Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
duduta190578 spune:
Mai fetelor,a dat fasolea-n noi?
Mama azi facea ciorba de fasole ,cu prune,asa se face la noi,si fasole de post cu muraturi...abia le astept maine cand ma duc la ai mei.
Maine dimineata am si eu vizita la medic,parca nu mai am rabdare,sper sa fie totul bine!
Azi deja am trecut la salopata de graviduta,o am de la prima sarcina,si tare bine si lejer ma simt in ea decat in brugi normali.
Va pup,sa aveti o dupaamiaza linistita!
Aaaa,uitasem,la mine se simte bebe intr-o veselie,azi de dimineata a facut tumbe vreo juma de ora!
13
Carmen1985 spune:
Si eu is cu fasolica pe foc Am si eu o intrebare ...de Craciun mancam soric ? imi place asa mult dar nu stiu daca e voie ... ce ziceti ?
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+
Carmen1985 spune:
Nu sunt cred , mi-au iesit negativ rezultatele la toxo
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+
simcri spune:
Bonjour burtici
WOW cata activitate...nici nu mai stiam pe unde sunteti, cred ca am pierdut vreo 3 capitole.
Gata in sfarsit am terminat cu nebunia, au plecat musafirii, sper sa nu mai revina prea curand stiu sunt rea, dar credeam ca mor saptamana asta, intre servici, bucatareala, plimbat si distrat musafirii, sunt terminata, cred ca imi vreo luna sa ma recuperez.
In sfarsit azi am fost la doctor, mi-am vazut bebica , dansa, se misca, mai avea un pic si facea tumbe sunt atat de fericita, dupa masuratori e fix unde trebuie, inimioara bate bine, pana acum totul e bine si ne la Doamne Doamne ca totul sa fie bine pana la final, urmatoarea intalnire pe 4 decembrie pentru dublul test.
Nu am reusit sa citesc din urma, dar felicitarilor burticilor pentru intalnirile cu bebicii si ca totul a fost bine si bun venit noilor burtici ( am vazut ca lista s-a marit) sarcina usoara si bebei sanatosi
mcoca spune:
Simcri, ce ma bucur ca ai aparut! Eu te inteleg asa de bine cu musafirii. Si eu am vara sotului in wk. O ador in timp normal, ne intelegem ff bine, dar acum chiar nu am chef :((.Felicitari pentru bb saltaret.
Vicky si Printzesone