Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45
Raspunsuri - Pagina 7
alexa1986 spune:
Bubu cred ca numai poti de emotii,maine o sa il vezi pe micutul Nicholas, cred ca si tati e super emotionat si abia asteapta intalnirea cu bebelul mult asteptat.
Angelique cum mai esti? Sper ca esti ok si te rog sa nu nasti inaintea mea .
Am fost si noi la doctor, bebelusa e bine, are in jur de 2800 kg, totul pare a fi in ordine. Dl doc a spus ca nu are rost sa ma programeze, daca mai avem un episod cu contractii facem cezariana si ne intalnim cu pisicuta naravasa. De maine intrerupem si medicamentatia(adalat si arefarmul) si in week-end facem testul anti stres.Eu sper sa mai stea 2 sapt, acum ce-o vrea D-zeu.
Pupici pt toata lumea
36+ sapt cu o minune de fetita cu fundita Adelina - Antonia, Doamne iti multumim.
dana0000 spune:
Mii de scuze,am raportat din greseala un mesaj la moderator,scriu de pe tel si am vrut sa dau raspunde si am apasat gresit.Imi pare rau,cum fac sa repar greseala?
Bubu am 1mil de emotii pt tine,nu pot sa cred ca a venit clipa cea mare in care il veti tine in brate pe Nicholas.Sanatate multa si bafta maine!
Va pup pe toate,scriu greu de pe tel
almy spune:
Wow, ce emotii!! Haide Bubu
Doamne-ajuta! Maine vine Nicholas!!!
Fetelor, cum stiu ceva va scriu! Count on me!
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
Bubulina42 spune:
Fetele mele, dragele mele, mamici, burtici si suflete mari!
Va multumesc din toata inima, si va pupa si puiul asta mic si cuminte care cred ca banuie ceva, ca vad ca se duce mai sus si mai sus, de nu mai poate mami sa respire deloc, cred ca se ascunde!
M-ati topit cu mesajele voastre calde, pe care le-am simtit venite din inima, am plans de m-am umflat! V-am spus eu ca aici e mai ceva decat acasa, aici ne-am spus mereu emotii, bucurii, temeri, pasuri, fericiri, nemultumiri, aici am venit si am impartit lacrimi si reusite si noutati si zambete, chiar ca intr-o familie speciala, ca un cuib..!
Nici nu stiu cand a trecut timpul si parca m-am prostit, NU pot sa cuprind vestea asta ca maine vom fi trei, e o asa mare emotie inlauntrul meu incat nu ma pot abtine sa nu plang, desi in mod normal ar trebui poate sa tzopai, sa dansez, sa fiu cu gura pana la urechi!
Dar! NU imi vine sa cred ca maine-MAINE!- ne tinem puiul in brate, ca vad locatarul meu drag, minunea asta mica si cuminte cu care am povestit luni de-a randul, pe care l-am protejat, pe care mi l-am imaginat, pe care l-am visat, sperat, dorit enorm, personajul din burtica pupata si mangaiata de tati mereu si mereu..Puiul nostru drag...
Alin al meu ..a incercat sa fie tare, parea extrem de relaxat cand primeam instructiunile,la spital, insa cand i-au spus ca au sa ii dea puiul sa stea cu el pana vin eu de la terapie intensiva, skin on skin, au inceput sa ii tasneasca niste lacrimi de crocodil lui tati..Dragul de el..V-am spus eu ca barbatii nostri au emotiile inmiit fata de noi, fiindca ei stau cu teama si emotii si pentru noi,nu numai pentru bebe...
Inca o data, dragele mele dragi:va multumim din suflet pentru suport, sunt fericita sa va stiu, sa traiesc emotii alaturi de voi si sa va astept emotiile, sunt fericita ca am avut sansa sa va descopar aici si sa devin dependenta de casuta noastra calda si primitoare de pe DC!e-heeei, acum e doar inceputul, vom merge mult si bine inainte, impreuna, nu-i asa?
Cum vom avea o sansa,-o sunam pe Almy, mesagerul nostru drag, sa vina sa va spuna o particica dintr-un intreg, ok?
Multi pupici fetelor mele dragi!
Va iubim!
Nicholas, Carmen si Alin
38 + cu Nicholas
Bubulina42 spune:
P.S.:ca sa incepeti dimineata cu un zambet-si nu altfel-,v-am adaugat, asa cum am promis, doua poze cu asternutul buclucas, cel cu ajutorul caruia am reusit sa fur ceva minute pretioase de somn, in ultima perioada.
Poate va inspira pozitia "perne asezate comfortabil pentru dormitul in fund"
De maine...gata!!! (hai ca iar ma apuca jelitul, asa ca plec).
tot familionul marit Minuni de noiembrie-decembrie 2012
38 + cu Nicholas
lorelay_28 spune:
BUBU m-ai emotionat complet cu mesajul tau. Dumnezeu sa fie cu voi! Curaj mami, totul va fi bine. Asteptam vesti.
mena1906 spune:
Am ajuns la 8 luni! Yeeey!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
tnicoleta spune:
Bubu ce frumos! Azi o sa iti ti minunea de Nicolas in brate.
Felicitari si taticului. Cred si eu ca e asa emotionat.
Chiar e o veste minunata asa de dimineata.
Am reusit si eu sa dorm toata noaptea cu doar 2 treziri la toaleta, din care una chiar inainte sa sune ceasul. Peste noapte domnisoara se intinde mult si dimineata imi da zdravan cateva lovituri prin ficat sau stomac de tresar rau. azi l-am speriat si pe sot ca ni stia ce am.
Ieri am reusit sa termin vesta Biei. Azi trebuie sa ies pana la posta sa iau alocatia si poate reusesc sa spal o traversa.
Nicoleta 30+ Corina
irilac31 spune:
Bubu, Doamne ajuta sa treci cu bine peste operatie, sa te refaci repede si bebe Nicholas sa fie exact asa cum ti-l imaginai tu .
Mena, felicitari pt cele 8 lunite...nu mai e mult
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+