Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45
Raspunsuri - Pagina 10
Ina_3040 spune:
Tin pumnii pt Bubulina, Vreausaninga si Flisa, Doamne ajuta, si asteptam vestile bune!!! Ce minunat!!!
Giani felicitari, sa creasca printesa mare, sanatoasa si norocoasa!!! Frumos nume ati ales.
Mena felicitari pt luna a 8-a, hai inca vreo 4 sapt macar si e perfect!
Angelique tin pumnii sa stea bebe la caldurica,Doamne ajuta! Sunt cu sufletul alaturi de voi mamici greu incercate.
La noi totul ok, mai slabut cu somnul noaptea dar asta e, trece perioada asta. Kg incep sa se duca, din 15 puse mai am 6, vreo 8 am lasat la maternitate. Mi-am pus si o centura din aceea elastica sa se mai stranga pielea si muschii, uterul s-a retras de tot.
Va tuc si abia astept sa citesc vestile bune!
Ina_3040 spune:
Aschiuta sanatate multa!
Iulia ce bine ca termini cu serviciul, asa am fost si eu, pana vineri la servici si miercuri am nascut...
Deny felicitari pt vestile bune, te cred ca esti asa emotionata, cate sapt ai acum? Sarcina usoara in continuare!
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tnicoleta FLISA,VREAUSANINGA nastere usoara si bbi sanatosi. Va asteptam cu vesti despre voi. Mena, super ca ai intrat in luna a 8-a. Hai inca putin si delfinasul va ajunge la termen. Aschiutza ai eu am vergeturi. Si de la prima sarcina si acum. Si corpul meu s-a transformat dupa prima nastere. M-am latin in bazin, sanii au ramas mai mari. Acum am vergeturi noi pe burta. E, pana la urma ma consolez cu gandul ca sotul ma place asa cum sunt si nu cauta perfectiunea. Bioana Multa crema si relax. Daca e sa apara vergeturi in timp se estompeaza si nu mai sunt asa vizibile. Geani Sa-ti traiasca minunea mica. Angiuta te-a invatat bine cu jucariile. Eventual poti lua o papusa si sa o inbraci in hainute de bb, ii pui pampers, ii dai lui Nati si un biberon si cand vine ora de alaptat o puteti face impreuna. O mai poti ruga pe Nati sa te ajute sa pregati schimburile pt bb sau sa iti dea un scutec si de fiecare data sa o lauzi si sa ii spui ca este un ajutor important pentru tine. Nicoleta 30+ Corina |
Da Nicoleta, am incercat faza cu implicarea cand vine vorba de schimbat sau alaptat, dar Nati nu reactioneaza... Are asa o atitudine, parca Sara ar fi invizibila dar clar o deranjeaza prezenta ei, de asta daca ii cer sa ma ajute, nu vrea... cred ca abordarea propusa de Angiuta e mult mai potrivita si asa o sa fac. Oricum, nu se cunoasc de nici o saptamana si nu pot sa zic ca s-au acomodat. Cu timpul vine si obisnuinta si cred ca va fi mai bine. Sper. :)
Geani80 spune:
citat din mesajul lui Ina_3040 Tin pumnii pt Bubulina, Vreausaninga si Flisa, Doamne ajuta, si asteptam vestile bune!!! Ce minunat!!! Giani felicitari, sa creasca printesa mare, sanatoasa si norocoasa!!! Frumos nume ati ales. Mena felicitari pt luna a 8-a, hai inca vreo 4 sapt macar si e perfect! Angelique tin pumnii sa stea bebe la caldurica,Doamne ajuta! Sunt cu sufletul alaturi de voi mamici greu incercate. La noi totul ok, mai slabut cu somnul noaptea dar asta e, trece perioada asta. Kg incep sa se duca, din 15 puse mai am 6, vreo 8 am lasat la maternitate. Mi-am pus si o centura din aceea elastica sa se mai stranga pielea si muschii, uterul s-a retras de tot. Va tuc si abia astept sa citesc vestile bune! Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010 si de printesa Riana Maria 07/11/2012 |
Multumesc, Ina! Asemenea :)
IuliaCospy spune:
citat din mesajul lui mena1906 Maine merg la morfo si o sa imii intreb dr. Dar eu nu nasc pana la 34 de saptamani(cand se matureaza plamanii) chit ca mi-o cos cu ata rosie si ii pun funda si biletel: "do not open until december" UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel Si am ajuns la 8 luni :x |
Mena, ai fost dementiala cu cusutul!
Sa stea delfinasul la caldurica pana la termen!
Iulia, mami de Sara Andreea si 35+
IuliaCospy spune:
Ina, sa-ti traiasca minunile! Eus per sa mai stea puiul, ca sapt viitoare abia vom avea 36, dar cine stie! Pe Sara am nascut-o la 41 fara niciun semn de travaliu.
Giani, gargarita mica. Si mie mi-e teama ca Sara va reactiona ca printesa ta. Nu prea stiu ce sfat sa iti dau, doar o imbratisare stransa si multa rabdare. Pana la urma vor ajunge sa fie cele mai bune prietene!
Iulia, mami de Sara Andreea si 35+
alexa1986 spune:
Bubulino foarte emotionant mesajul tau,abia astept sa ne impartasesti impresii.
Angelique imi pare tare rau ca nu ti-au trecut contractiile, dar stai linistita ca orice s-ar intampla si tu si bebe veti fi foarte bine, citez din dl doc :'' Poate o sa mai stati o zi doua in plus in spital dar veti fi fb :)''
Mena ma bucur pt tine, nu ti-am spus eu ca bebe o sa stea la caldurica cat trebuie?Cat despre injectiile pt maturrarea plamanilor doc nu a vrut sa ni le faca decat in ultima instanta deoarece au si ele ceva contraindicatii, sapt trecuta cand am fost la spital ca sa oprim contractiile mi-au facut o doza de dexametazona(aveam 35 de sapt) dar ca sa aiba efect trebuia sa o fac si pe-a doua dar nu am mai facut-o :(.
Bioana si mie mi-e frica de vergeturi si asa m-am schimbat complet, arat groaznic(m-am latit in solduri si sunt plina de celulita), am si 15 kg in plus,eu am folosit ulei de migdale combinat cu o crema hidratanta, sa speram ca o sa fie bine macar din punctul asta de vedere.
36+ sapt cu o minune de fetita cu fundita Adelina - Antonia, Doamne iti multumim.
bioana spune:
ANGELIQUE multa sanatate!!!!sa mai stea bebele la caldura!!ma rog pentru asta.
MENA valabil si pentru gabriel...sa nu se grabeasca. spune-i ca nu e frumos sa se bage in fata...sa stea la rand...
IULIA hai sa treaca repede cele 2 zile care au mai ramas...azi nu se mai pune.
ALEXA nu ma sperie vergeturile...la cat de greu am obtinut sarcina asta,nu ma deranjeaza nici petele de pe fata care mi-au aparut,nici daca raman cu vergeturi.. nu conteaza! eu am pus 8 kg,numai pe burtica si sani. nici macar un cm pe solduri, ca imi cad pantalonii...noroc ca se sustin pe burta.toata lumea imi zice sa pastrez hainele pentru bebe nr 2,sa nu le dau, cum zic eu...dar cum s ama apuc sa le zic la fiecare ca nu mai vine alt bebe, ca am ramas insarcinata cu ovule de la o donanta...ca nu ar intelege sacrificiul...asa ca zambesc si nimic mai mult.
ieri am facut 2 cearseafuri din finet,cusute de mana..imediat imi pun colinde si ma apuc de al treilea...trebuie sa imi umplu timpul cu ceva...
abia astept mesajul de la ALMY cu vesti de la BUBU...doamne ajuta!
embarazada de 36+
o minune de fetita...Irina Andreea
adriana15 spune:
Bioana, hai ca poate ai noroc si scapi de vergeturi, si pe mine m-a mancat rau pielea de pe burta la prima sarcina si nu am facut nici macar o vergetura. De data asta la fel, se pare ca pana acum am scapat iarasi.
Ina chiar vroiam sa te intreb, cum era bebitza in burtica, la fel de agitata noaptea, asta pt ca eram curioasa daca exista vreo legatura intre ritmul din timpul vietii intrauterine si dupa nastere. La mine spectacolul incepe seara si noaptea, ziua dormim asa de frumos . Nu ca nu as fi trecut deja prin experienta asta, fetita mea cand s-a nascut a urlat 2 luni jumate toata noaptea. Odihneste-te si tu cat poti de mult ziua, acusi trece si perioada asta.
Giani sa-ti traiasca minunea!! sanatate multa si laptic.
Angelique, sper sa se opreasca nesuferitele de contractii.
Eu iar am facut aproape noapte alba, insomnie, agitatie de bebe timp de vreo 2 ore de am zis ca iese de data asta, bine macar ca pot dormi dimineata pana spre pranz dupa ce imi pleaca fata la scoala ca altfel as fi zombie si eu. Maine facem si noi 39 sapt., ufff, inca putin.
Va pup si intru mai des sa vad vesti de la BUBU!
Adriana, 38+, mamica de Raissa
alexa1986 spune:
Bioana stiu ce inseamna....3 ani de zile am umblat prin doctori, eu bbine, sotul steril, nimeni nu ne dadea nici o sansa nici macar cu Fiv, nopti planse si nedormite, mii de intrebari de ce noi? necajiti ca nu aveam bani de FIV, apoi fericiti ca statul s-a gandit si la noi si ca o sa ne ajute cu Fiv-ul, din pacate nu aveam 2 ani de casatorie impliniti desi locuiam impreuna de 6 ...., analize si spermograme tot mai proaste, deznadajuiti ca daca am vrea sa adoptam o sa dureze foarte mult si intr-un fel nepregatiti, desi aveam foarte multa dragoste de daruit dar nu am incetat nici o clipa sa ma rog si sa cred ca D-zeu e singurul care ne poate ajuta intr-un fel sau altul si minunea s-a intamplat, am ramas insarcinata natural, toti doc care vedeau analizele sotului nu credeau asa ceva, mai sa imi spuna ca nu sotul este tatal , asa ca dupa Adelina speram si noi intr-o a doua minune, poate o sa vina si ea...
36+ sapt cu o minune de fetita cu fundita Adelina - Antonia, Doamne iti multumim.