Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Mai Ina, mamico, m-am uitat la pozele tale, parca esti din filme, pe bine... Fata o splendoare, sa va traiasca, iar tu numai un zambet si inainte si dupa, parca n-ai scos un pui de aproape 4 kile din tine! Nici nacar o picatura de sudoare nu se vede! Ca sa nu mai zic de silueta, ca parca esti manechin, bravo! Super poze!

Iulia, deocamdata am ajutoare, sunt socrii aici pana in ianuarie. Deci eu ma ocup de bebe si de lectii la cei mari, plus dus-adus de la scoala. Din ianuarie vom vedea cum ma descurc, dar sper sa fie bine, ca avem o rutina formata cu strumfii maricei.

De colici zicea Doura de ceai de chimen parca. Asta stiu si de la mama ca se dadea cand eram noi mici.

Tot nimic de la Bubu, sedem mumos si asteptam.

Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Ma uit la pozele voastre si ma topesc de dragul puilor mici. Mai ca imi dau lacrimile. Abia astept momentul in care voi avea recompensa pentru tot cat am indurat, adica momentul in care imi voi tine puiul in brate. El e singurul motiv pentru care as putea sa o iau de la capat si sa mai indur o data tot...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ToIo11 spune:

Ieri nu am apucat sa va citesc dar am recuperat acuma si e plina odiseea de vesti bune. Doamne ajuta la toate mamicile.
Eu azi am fost la o ora de gimnastica pentru gravide ( apropo pentru fetele din Cluj, la Gynia se fac cursuri gratuite pe diferite teme, azi a fost despre nasterea naturala, iar apoi se tine o ora de gimnastica, gratuit fara nici o obligatie, pacat ca am aflat asa tarziu dar sper sa mai prind cateva cursuri ). A fost foarte bine, am facut in principiu cam aceleasi exercitii de la finalul unei ore de step aerobic, de relaxare, intindere dar mult mai lent si adio picior ridicat la 90 grade, si alte miscari doar pe jumatate facute. Burtica isi cere drepturile.
pupici

saptamana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la nevoie, ceai ed anason pt colici..cu lingurita ...si e bine si pt voi, pe mine ceaiul de anason cu fenicul m-a ajutat f mult pt lactatie si misso nu a avut colici...mai faceam si cu chimen dar nu-mi place gustul..pana la urma imi faceam doar de anason :)si chiar si asa era f f bine si eu dormeam linistita si misso linistita ...la noi in liban se bea ceai de anason dupa masa sau daca te doare stomacul

asteptam vesti de la bubulina

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU da un semn de viata ca nu mai pot....am dormit putin si am deschis laptopul cu sufletul la gura....

embarazada de 37+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

voi tot ziceti de ceai de anason pentru colici...astia de aici nici nu vor sa auda...zic ca e toxic pentru nou nascut...nu am gasit un articol pozitiv,ceva sa fie acceptat si in spania...ma dispera...

embarazada de 37+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Dragele mele, ce frumos este sa citesc cum zi de zi apar bebei pe lume. Felicitari mamicilor, pupici bebeilor

Papusa mea are deja 3 sapt 4 kg si nu stiu cati cm (la nastere avea 54) Este f cuminte, e treaza peste zi, destul de mult, ochii mari, ii place sa-i povestesti, si noaptea doarme, doar o masa pe noapte papa.

Din pacate nu am laptic, dar se impaca f bine cu HIPP Combiotic. Colici nu are, dar ii dau Bonisan preventiv. Este o dulceata si atat eu cat si tati ne topim dupa ea.

Este si f f frumusica, ca nu te saturi sa te uiti la ea (am poza la avatar)

Fetelor, cand facem topic cu mamici, sau s-a facut ?

Va pup pe toateBebei frumosi, cuminti si mancaciosi

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

si eu cred ca am verificat de cel putin 10 ori daca au aparut vesti despre Bubu.

Madalina e o frumoasa si o grasuta fetita ta! super. sa va traiasca. si aveti si noroc ca e asa cumintica. bravo.

eu de 3 zile ma lupt cu constipatia, pana acum chiar nu am avut probleme. nu stiu ce sa iau sau sa fac pt ca oricate combinatii aiurea as incerca e fara folos. si parca vad ca tocmai acum ma ia nascarea.... aveti ceva idei care sa dea roade?

Adriana, 38+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Va multumesc din suflet dragi burtici si mamici
Nici mie nu-mi vine sa cred, dar realizez ca e cat se poate de reala burtica, d'apoi cand voi tine bebelusul in brate. Voi fi ca voi, plina de emotii. Zilnic ii multumesc lui Dumnezeu pt aceasta minune.

Madalina, topicul pt mamici se va crea dupa ce vor naste toate gravidutele din aceasta odisee. Dupa ce se preda stafeta. Asa am vazut ca au facut celelalte odisei.

Si eu astept cu sufletul la gura vesti de la Bubulina noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Dragele mele, ce frumos este sa citesc cum zi de zi apar bebei pe lume. Felicitari mamicilor, pupici bebeilor

Papusa mea are deja 3 sapt 4 kg si nu stiu cati cm (la nastere avea 54) Este f cuminte, e treaza peste zi, destul de mult, ochii mari, ii place sa-i povestesti, si noaptea doarme, doar o masa pe noapte papa.

Din pacate nu am laptic, dar se impaca f bine cu HIPP Combiotic. Colici nu are, dar ii dau Bonisan preventiv. Este o dulceata si atat eu cat si tati ne topim dupa ea.

Este si f f frumusica, ca nu te saturi sa te uiti la ea (am poza la avatar)

Fetelor, cand facem topic cu mamici, sau s-a facut ?

Va pup pe toateBebei frumosi, cuminti si mancaciosi

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

38+

Ce minune ai tu acolo!!! e superba!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput