Licurici de ianuarie-februarie 2009 (171)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Monica sa fii sanatoasa si fericita!

Nu-ti mai face atatea procese de constiinta. Nici pe Razvi nu l-a mai evaluat pediatra lui cred ca de pe la 2 ani, de cate ori a venit a fost pt vreo raceala ceva.

Noi iar avem probleme cu mancatul singuri , azi nu a vrut sa manance nimic pana pe la 3 si atunci mai obligat fortat.

Am fost si cu Andruska la gastro azi, in ianuarie repetam niste analize si in plus trebuie sa ne testam pt boala celiaca.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita, La multi ani (inca o data)!

Eu il duc pe Aidan o data pe an la control si nu il controleaza asa amanuntit cum ai spus tu. Analize nu ii face decat daca e ceva in neregula, ultima oara i-a facut ceva analize mai amanuntite cand a avut mononucleoza (pe la 2 ani si ceva). Nu l-a cautat niciodata de platfus sau altele de genul asta. Nu ii dau calciu sau vitamina d (nici Nadiei nu i-am dat si nici lui ca bebelus).

Am observat ca de cand face gimnastica si-a imbunatatit foarte mult coordonarea mana-picior, se catara fara probleme, a prins curaj, inainte ii era teama de inaltimi (nu s-ar fi urcat in veci pe perete din ala de catarare de exemplu)

El are in jur de 109 cm si 19 kg.

Aidan acum e foarte bine cu scaunul, de cand ii dau Miralax nu mai e constipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Primiti cu colinda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani celor sarbatoriti si mari si mici
of, sanatate bolnaviorilor

sunt pr fuga am intrat sa
Va uram Sarbatori fericite tuturor!!

Superb, superb colinda Ana

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Porumbita, eu analize ii fac numai in caz de necesitate. Adica numai daca prezinta semne clare ca nu e ceva in regula pe undeva.

Noi suntem intr-a doua etapa de muci grosi, verzi, tot mai verzi. Iar cu treaba mare avem si noi probleme, sare de la o extrema la alta, a avut o perioada in care facea pe ea, pe unde o apuca, si daca nu simteam, nu spunea, statea asa, cu kk la fund, o ora, doua, pana ma pocnea mirosul, acum, cand simte ca ii vine, strange bucutele, de teama ca o s-o certam ca de ce face pe ea. Nicicum nu-i bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am intrat rapid sa va urez un Craciun fericit, multe daruri si sa fiti impreuna cu toti cei care conteaza pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani sarbatoritilor mari si mici!

Va dorim si noi Craciun Fericit! Sanatate, liniste si belsug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Craciun fericit, plin de iubire si liniste in casele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sarbatori fericite si Mosul sa va aduca tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Craciun fericit fetelor!

Superba Ana, ti-am admirat-o si pe FB!

Mergi la inceput