Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45
Raspunsuri - Pagina 14
dana0000 spune:
Bubu sa fiti sanatosi toti 3,sa nu te schimbi niciodata!
Bun venit bebe Nicholas,sanatate si numai bucurii sa le aduci parintilor!
almy spune:
A, mi-a mai zis ca e un somnoros si ca il trezesc sa-l puna la san, dar el adoarme imediat.
Abia astept sa ne trimita poze!
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
douradoudou spune:
FELICITARI BUBULEEEEEEEE!!BINE AI VENIT BB NICHOLAS
ouuufff bine ca stim de ei ...i-am trimis si mesaj , nu am mai rezistat...carmen, recuperare cat mai usoara si rapida si de abia te asteptam cu update
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
almy spune:
INA, DANA000, va multumesc, dar nu e greu deloc cu 3. Mie la primul mi s-a parut cel mai greu, ma simteam pierduta, toata lumea avea pareri peste pareri, era sa pierd laptele la 6 saptamani de stres si de vestitul alaptat la 3 ore, "nu cumva sa pui copilul la san mai devreme", eram asa bulversata si nu stiam ce sa fac, si bineinteles copilul simtea si era si ea agitata. La al 2 lea am fost panicata in timpul sarcinii ca va fi la fel de greu, dar a fost super dupa ce am nascut, eram relaxata, m-am surprins si pe mine, stiam ce am de facut, eram si singuri si nu mai era nimeni cu sfaturi peste sfaturi, pur si simplu am facut ce am simtit si am ascultat mult de nevoile bebeului. Iar acum, fiindca deocamdata am ajutoare, mi-e usor sa ma ocup numai de ea, insa cand voi prelua eu din nou casa va fi un pic mai solicitant, dar faptul ca cei mici au program fix de scoala-activitati extrascolare, ne obliga sa fim organizati si asta e cheia, cred eu.
Cu gelozia v-am povestit micul episod cu "o s-o iubesti numai pe ea", dar avem grija sa nu se simta deloc exclusi, se simt importanti in tot procesul asta, ii las sa-i aleaga hainutele cu care s-o imbrac, s-o tina in brate in ochii mei, ma ajuta la schimbat diaper-ul, la baita. Si se vede ca o iubesc amandoi deja.
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
angiuta spune:
Macarie imi pare rau de problemele tale...multa sanatate! Eu stiam ca se poate alapta si cand ai febra. Cel putin asa mi- pus moasa. La V favusem febra 39 de la furia laptelui si mi-a zis ca nu-i problma daca am febra, pot alapta.
Bubu felicitari si refacere rapida!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+
allexinna spune:
felicitari Bubuleeeee sa-ti traiasca , sa fie sanatos si mancacios! asteptam pozee.....recuperare usoara!
cu Daria Ioana 34+
adriana15 spune:
off, Macarie, sanatate multa. pana la urma ai descoperit cauza sau este doar de la furia laptelui?
Angiuta o sa incerc si cu prune uscate astazi ca se ingroasa gluma, este deja a 4 a zi. Mai vroiam sa te intreb, cum se cheama in Germania ceaiul ala de care zicea BUBU, cu schinduf parca, pt stimularea lactatiei? mersic.
astazi am schimbat iar saptamana, hmmm, si bebi tot in burtica
Adriana, 39+, mamica de Raissa
angiuta spune:
Adriana ceaiul de care ziceam e Weleda Stilltee ( tradus ceai pentru alaptat). Contine Fenugreek si pe germana se numeste Bockshornkleesamen. Cred ca aceste seminte se pot gasi si la Reformhaus. Am vazut si pe amazon si exista si sub forma de capsule, tot pe amazon am vazut.
http://www.amazon.de/Bockshornklee-Samen-ganz-225-g/dp/B006TII3QA/ref=sr_1_23?ie=UTF8&qid=1352963089&sr=8-23
Si capsule: http://www.amazon.de/Dr-Pandalis-Bockshornklee-aktiviert-Kpaseln-St/dp/B0010DX5OY/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1352963056&sr=8-3
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+
bioana spune:
BUBU DUPA LUNGI ASTEPTARI,PLANURI SI VISE,DUMNEZEU VA DARUIT CEL MAI FRUMOS COPIL.FIE CA ACEST MOMENT SA FIE BINECUVANTAT SI CA ACEST COPIL SA FIE TOT CE V-ATI DORIT VREODATA!! FELICITARI MAMI SI TATI!! O VIATA FRUMOASA IN 3!!
VREAUSANINGA, FLISA azi e randul vostru...doamne ajuta, sa aveti nasteri usoare!!nu imi dati emotii ca si ieri...ca ma ia cu palpitatii..astept mesajele cum ca totul e bine.
embarazada de 37+
o minune de fetita...Irina Andreea
bioana spune:
MACARIE sanatate!!sa aduci vesti bune de la dr.
ALMY avem multe de invatat de la tine...
noi am avut o noapte buna!!
embarazada de 37+
o minune de fetita...Irina Andreea