Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45
Raspunsuri - Pagina 16
douradoudou spune:
HAI VREAUSANINGA!!!!
HAI FLISA!!!!!
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
adriana15 spune:
Aschiutza sanatate multa si tie si juniorului!
eu am terminat de facut curatenie prin casa, am zis sa ma mai misc si eu, sa fac un pic de efort ca poate poate. Azi-noapte am visat ca imi faceau cezariana fara anestezie si se pregateau sa taie cu bisturiul si eu ma uitam asa relaxata. E clar, ultimele zile sunt cele mai grele, plus emotii, frica, cu Dumnezeu inainte trec toate si se termina cu bine.
V-am pupat.
Adriana, 39+, mamica de Raissa
coca81 spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt pe ultima suta de metri maine trebuie sa merg la dr.si de asemenea sa vorbesc si cu medicul anestezist pt ca luni sunt programata la cezariana.Nu stiu daca voi v-ati confruntat cu astfel de probleme dar eu de luni am o durere inghinala la piciorul stang care ma chinuie ingrozitor nu mai pot sa merg nici pana la baie fara sa ma tin de pereti.
38+ saptamani
mena1906 spune:
Ianis Andrei a venit pe lume la 10:15, are 3320 gr si 48 cm. Suntem f bine, a si papat un pic. Va pup pe toate. Vreausaninga
Imi pare rau ca scriu abia acum. Am fost la morfo. Bb are 1800 de grame si e un buzat superb. Sunt indragostita nebuneste de el
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
mena1906 spune:
Ianis Andrei a venit pe lume la 10:15, are 3320 gr si 48 cm. Suntem f bine, a si papat un pic. Va pup pe toate. Vreausaninga
Imi pare rau ca scriu abia acum. Am fost la morfo. Bb are 1800 de grame si e un buzat superb. Sunt indragostita nebuneste de el
IuliaCospy spune:
Felicitari Vreausaninga! Sa-ti traiasca puiutul!
Mena multumim de vesti! Felicitari si tie pt vestile foarte bune! Hai inca putin si puiul mamei va fi la tine in brate!
Iulia, mami de Sara Andreea si 35+
adriana15 spune:
Felicitari VREAUSANINGA!!!!!!
Bine ai venit IANIS ANDREI !!!
Mena si tie bravo pt rezultatele de la ecografie. Greutatea e deja f buna, tine-o tot asa, viitoare mamica!
Adriana, 39+, mamica de Raissa
almy spune:
Bravo Vreausaninga, felicitari!!! Sa va traiasca Ianis Andrei, sa va aduca numai bucurii!!!!!!
Recuperare usoara si mult laptic!!!!
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
mena1906 spune:
Asa, gata, acum am revenit! Am schimbat si pozica de la avatar si am pus una mai clara cu barbatelul vietii mele. Sunt mandra de progenitura mea, nevoie mare. Am luat o pompa de san manuala, un biberon, 2 camasi de noapte cu nasturei in fata...cam atat... se cam termina listuta de cumparat. Azi am intrat si in prenatal. Sunt fericita pt ca dr mea s-a uitat bine de tot la print si a zis ca e bine; mi-a confirmat ca rinichii lui sunt bine (am si eu un stres sa nu fie ereditara problema mea). E frumos foc si m-am reindragostit iremediabil. Gata, acum ma pun sa citesc din urma tot ce ati facut azi.