Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Off, fetelor, asa ma emotioneaza cand citesc prin cate ati trecut voi pentru a ramane insarcinate si cat v-ati dorit bebelusii ca parca imi e si rusine de reactia pe care am avut-o cand am vazut cele 2 liniute pe testul de sarcina. Nu ca nu mi-as fi dorit un bb in viitorul foarte apropiat (chiar incepusem procesul de detoxifiere pt pregatirea sarcinii), dar eu eram nemultumita ca m-a luat prin surprindere, ca n-am apucat sa-mi fac toate analizele, ca n-a trecut un an de cand ma lasasem de fumat, ca abia renuntasem la ac, ca nu apucaseram sa schimbam geamurile si ca o sa fie frig in camera lui bebe si cate si mai cate ganduri pragmatice... Totul s-a schimbat cand i-am auzit pentru prima data inimioara la ecograf... Atunci mi-am dat seama ca nu conteaza nimic din prostiile pe care le aveam eu in cap. Parca a trecut o viata de atunci...

Ema de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ALEXA sa dea dumnezeu sa vina si bebe nr 2!!

cellena cred ca am dezaprobat mesajul tau....voiam sa raspund si din greseala am apasat aiurea....nu sunt sigura, dar daca asa am facut scuze.... te-ai panicat un pic la inceput, dar nu cred ca esti singura...ce mai conteaza...mai e un pic si iti ti minunea in brate.

oau, BUBU oare ai scapat¿am emotii...

embarazada de 36+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Fetelor, fiecare puisor are povestea lui si DD l-a trimis la noi exact la momentul potrivit, chiar daca noi nu l-am recunoscut de la inceput.
Stiti cum se spune: "DD ne da cat putem duce". Important este sa fim cu totii sanatosi.

Angelic Multa sanatate si sa se opreasca nesuferitele de contractii.

Geani - Nati e chiar micuta si aparitia surioarei a dat-o putin peste cap. Se va acomoda ea. Ma uit eu la Bia care are 8 ani si tot e geloasa pe sorasa, dar pai Nati.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flisa

Onutz, sau cine s-a ocupat de modificarile din listuta, eu sunt programata maine la cezariana, Nu pe 25.11

Mami de Rares 6 ani si 38+
cu Mihnea

Flisa, pe prima pagina la listuta, DPN 25.11 la tine, a ramas asa de la inceput cand toate ne spuneam UM si DPN probabila. Cu cat ne apropiam de nastere, se mai schimba si DPN, deci, la tine nu a fost schimbat pt ca nu a fost anuntat. Sau eu nu am dat de postarea ta unde sa anunti ca pe 15.11 ai cezariana, abia azi am citit ca ne anunti azi pt maine.

Acum am modificat DPN si te-am "mutat" mai sus, ca si tu urmezi

Dumnezeu sa fie si cu voi la nastere si Mihnea sa se nascca cu bine si sanatos, si tu sa te refaci repede si sa ai laptic

(Deny)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Deny felicitari pt vestile bune, te cred ca esti asa emotionata, cate sapt ai acum? Sarcina usoara in continuare!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010 si de printesa Riana Maria 07/11/2012

Multumesc

Azi implinim 12 saptamani de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mamici cu bebei care nu dorm noaptea: la mine a ajutat sa nu dorm in acceasi camera si sa il las pe sot cu bebelul pt o perioada. Cica bebeii simt mirosul de mama si de lapte si se trezesc mai des. Asa tot au perioade cu somnul mai usor si scurte treziri, dar nu cer atentie intodeauna. La noi a functionat si pt mine a fost nemaipomenit, pt ca ajunsesem sa uit de la mura la gura, aproape nu mai stiam care e realitatea. Fac f urit cind nu dorm suficient .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Deny, scumpa, deja a inceput sa fie mare burtica si la tine! la multe saptamani inainte pana la termen! Sa vezi ce galerie frumoasa iti facem!

Fetelor pe unde sunteti?

Almy, vreo veste, ceva de la Bubu?

Iulia, mami de Sara Andreea si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Citat:
citat din mesajul lui NovDec2012

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Deny felicitari pt vestile bune, te cred ca esti asa emotionata, cate sapt ai acum? Sarcina usoara in continuare!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010 si de printesa Riana Maria 07/11/2012

Multumesc

Azi implinim 12 saptamani de sarcina.

FELICITARI DENY
Ai trecut de primul hop! Sa-ti dea D-zeu sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Almy, vreo veste, ceva de la Bubu?

Nu inca, sunt aici pe baricade, fata mufata la tzitzi, telefonul in dinti, laptopul langa mine sa va scriu imediat ce aflu ceva. Mai mult ca sigur nu are semnal de la aparatura de pe acolo.

Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Almy
ce face printesa ta? Cum e cu trei puiuti? Te admir sincer! Nu stiu daca as avea curajul, al meu nici nu vrea sa auda ideea macar.
Am notat remediul cu fenugreek. Ai vreo formula magica si pt colici?
si ai grija de tine si de comori

Mergi la inceput