Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
ankylya spune:
buna fetelor noi suntem bine vad ca si voi in general sunteti bine eu am intrat sa va salut si sa va pupacesc Vicky ai dreptate ca sunt multe fete care nu au mai intrat sa zica nimic de ele, dar eu astept sa intre Maria sa ne zica ceva de ea ca nu mai stim nimic parca a avut ieri prigramare la gineco daca imi aduc eu bine aminte.va pupacesc
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 9+
Madd11ee spune:
Ma bucur ca esti bine, Ankylya! Si eu sunt tare curioasa sa vad ce mai face Maria..
Acum ma pregatesc de control..Abia astept..Sunt tare nerabdatoare..
Va pup fetelor, sper sa am timp sa intru pe forum sa va povestesc cum a fost, dar in caz ca nu ma vedeti, sa stiti ca sunt plecata acasa..sa stabilim detaliile pentru cununie:)
8+
flafi spune:
Mai fetelor ma laudam pana acum ca eu nu am pofte si acum imi TREBUIE fasole cu ciolan!!!!! deci imi TREBUIE!!!!!!!
(acum sa citesc restul )
15+
flafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miche Azi noapte am avut o insomnie neplacuta.. Am ajuns sa ma gandesc ca-mi trebuiesc doua patuturi de copil unul pentru parter si celalat pt etaj ca sa nu fac ture Eu am dat tot de la primul copil, acum insa cand vad ca nu-i mai vin unele camasi le pastrez, sperand sa am tot baiat, ca s prea frumoase si aproape noi Miche 12+ si Darius (26.11.2004) |
Deci in aceeasi faza sunt si eu, ma gandesc sa ma mai duc sa cumpar un patut.. dar incerc sa stau calma.. ca am asa o senzatie ca sunt agitata si tre sa ma calmez :)
15+
crina27 spune:
Fetelor, trebuie sa incercati sa va linistiti.de acum tot ce traiti voi timiteti automat bebelusului. mie asa mi-a spus medicul de dimineatza cand l-am sunat disperata ca nu stiam ce inseamna analizele mele. beti inainte de culcare un pahar cu lapte caldut.o sa va ajute sa va relaxati.
10+
be_one spune:
Buna ziua mamici!
Va citesc printre randuri de catva timp pentru ca am si eu un bebe in burtica de aproape 13 sapt. Din pacate timpul nu imi permite sa fiu prezenta prea des pe forum, dar am vrut macar sa va salut, acum ca am cateva momente numai ale mele.
Asa ca, salutari si multa sanatate tuturor!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
emilia.m spune:
Este un magazin f fain de rochii de ocazie la preturi bune chiar vis-a-vis de biserica de la Razoare.
Eu de acolo mi-am luat rochita pentru cununia civila.
19+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
Irinukaaa spune:
Neata la amiaza!
Raportz si eu intalnirea de ieri cu bebe ca fiind una reusita. La prima vedere pare ca e baiat, dar nu era f sigur dr. Daca "s-o mai schimba" f bine, daca nu e al nostru si sa fie sanatos ca restul sunt amanunte.
In rest totul bine, in grafic... i-a sa ma bag eu pe piccasa sa pun si vreo 2 poze ca asa am promis si ieri mi-am facut in sfarsit poza cu burtica.
Madd burtica vizibila de la aprox 10 saptamani, depinde clar si de conformatia ta.
Va asteptam cu vestile bune de la eco Madd, Kabecka!
M-ati nimerit si pe mine... ciorbita de fasole e pe foc aproape gata. Abia o asteptam!
Be_one bine ni te-ai alaturat. Sarcina usoara! Da-ne si datele tale daca te vrei in listuta si mai scrie-ne cand ai timp. E de intels cu 2 pui acasa...
O zi frumoasa va doresc!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 15+
mcoca spune:
Miche, da e fetita :). Sper sa nu-i creasca putza. Mi-a zis ca la fete e mai dificil de zis clar, la baieti insa se vede putulica si gata :).
Eu nu pot lasa pe ultima clima treburile :). Intotdeauna cumpar cadourile la mijlocul lui nov, sa am de unde alege.
Eu nu as lua 2 patuturi. Eu oricum o puneam in patut numai pentru somn, in rest in bouncer, pe covorasul cu jocuri etc.
Vicky si Printzesone