Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Angiuta, , o sa comand si eu.

Astazi galerie pt FLISA si VREAUSANINGA!! Nasteri usoare.

Adriana, 39+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Geani, Macarie, Bubu, felicitari pt bebei! Refacere usoara si multa sanatate!

Eu si juniorul suntem tot bolnavi, tusim de ne aude toata strada. Juniorul a tot tusit azi-noapte si a fost toata noaptrea miriit, drept care azi are temperatura si nu merge la gradi iar sotul e bineinteles in delegatie. Ieri mi-a cazut puiul de pe sofa in cap si si-a facut un cucui maret, de abia am reusit cu chiu cu vai sa il facem din nou sa zimbeasca . Are un ditamai cucuiul si am stat toata noaptea cu grija sa nu cumva sa fii patit ceva la cap. Tehehe, nu stiu cum ma voi descurca cu doua zvirlugi ca asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

BUBU&NICHOLAS&ALIN FELICITARI!!!
SANATATE, VESELIE SI MULTA DRAGOSTE VA DORESC!
PUPA DELFINASU!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ASCHIUTZA ce noapte ai avut...e groaznic sa tusesti asa..eu abia am scapat.insanatosire rabnica la amandoi!!

ANGELIQUE,cum a trecut noaptea¿te-au mai lasat contractiile¿

embarazada de 37+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

FLISA SI VREAUSANINGA scoatem motatele pentru voi!!! Nastere usoara, mamici!!!

Eu am morfo t3 azi si am niste emotii...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

MENA asteptam vesti bune!!

embarazada de 37+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinna spune:

[red]mena[red] f frumoase pozele de pe picassa...iti sta f bine graviduta !
ai grija de tine si multa sanatate!

cu Daria Ioana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Aschiutza eu anul trecut i-am dat lui V sirop facut din ridichie neagra cu miere. Am scobit ridichea si am pus cateva lingurite de miere iar sucul pe care l-a lasat i l-am dat sa bea, cate 1-2 lingurite la 3-4 ore si chiar l-a ajutat. Nu vroia sa bea niciun sirop de tuse din comert. Cred ca si tu poti bea, nu cred ca e vrei contraindicatie pentru gravide.
A, am descoperit la Alnatura miere de salcam si scrie ca provine din Romania si Bulgaria si e bio.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Felicitari Carmen! Bun venit bb Nicholoas!

Refacere rapida, laptic din belsug si multa voie buna! Ma bucur nespus ca sunteti bine, cu puiul mult asteptat in brate! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Doamne ce de emotii am mai avut! Am verificat pana azinoapte taziu forumul, dar pana la urma tot dimineata am vazut vestea cea mare.

Hai Vreausaninga!
Hai Flisa!
Hai Laura!
Va asteptam cu vesti bune, fetelor!

Macarie, imi pare rau ca nu te simti bine. Cei de la salvare ce ti-au spus, de la ce faci febra? E furia laptelui, sau alt crocobaur? Pt furia laptelui fetele ziceau de frunze de varza zdrobite de pus pe sani, dar nu stiu cat ajuta la scaderea febrei. Oricum, fuga la doctor ca sa te pui pe picioare si sa fii fresh pt printesele tale!

Of Aschiuta, te inteleg perfect. Si Sara e racita, nu rau, dar suficient cat sa fie maraita, si la fel a cazut si s-a lovit la capsor alaltaieri, iar eu am uitat si de burta si de tot, si am ridicat-o in brate. Multa sanatate amandurora! Pt tuse, eu i-am mai facut Sarei ceai de ceapa, cu multa miere si lamaie, ca sa ii ia gustul ala gretos.

Fetelor, eu am o zi cam proasta. Am avut o discutie nu tocmai placuta cu mama aseara, care ma someaza sa ii spun cu certitudine cand voi naste, iar Sara e putin racita si m-am tot fatait peste noapte. Ma doare tot bazinul si spre dimineata pe langa cobntractiile BH, de care am avut destule ieri, cred ca am avut si una dureroasa raaau, ca mi-a taiat respiratia.
Acum sunt la birou, bb se misca continuu, parca nu-si mai gaseste locul, si ma loveste si destul de tare in vezica.

Va pup pe toate!

Iulia, mami de Sara Andreea si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

macarie, eu din cate am inteles din mesajul tau e vb de "furia laptelui"..am trecut cam toate prin asta...da, foile de varza siunt f bune plus bb pus la san ca sa detensioneze plus masaj la dus...o sa treaca..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput