Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Carmen1985 spune:
La bulgari anul asta in concediu , la un studio. Multumim pt aprecieri !
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+
mcoca spune:
Hei, acuma vad, Bianca e de o varsta cu Maya :). Hihihii Maya e nascuta pe 27 iunie 2008
Vicky si Printzesone
Carmen1985 spune:
pe 27 iunie sunt nascuta eu !
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Hei, acuma vad, Bianca e de o varsta cu Maya :). Hihihii Maya e nascuta pe 27 iunie 2008 Vicky si Printzesone |
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+
mcoca spune:
LOL, sotul meu pe 7 mai. Si bebele asta tot pe 7 mai ar trebui sa vina dupa calculatorul frantzuzesc :).
Vicky si Printzesone
simcri spune:
citat din mesajul lui anne-marie21 va multumesc pt calduroasa primire fetelor!eu fiind la inceput de drum sa zicem asa,am fost o singura data la medic pana acum,adik doar am facut cunostinta,ink nu mi.am format o parere despre ea. mi.a spus ca pot folosi orice cosmetice cu exceptia vopselei de par,eu am citit pe unele site-uri ca lacul de unghii ar fi daunator,voi ce stiti despre asta? sincer e una din placerile mele vinovate,dar dak e daunator clar nu mai ating nicio oja de acum inainte.va pwp toate cele bune! |
Oja nu este chiar atat de daunatoare pe cat este dizolvantul, daca este o placere atat de mare din cand in cand ti-o poti ingadui, dar nu exagerat, cam maxim odata pe luna, si este de preferat sa mergi undeva la un salon asa eviti sa stai cu nasul in ea si se reduce inhalarea vaporilor care sunt toxici.
simcri spune:
citat din mesajul lui mcoca Simcri, ce ma bucur ca ai aparut! Eu te inteleg asa de bine cu musafirii. Si eu am vara sotului in wk. O ador in timp normal, ne intelegem ff bine, dar acum chiar nu am chef :((.Felicitari pentru bb saltaret. Vicky si Printzesone |
Daa, ar fi bine daca fiecare ar sta la casa lui, parerea mea
Felicitari pentru rezultatele bune
anne-marie21 spune:
multumesc simcri pt raspunsmai fetelor, mai ce mi-ati facut m-a luat o pofta de fasole cu afumatura ca as manca un cazan intreg dak l.as avea in fata .o sa incerc sa fac si eu zilele astea dar clar nu o sa fie ca cea de acasa.ma bucur ca sunteti bn cu toatele si bebelusii cresc frumosi si fericiti.va pwp
mcoca spune:
Anne, daca ai fasole, ai afumatura e ca cea de acasa :). Acu, nu stiu unde gasesti tu afumatura in Egipt ..;
Vicky si Printzesone
Miche spune:
Dragelor gazde, ma faceti sa rosesc... Eu am mers f des la prieteni in Paris, doar ca n-am stat niciodata sa fiu servita si plimbata
Cand am mers prima data am luat frumusel harta in mana, si la drum ! Cu metroul, cu piciorul si tot asa. Doar ca seara ieseam impreuna cu gazdele mele la restaurante pentru ca le facea si lor placere
Eu zic sa le faceti un regulament celor care vin la voi in vizita , io asa am facut cu ai mei (stau in otopeni, f aproape de aerop si la mine e ca la hotel, cu transfer la aerop )
Ii primesc, ii cazez, la facut mancare trebuie sa ma ajute, daca nu sa pape branza cu paine..
pai?
Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)