Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Haide Bubu!!!
Ne-ai luat-o inainte! Iti urez de pe acum SA fiti sanatosi, fericiti, sa ai parte de o refacere rapida, mult laptic pt bebe Nicholas!!!

Vreausaninga, mult succes maine!!! Sa dea Doamne-Doamne sa ne tinem bebeii sanatosi in brate cat mai repede, adica sa avem parte de refacere rapida Si usoara !!!

Onutz, sau cine s-a ocupat de modificarile din listuta, eu sunt programata maine la cezariana, Nu pe 25.11

Ména, Angelique sa fiti cumintele sa va mai tineti minunile la caldurica, da?

Acum va pup pt ca incep sa refac bagajele de spital, acte, hainutzele pt Rares... Si putina curatenie!!!

toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Am ajuns la 8 luni! Yeeey!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

High five!

Si eu ma bucur cu fiecare saptamina pe care o am in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

BUBU sunt alaturi de tine! Sa dea D-zeu sa fie totul bine! Nicholas sa fie voinic, sa ia nota 10 si sa ai laptic pt el.
Te asteptam cu vesti buuuune!
Flisa am ramas noi doua pt maine! Multumesc de incurajari! La fel iti doresc si tie: sa fie totul bine, bebe sanatos si voinic! Sa te refaci repede si sa ai laptic pt pitic.

Am niste emotii pt maine,ufff,pana acum am fost tare viteaza
Abia astept sa-mi vad buburuzul, sa-l stiu bine

AMR 1 ZI!

PS. Mena, scumpo, daca nu te deranjez, ti-as trimite tie un sms maine, sa va dau de veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Am vazut si eu culcusul renumit ,Bubule, zici ca e nava spatiala, foarte ingenios. Hai ca de acum ai scapat de el. Tin pumnii azi sa fie totul bine.

Mena. pt cele 8 luni. Inca putin si gata, vine si puiutul tau.

Si acum niste si pt
Flisa si Vreausaninga!!!!

Adriana, 38+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Flisa si Vreausaninga, va doresc sa aveti nastere usoara maine, sa fiti sanatoase si voi si bebicii vostri si sa va recuperati repede!
Bubu, sunt sigura ca vei fi cea mai sanatoasa si fericita mamica din lume! Am plans de emotie cand am citit mesajul tau...Te asteptam cat mai repede sa ne impartasesti bucuria de a-l tine la piept pe Nicholas!

36+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata, BUBU toata noaptea m-am gandit la tine!!!!!DUMNEZEU SA FIE CU VOI AZI!!! TOTUL O SA DECURGA BINE, o sa vedeti voi. .cate unul,pentru fiecare.sigur ca are si tati emotii cu carul...ei nu se exteriorizeaza asa ca si noi...dragii de ei. o sa imi treaca tare greu pana aflu vesti de la Almy.... hai ca il intampin pe nicholas cu colinde.

ANGELIQUE cum te simti¿cum a trecut noaptea¿hai cu o veste buna, por favor....

MENA felicitari!!!!!!!!!hai ca mai sta putin piticul tau la caldura...

ALEXA sa mai stea Adelina inca vreo 2 saptamani cum iti doresti. asa o rog si eu pe Irina...

FLISA,VREAUSANINGA maine e ziua cea mare pentru voi....doamne ce de emotii....tot binele din lume, sa treaca cu bine totul si sa va tineti puii in brate sanatosi!!

embarazada de 36+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

fetelor,ma mananca pielea pe burtica....ceva de groaza...cum s-a intins, ma gandesc. bine ca nu am vergeturi...azi noapte am dormit relativ bine... voi¿¿

embarazada de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinna spune:

neata burtici...aseara nu prea ne-am odihnit, am avut o starea de agitatie si de emotie si tot cu gandul la ce ne asteapta.probabil ca am facut bagajul si de aceea si starile astea...in rest ne chinuim cu arsurile si durerile de coaste....ma infofolesc si ies acusi la miscare poate ma mai relaxez putin... o zi buna sa aveti si asteptam vesti bune!

hai Bubu!!!!

cu Daria Ioana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Biona, eu folosesc laptele de corp de la Linola, ma ajuta sa trec peste durerile sau mincarimile de piele de la burtica.

Nu vreau sa te sperii, dar la mine vergeturile s-au vazut dupa nastere, ca pina atunci era pielea intinsa . Acu stiu la ce sa ma astept, dar dupa prima nastere m-a apucat o depresie cumplita vazind cum mi-i s-a schimnbat corpul (am avut bafta sa ma si latesc in solduri, mi-a crescut si piciorul cu un nr la pantofi, etc). Asta nu inseamna ca nu voi bocii si de data asta cind voi vedea noile vergeturi . Desi pe aici pe forum par sa fiu una dintre putinele cu vergeturi, asa ca s-ar putea ca materialul romanesc sa fie bun in proncipiu (cu exceptiile de rigoare, care ale naibii sunt intodeauna in curtea personala ).

Eu inca ma zbat cu raceala mea nenorocita, juniorul a fost cu fundul in sus toata noaptea si eu dupa el, pina la urma iar ne-am inghesuit cu toti 3 in patut si eu am "dormit" cis si aiurea... Ma duc la nanii. Cine stie cind ma scol citi noi puiuti de NovDec trimit salutari ? Deja sunt aporpae de o treime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bioana

fetelor,ma mananca pielea pe burtica....ceva de groaza...cum s-a intins, ma gandesc. bine ca nu am vergeturi...azi noapte am dormit relativ bine... voi¿¿

embarazada de 36+

Bioana multumesc de incurajari si gandurile bune
Despre vergeturi,nu vreau sa te ingrijorez,dar da-ti cu cat mai multe creme si uleiuri, mie mi-au aparut in aceste ultime 2 saptamani,asa ca ai grija mare! Nu ca ar fi vreo catastrofa!

Mergi la inceput