit a fost pt vreo raceala ceva.
Noi iar avem probleme cu mancatul singuri , azi nu a vrut sa manance nimic pana pe la 3 si atunci mai obligat fortat.
Am fost si cu Andruska la gastro azi, in ianuarie repetam niste analize si in plus trebuie sa ne testam pt boala celiaca.
fetele
miereamara spune:
Porumbita, La multi ani (inca o data)!
Eu il duc pe Aidan o data pe an la control si nu il controleaza asa amanuntit cum ai spus tu. Analize nu ii face decat daca e ceva in neregula, ultima oara i-a facut ceva analize mai amanuntite cand a avut mononucleoza (pe la 2 ani si ceva). Nu l-a cautat niciodata de platfus sau altele de genul asta. Nu ii dau calciu sau vitamina d (nici Nadiei nu i-am dat si nici lui ca bebelus).
Am observat ca de cand face gimnastica si-a imbunatatit foarte mult coordonarea mana-picior, se catara fara probleme, a prins curaj, inainte ii era teama de inaltimi (nu s-ar fi urcat in veci pe perete din ala de catarare de exemplu)
El are in jur de 109 cm si 19 kg.
Aidan acum e foarte bine cu scaunul, de cand ii dau Miralax nu mai e constipat.
veronica75 spune:
La multi ani celor sarbatoriti si mari si mici
of, sanatate bolnaviorilor
sunt pr fuga am intrat sa
Va uram Sarbatori fericite tuturor!!
Superb, superb colinda Ana
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
Selene_Bunny spune:
Porumbita, eu analize ii fac numai in caz de necesitate. Adica numai daca prezinta semne clare ca nu e ceva in regula pe undeva.
Noi suntem intr-a doua etapa de muci grosi, verzi, tot mai verzi. Iar cu treaba mare avem si noi probleme, sare de la o extrema la alta, a avut o perioada in care facea pe ea, pe unde o apuca, si daca nu simteam, nu spunea, statea asa, cu kk la fund, o ora, doua, pana ma pocnea mirosul, acum, cand simte ca ii vine, strange bucutele, de teama ca o s-o certam ca de ce face pe ea. Nicicum nu-i bine.
Porumbita spune:
am intrat rapid sa va urez un Craciun fericit, multe daruri si sa fiti impreuna cu toti cei care conteaza pentru voi.
Aalina spune:
La multi ani sarbatoritilor mari si mici!
Va dorim si noi Craciun Fericit! Sanatate, liniste si belsug!