Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Geani felicitari,micuta sa fie sanatoasa si sa va bucure sufletul!
O scoateti voi la capat pana la urma,o sa vezi.Stiu o faza amuzanta, fetita unei colege a zis sa duca fetita de 1 sapt inapoi la maternitate ca au tinut-o destul la ei.In timp s-a obisnuit si acum totul e ok.

Bubule sper ca ai trecut cu bine de operatie,abia asteptam sa ajung acasa sa vad daca sunt vesti!

Madalina e super frumoasa pitica ta,seamana cu mami
Almy sa stiu ca si eu cred ca esti super mom cu 3 copii mici

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

de ce nu stim inca nimic de bubulina si nic??????toata ziua m-am gandit la ei...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

adriana pe mine prunele uscate m-au ajutat cu constipatia in prima sarcina. Mancam cam o cutie pe zi 250g).

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU ai trecut cu bine peste si acum te bucuri de Nicholas, asa-iżai pierdut nr de telefon a lui Almyż

embarazada de 37+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Vreausaninga,flisa va tin pumnii pentru maine,sa fiti sanatoase si voi si bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Nici o veste de la Bubu???

Almy iti multumesc pt aprecieri, si eu am admirat pozele tale, sunteti o familie minunata. Sa ne zici secretul tau cum faci, deja cu doi uneori mi se pare greu. Tu pari asa calma si in control, nu stiu cum faci...ce zic fratiorii mai mari, nu sunt gelosi pe cea mica?
Cat despre sudoarea de pe frunte, sa stii ca mi s-a parut mai grea nasterea asta, epidurala nu prea mi-a prins, in fine nu vreau sa sperii pe nimeni. Cand am pus buburuza pe mine am uitat de toate si as mai fi trecut inca de 100 de ori prin nastere daca era nevoie.

Adriana, si Riana era activa seara, cand ma puneam in pat incepea gimnastica, acuma face la fel :)))

Deny ma bucur, primul trimestru a trecut cu bine, Doamne ajuta in continuare!

Madalina, tare frumoasa printesa, sa fie sanatoasa! Si doar o trezire pe noapte, wooooow sunt f geloasa sa stii!!!!

Va tuc si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Ina adevarul e ca arati senzational si inainte si dupa.

Am vazut ca vorbeati de vergeturi.Eu am facut cu tot cu uleiul de migdale dulci,cu crema si tot asa...si eram plinuta dinainte.
Materialul genetic e cel care conteaza in treburile astea.
Pe mine ma ustura pielea de sub sani,mai ales cand stau pe scaun mai mult.Ca si cum pielea ar fi arsa de la soare,de la bronz...asa e senzatia.In afara de crema cu ce sa dau? Vreun remediu aveti?

Popi nu ai mai intrat pe la noi,donsoara e tot nemultumita de noua locatie?
Pup burticile si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Gata fetelor, m-a sunat Alin acum:
Bebe Nicholas s-a nascut la 8:16 dimineata, 3,512 KG si 51 cm. Bine ai venit Nicholas, sa traiesti, sa cresti mare, sanatos, intelept si frumos!!!

Bubu se simte putin ametita, dar isi revine incet incet.

Bravo BUBULEEEE, recuperare rapida si muuuult laptic!!!!

Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna fetele , am ajuns si noi acasa, defat suntem de cateva zile bune dar abia azi am reusit sa intru pe net
am nascut sabta seara si luni am fost acasa duduind de sanatate si voie buna pana acum o noapte cand din pacate am fost nevoita sa chem salvarea pt mine , eram cu frisoane si febra mare ...nu sti-am cum sa ajung mai repede pe parchet ca sa nu cad pe marmura din bucatarie sa ma lovesc tare
maine dimineta ma duc sa scot firele si sa vad ce se intampla ca azi a fost la fel de groaznic , nu mai pot alapta fata deloc ca fac peste 38 cu 5 febra .......
cat am fost in spital am incercat sa dau de mami de 2 dar nu am reusit , stiu ca sa internat si ea la o zi dupa mine

-----------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

BRAVO< BUBUUUUUU!!!! Bine ai venit bebe Nicholas. Multa sanatate, recuperare rapida si numai bucurii de acum inainte. Felicitari!!!

Adriana, 38+, mamica de Raissa

Mergi la inceput